19 år och laxmaka?

klockan är 22:02 londontid och jag ligger i sängen.
känner mig nöjd över mig själv, eftersom jag tränade tillslut. pga mina exem på ögonen kände jag när svetten rann i pannan och ner på ögonlocken. det sved. men fy tusan va gött det är när man känner att man gjort något bra.
på vägen hem (till lisa) köpte ja toapapper, oliver och kex. Lisas äldsa, Claudia hade nämligen bajsat upp det absolut sista pappret som fanns i huset, sånnadär små snornäsdukar som lite äldre folk har, i ett såntdär litet paket ni vet? ja iallafall så hjälpte jag en vän i nöd (haha kul emma) och köpte med både det ena och det andra.
hemma hos lisa blev det super kvällsmat. Kex, te, påskmust, lax, toast och oliver. toapapper fanns också för den som ville använda det!
halv 10 började jag gå hemåt, 15 minuter senare, på pricken, va ja hemma. nu ligger ja i sängen, försöker bli trött.. blir inte så mycket bättre har ja hunnit kommit fram till.

lisa avbröt mig precis på msn och skrev "läs mig blogg" så gjorde jag det. hon skriver något i samma stil som mig, det om kvällsmaten alltså. sen skriver hon att hon är glad över att inte vara 14 år och fira valborg. hon är glad att hon är 19 år och äter laxmacka med mig. det är väl för himla härligt ändå! välborg är ändå fjortisarnas afton och jag är glad, lika glad som lisa, at vara 19 år och äta laxmacka!
det var allt för mig denna afton, ses imorgon. då äre maj maj måne!

vad gör man?

jag har så tråkigt, borde gå till gymmet men .. jag orkar inte. så då gör jag det inte. vet inte riktigt vart min träningsmotivation försvann efter min vistelse till swe? innan det va ja där så gott som varje dag. kanske borde gå dit ändå. det går ju bra bara man tagit sig dit.
nej, jag går nog och köper mig en glass istället. nej det ska ja inte alls det! nu drar ja till gymmet. hejdå

valborg!

sista april, imorgon första maj, det är helt sjukt hur fort tiden går.
jag har 14 veckor kvar i London och Queens Park och det känns både bra och .. tråkigt.
Jag hoppas att jag kommer in på universitetet iår, annars blir jag galen. hur ska jag gå från jobb i London till arbetslös i Kristinehamn? det funkar inte, jag måste komma in på skolan!

Jag börjar få lite smått panik .. 14 veckor, endast hälften har gått, men ack va fort det kommer gå. vi har sommaren framför oss och jag kommer spendera den med mina vänner. Fisen, majjsan och julle. vi har mycket att pricka av innan vi lämnar allt bakom oss, dax att sätta fart..
 
jag sitter här på mitt rum, ingen är hemma och solen lyser in lite svagt genom fönstret .. sitter här och skriver, funderar och använder nog bloggen för att rensa i huvudet tror jag. det känns som jag ska åka hem imorgon. jag börjar som sagt få lite panik över att dagen snart är här, funderar hur allt kommer få plats i resväskan osv. men det jag undrar över mest är, kommer ni hinna hälsa på mig?

Det låter som ett inlägg ja skulle kunna skriva veckan innan jag åker hem, efterom jag skriver om hur londontiden har varit, men jag skriver allt nu, eftersom det är nu jag tänker på det. Men bara hittills har jag upplevt så mycket. jag har klarat mig (med mycket hjälp av mina vänner också) i London och vuxit. Jag trode aldrig att jag skulle klara det. men det har jag! jag är så himla stolt över mig själv, det är jag verkligen! Men nu är sommaren här och nu ska jag fortsätta mitt äventyr och göra detta till en speciell och oförglömlig sommar!

men jag saknar er!




jomen visst

måste man åka bort för att uppskatta svenska löjliga traditioner? tror fasen det ..

valborg?

hejhej
har precis kollat klart gossip girl, missade det igår eftersom ja la barnen ungefär när det började, tur att det går att kolla över internet! ska alldeles strax möta lisa, åka in till stan en sväng. idag äre inge mer jobb .. skönt!
vädret är tråkigt men helgen närmar sig .. det går fort.. är det inte valborg idag också? hoppasni har det trevligt och firar på ett bra sätt. vid en brasa eller så, skulle jag göra om ja kunde ...


läste precis kommentaren från mamma, att dom hittat skor som ja köpt här men som ja tog med mig hem, och att jossan hade provat dom och dom fick sig ett gott skratt. det fick jag med när ja läste det, kan bara tänka mig :p

tack alla som kommenterat, väldigt uppskattat och mycket roligt att läsa!!

blubb

hej igeeen
sitter här, tar det lite lugnt .. känner att det behös, har gått i ett idag känner ja.
gjorde mac&cheese förut och gudars vad som slukade det, förutom sean, han fick en törr gammel macka (som ja hade sagt om ja bodde djupt in i skogen i norra värmland). han hade inte ätit mac&cheese innan och gillade det inte, så han fick en macka, som säkert va rätt torr, han åt inte upp den heller ..
har gjort läxan med ollie, men somsagt nu är ja på mitt rum. ska börja om 10 min igen, ska vara barnvakt. ska ner och prata med dom nu, heeeej

uppdatering

hej igen,
kom precis in efter en halvtimme ute i solen, låg på en filt i trädgården. daisy sover.
har fixat över lite bilder till datorn också, så här kommer några fler bilder.
jag har gjort bilderna små, men dom går att klicka på för att göra större. så klicka på bara.

   
  

1. Mitt härliga face med mina härliga exem på ögonlocken
2. mina nya skor :)
3. Jag och min bok igårkväll, "mig äger ingen"
4. Lisa lagar pankakor
5. pankaka före
6. Pankaka efter



onsdag

godmorgon godmorgon!
igår började dagen med solsken och humör på topp, mot kvällen blev det regn och jag freakade ut med barnen.. idag är det soligt nu på morgonen, humöret är på topp .. undra hur denna dag kommer sluta?
ska hämta daisy halv 1, och sen vid 3 ollie och sean. kitty ska till vallace så henne behöver ja alltså inte hämta idag.
igår tränade jag minsann också. idag ska ja inte det, för ja ska vara barnvakt.

ikväll är det både gossip girl och desperate.
här är desperate 2-3 avsnitt framför er, men 2-3 avsnitt efter när det gäller gossip girl.
ja tänker avslöja en sak från desperate, så för er som inte vill veta så kan ni ju sluta läsa här.
en utav hemmafruarna kommer att dö, jag säger dock inte vilken utav dom ..

egentligen skulle ja kunna skriva vem utav dom det är, men det känns väldigt elakt. då kommer det inte vara någe roligt för er att kolla dom följande avsnitten.

men som jag sa, här skiner solen och jag är redo att möta dagen, utomhus!
hejdå

tisdag 28

godmorgon godmooorgon, hör fåglar sjunga glatt godmorgon godmorgon i kööööör

det är faktiskt sant, fåglarna sjunger, solen skiner, humret är på topp!
äter en god frukost och har jobbat klart morgonen.
imorse när briggsarna kom ner i köket va ja redan där, matboxarna stog klara och jag va redo att ge mig på tvätten. då sa susie " hur ska vi klara oss utan dig egentligen?" (fast på engelska då :p) då svarade jag något i stil med "det är klart ni kommer" gissa vad hon svarade :D "neej det kommer vi inte, du är den bästa au pair vi haft" WIHUUUUU jublade jag då. inne i mitt huvud. guuuud va roligt!!!! sen rabblade dom upp varför ja va så bra. vilken ego boost! det är därför detta är en bra dag, den har börjat på det allra bästa sättet!
idag vet ja inte riktigt vad ja ska göra, umgås med mina kära vänner iallafall! hörs senare, ha en bra dag :D

guldstjärna till mig

en hyllning till igloon

tänkte bara skriva och undra hur mycket ni egentligen saknar cola igloon?
eller hur saknar ni den! åh jag saknar den!



trötter

usch och fy va trött jag är. imorse försov jag mig, stängde av alarmet och somnade om, en klassiker?
men jag vaknade 10 minuter senare än vanligt av några hårda bank i dörren.
nu såhär efter lunch känner ja mig tröttski och borde kanske ta mig en liten nap, men nej. det känns som det bara kommer bli jobbigare? ska hämta daisy om en timme ungefär. innan dess måste ja piggna till, men hur? vaknar nog till på vägen dit, i regnet. bläää
ha en bra måndag vettja! hej

här kommer det bilder minsann

godmorgon. här tänkte ja visa lite bilder som ja lovat!



jag på IKEA denna helg!


julia i solen i parken !


här är vi, redo för skräckfilm


igår var vi i primrose hill på au pair-träff, fint vare


jag va där med lisa&julia!


lisas minsta, Bram. och min minsta, Daisy

Hoppas det räcker för ett tag. ska lägga in lite bilder lite här&där i framtiden, ska försöka iallafall!.
till skillnad från igår, så regnar det massor idag :(

.


6 billion people in the world. 6 billion souls. And sometimes, all you need is one


tråkigt

ibland, när jag läser andras bloggar så klickar ja bort dom på en gång för att dom är så tråkiga, aldrig några bilder eller nått. sen kom ja på en sak. min blogg är en sån blogg. en tråk-blogg. men det ska det bli ändring på. senare kommer det bilder.

söndag

igår kollade vi på barnhemmet, sen somnade vi gott!
idag är det au pair-träff. hejdå

lördag

idag har vi varit på äventyr minsann, och en bra belöning!
ikväll blir det skräckis, mat och sleepover hos julia. ha en bra dag, hej

du är allt jag vill ha

sol idag igeeeeeen !
ännu bättre va att ja hade sovmorgon. började halv 4, då vare dax för simning och en timme senare va vi hemma igen. jag slutade och gick till starbucks med lisen. nu ska vi snart äta och sen ska ja vara barnvakt. susie och matt ska på bio.
imorgon ska QP-crew promenera till IKEA. det kommer bli tufft och några kanske stupar på vägen men köttbullarna är vårat mål och tillsammans kan vi klara det! HOHO
imorgonkväll ska vi äta på den svenska resturangen också, och kanske tar ett glas vin eller två på den svenska pubben ;) mycket svenska i helgen alltså. för på fredag är det au pair-träff vilket kommer bli trevligt?
jaja, lite uppdatering för er iallafall. ha en bra helg, PUSS&KRAM till er

Måste bara fråga moster carina: Hur går städjobbet? :p

torsdag

hejhej igen
har lite rast kan man säga. daisy sover.
efter att ja hämtat henne på jellis gick vi till parken där hon va såååå duktig och åt hela sin lunch som ja gjorde iordning. det enda som va, det var att hon hellre ville ha min mat än sin egen, så vi bytte .. det ja fick tillslut va inge gott :( efter att vi ätit på våran filt så packade vi ihop och gick till playground och till "sandlådan" som äntligen blivit klar, men där blev hon arg och kastade två nävar sand innanför min tröja. iiiinte så roligt. det är fortfarande massa sand kvar, som inte vill bort. och i mitt ansikte, och i huvet, åh va jobbigt det blev nu.
om en timme har ja alla barnen, är nog påväg till parken och sen vill ja att kvällen bara ska ta slut.

vad är väl en bal på slottet?

23 april

sitter här med min aprikoskräm, väntar på lisa. har jobbat klart men känns som ja börjar snart igen. börjar 12.30 som igår, men jobbar istället till 9, istället för till 7. roligt värre.
nu ska ja äta upp och sen läsa en bok tills lisa kommer

plupp

har ni det lika soligt som vi har det?


sol sol soooooooooooooool

hejsan svejsan
nu är vi hemma efter några timmar i parken, jag är jätte röd på ryggen och det syns verkligen vart min klänning sittit, snyggt! barnen leker och jag passade då på att skriva några rader bara.
slutar om ungefär 3 timmar, så det är ett tag kvar ändå. imorgon är det också halv 1-19. rooooligt.
nej nu ska ja titta till som små djuren
hejdå

onsdag

gårdagen var hur härligt som helst och det var säkert runt en 20 grader, kändes som det iaf.
jag är röd på näsan och på kinderna, kul att vara röd? jag vill bli lite brun också tack.
idag ska ja hämta daisy halv 1, samma imorgon. igår åt vi kvällsmaten ute på en filt och idag ska jag&daisy äta lunch på en filt i parken, tänkte jag iallafall. vi får väl se vad hon tycker om det.
om lite drygt en timme slutar lisa skolan och då är det 1 och en halv timme kvar innan jag börjar .. så nu ska ja duscha, bädda sängen, städa och plocka rätt på mina kläder som är lite här&där. kanske hänga en tvätt också. får se.
ha det bra, hej

egentligen är ja lite irriterad så ja hade lust att endast skriva "bajs bajs bajs" i detta inlägg, men då tror ni att det är värre än det är. så därför skrev ja lite så ni vet vad ja sysslar med.

tisdag

god mooooooorning
igår samlades Queens Park-crew på McD och hade roligt som aldrig förr, väry trevligt!
idag ses vi i parken, om ett tag eller senare, ska bli mysigt. vädret är hur härligt som helst och det skulle bli 20-22 grader idag sa matt. najs bajs
idag äre vanligt jobbardag och jag börjar igen kl 15.
adios

usch och fy

sitter här och har tråkigt, läser och klickar mig vidare på andras bloggar.
så kom ja in på denna; http://www.alltforforaldrar.se/vimmelmamman//index.html, jag har läst den förut och nu hittade jag dit igen. Lotta bloggar om sitt liv med cancer. Hon är gift och har en liten pojke. jag blir så himla ledsen när jag läser om stackarn. alltså vi vet ju alla att vi kommer dö, nångång. men att verkligen veta att man bara har en viss tid på sig att "leva sitt liv". hon kan ju inte kunna leva sitt liv? att veta att hon kommer lämna både sin man och sin son, snart. är det inte för hemskt?
i ett inlägg skrev hon ett brev till sin son, om hur mycket hon älskade honom och hur hon hoppas att han kommer växa upp till en fin man och göra någon fin tjej väldigt lycklig. det är väl alla föräldrars dröm, och något föräldrarna också får uppleva, inte Lotta.
cancer känns ändå långt borta för mig, men om någon i min närhet skulle få cancer så skulle ja gå sönder. att veta att tiden med en person är beränsad. JAG ÄLSKAR ER släkt vänner och pojkvän. det hoppas ja att ni vet, men jag vill att ni ska förstå det också!

vad kan man ha gjort för att förtjäna något sådant som cancer?

sol sol sol

har varit i parken hela dagen, svart vart inte att rekomendera!
har svettats som en gris stor del av dagen. men det har varit gött också.
nu bara sitter jag här .. och väntar på att mina vänner ska höra av sig
hoppas det är bra med er, hej


måndag

hejsan svejsan
måndag morgon, jag har jobbat klart för idag ..
nu ska ja lägga mig i parken och stanna där heeeela dagen.
adios

söndag

godmorgon allesammans kära läsare!
gårdagen var riktigt lyckad, vi hade mycket trevligt hemma hos mig innan vi åkte. vi åkte till zoo bar för att prova något annat för en gångsskull, vilket vi inte skulle ha gjort. det va så tråkigt. så vi gick till, gissa vad, jo tiger tiger. då blev det genast trevligare och innan vi va hemma köpte vi med oss kyckling som vi smaskade i oss.
idag vaknade vi först halv 9, sen halv 11 men nu halv 1. helt okej höhö
och så var det ju "meningen" att vi skulle till natural history museum idag meeeeeeeeen vi skippar nog det. vi ska gå&lägga oss i parken. på en filt, med nått smarrigt att äta och i solen.
ha en bra sista-dag-på-helgen-dag så hörs vi senare, hejdå

men åh



efter en massa tjat får er kära läsare så lägger vi väl upp en till bild då..


här är vi


live from the förfest



party party

vi är reeeeeeeedo!
jag&julia gör oss iordning och är redo för some party!!!

det blev inge museum idag heller, vi gick på stan istället, och gissa vad vi åt? SUSHI såklart
idag ska vi till zoo bar och checka läget, får väl se vad det är för ställe, hoppas roligt. adios

idag vare fint väder iallfall

lörda förmidda

morrn morrn
har precis vaknat, det låter som det är fint väder ute idag, alltså fåglarna kvittrar. har inte dragit bort garndinerna än men det är säkert grått&tråkigt .. julia vaknade också nu, fast hon vill sova mer.
idag ska vi som sagt till museumet, men inte än. ha en bra dag


grattis majja!

I love you, man

har inte skrattat så mycket på så länge.
filmen blev I love you, man. ni måste se den! väldigt roligt
nu ska vi sova, imorgon blire museum och party. adios



wasabi

hej igen.
inget museum idag, det får bli imorgon istället.
åkte in till oxford förut, tyckte att ja förtjänade lite shopping. dock blev det inte så mycket. endast ett par skor.
provade både 38 oh 39, men tyckte att 38an satt åt lite bättre, men nu när ja provat dom hemma, alltså bara haft dom på så har båda mina lilltåar domnat bort så jag tror ja får byta till den större storleken ändå.
innan ja hoppade på bussen hem så gick ja in på wasabi och köpte sushi igen, det är nästan min nya favvo. ikväll blir det bio med julia, vet inte vilken vi ska se än så vi får väl se vad det blir.
kollade precis på the break-up med jennifer aniston och vince vaughn, lånade den på bibblan som ni vet, men efter typ 10 min kom ja på att ja redan sett den. men den gick allt att titta på igen.
imorgon blire nog museum, sen blire party med julia. denna gång blir det inte tiger tiger utan nu ska julia ta med mig någon annan stans, vilket ja tror kommer bli töppen :p
tråkigt väder fortfarande, bara regnar gör det ..
ha en bra helg, kraam !

grattis

moster :D hoppas du får en bra dag!

fredag

morrn morrn!
idag är det fredag minsann. härligt med helg, typ.
fortfarande tråkigt väder här men det får man väl ta.
igår runt 14 så skulle ja hämta glass i frysen till min nyponsoppa, sådär som man åt när man va liten, men så ville inte allt gå in i frysen så som det låg innan ja hämtade glassen så ja typ .. tryckte in allt och stände. sen gick ja upp, åt min nyponsoppa, duschade, gjorde mig iordning och sen gick ja upp till kilburn och sen till posten osv. när jag varit hemma ett tag och sen för att gå ner i köket så stog visst frysen öppen :S oops! köttet va upptinat, glassen i paketen va smält osv osv. som tur va tror ja allt hann frysa till sig igen till matt kom hem runt 11!
susie och barnen är hos susies syster och åkte ju igår för middag nångång. matt va tvungen att jobba så han åker direkt efter jobbet om ja fattade rätt. så nu är ja helt själv i huset tills på söndag kväll nångång. fast nu är iof domenica här, våran städerska men hon räknas ju inte!
idag ska ja till natural history museum. det ni.
adios

23.05

julias kommentar halv 11 i min säng:
alltså ja skulle göra offra vad som helst för att få vara i min säng just nu, eller iallafall offra min chipspåse!

17:58

hej igen.
va uppe på kilburn nyss, lämnade tillbaka rikards tröja som ja hade köpt som va i fel storlek. gick till superdrug och köpte en ny foundation och ett nagellack, till mina långa naglar .. sen gick ja till posten och till bibblan, lånade två filmer.
imorgon vet jag inte vad ja ska göra .. borde åka på någon slags upptäktsfärd någonstans, helt själv. har ja tur blir det fint väder så ja kan ligga&glassa i parken hela dagen, med en bok och kanske en tidning eller så. men idag äre ju tråkväder så chansen är väl kanske inte så stor.
hmm. undra vart ja ska ta mig om det inte blir soligt .. tål att tänkas på.
hörs nog igen. hejdå

primark

hejhej
idag vare inge jobb, ställde dock klockan på 9, eftersom ja skulle möta julia kvart i 10. åkte till totally swedish som den heter, den svenska affären. jag kom hem med en liten liten påse med plockgodis, dillchips och aprikos kräm :) eftersom mina matvanor inte varit så bra så tänkte ja att krämen skulle vara bra för mig. nu är det dock bättre. med maten alltså. jag&julia spenderade sen ett bra tag på primark, där jag hittade en skjorta, leggings, vanlig vit tröja och ett par tofflor. sen gick vi&åt sushi!!! lisa gillar det inte, majja äter inte fisk, men julia, hon älskar sushi!! bra för mig, jag tycker faktiskt att det är riktigt gott! men för min krympta magsäck blev 9bitar sushi för mycket så nu känner ja verkligen hur den töjs ut, inte så härligt men det är ju bra iallafall.
vad ja ska göra resten utav dagen är oklart, funderade på att gå upp till gymmet men vi får se, gillar inte att duscha "med andra" när man har den härliga veckan i månaden. lite mycket info för er kanske men strunt samma. så vi får se. annars blir det nog något annat trevligt.
vädret är tråkigt men jag är glad. ha en bra dag vettja!

och grattis carina till det nya "jobbet" ;)

datum

föresten, briggsarna åker till spanien den 4 eller 5 augusti, då slutar jag alltså jobba här. ska kolla med lisa när hon kommer sluta men beroende på det så får vi se om ja kommer 5e eller om ja kommer på helgen då. alltså 7-8. så ni vet :)

kew gardens

herre guuuuuud jag är helt slut!
har varit i kew gardens, som det visst stavades. kom hem för en halvtimme sen och åkte härifrån typ halv 12. det va alltså en stor "trädgård" med lite barngrejer på sina ställen, resturanger, stora växthus och en massa massa blommor överallt! det låter tråkigt och jag trode det skulle bli de men det va riktigt trevligt och så himla fint! och så himla STORT! perfekt att ta med sig picnick en dag lite längre fram. vädret va typ perfekt, nästan lite för varm. men det va toppen iallfall. har gått huuur mycket som helst och slagit ihjäl några timmar och jag har nu jobbat klart och jobbar nästa gång kanske imorgon bitti om susie vill ha hjälp med att underhålla barnen medans hon packar, annars jobbar ja inte förän nästa tisdag :p
eftersom det börjar en ny termin nästa vecka, förutom på månda då dom är lediga och susie är hemma (därför ja inte ska jobba då) men då ska dom iallfall byta eller lägga till/ta bort after school activities , plus att dom bytt dag för simningen som nu kommer vara på fredagar så mina veckor som ja jobbat innan kommer nog föändras lite, men det är väl bra med lite förändring? jovars det tycker jag allt.
funderade på att joina julia nu när hon är barnvakt men ja orkar inte, tänker inte ta alls många steg till idag.
har massa bilder från dagen på mobilen som ni ska få se, men inte idag, men säkert imorgon. imorgon ska ja &julia till svenska affären, eller IKEA vet inte än, får se :p hejdå

emmson

hejsan svejsan igen
daten hos julia var toppen! lite påskhare och kex (Y)(y inom sånnadär "ringar" betyder tummen upp) toppen
har mensvärk och mår lite illa.. lite för mkt choklad tror ja..
imorgon ska vi till qew gardens som det visst stavades. ska bli riktigt roligt faktiskt, hoppas tiden går fort. för sen är ja ledig. vet inte om det är något positivt direkt men .. vi får väl se. men först är det imorgon, onsdag.

är så himla varmt här, svettas och sittter med fönstret öppet, alltså inte för att det är så varmt ute utan för att det behöver bli kallare här inne! men nu ska ja sova, eller slå på tvn, vi får se. natti natti

tisdag 2

hejhej
nu går allt bättre, har inte grinat sen imorse, tumme upp för det!
ska möta julia på sainsburys om en kvar ungefär, ska nog köpa lite kex jag minsann.
min mage och kropp är inte längre nervös, bara mensvärkig. men det går bra.
ska somsagt till julia snart så.. ska göra mig redo, dvs stänga av datorn, sätta på mig mjukisar och stoppa ner chokladharen som ja fick av briggsarna. sen går ja en sväng, undra vilken film det blir :p
hejpaa

tisdag

sådär
började typ kvart i 9 och nu har ollie kompis och daisy och kity leker tillsammans så då passade ja på att sätta mig här.
det är inte så mkt bättre idag, har (medans susie och matt var hemma) fått gått ifrån och grinat en skvätt. vet inte varför ja inte kan kontrolera min kropp. pratade inte med dom igår eftersom ja sov när dom kom, så dom frågade imorse hur det hade varit hemma&så, då bröt ja ihop en sväng för mig själv.
om ett tag ska ja göra lunch, vet inte riktigt vad eftersom kylen är ganska tom, men nån macka eller så kanske.. vid 1 byter ollie&kompisen hur och går hem till honom, då går vi till parken och då kanske daisy somnar och sen vipps äre dags att gå hem, göra kvällsmat och sen slutar ja. då ska ja på date hos julia! vi ska titta på fim och jag kommer nog grina en sväng också, buhu.
jag vet egentligen inte varför ja gråter, mest för att ja känner mig ensam tror ja, och min kropp är fortfarande nervös över något. har ont i magen också, tror det är mensverk som är på g. mår illa och försöker äta, har inte gått så bra än dock..
men nu är allt igång igen, jobba jobba jobba.
imorgon ska vi till kew gardens, vet inte om det stavas så men man säger så iaf. vet inte vad det är men deras mormor ska med iallafall. får se hur det kommer gå.
nu ska ja titta till dom små busarna. hejdå

familjen åker bort på torsdag också, och är borta hela helgen, så det blir bara jobba idag och imorgon så .. då blire nog shopping eller nått turistigt, för ja tänker inte bara sitta hemma och sitta. på torsdag ska ja&julia till svenska affären iallafall, får väl se om vi hittar något.
påskägget ja tog med mig hit va väldigt uppskattat!
hejdå

kul dag

hejhej
har preis kollat klart på 90210, druckit nyponsoppa och kollar nu på samantha who. har "låst in mig" i mitt rum för att slippa lilly, katten. hon är helt galen, ingen annan förstår hur galen hon är, eller okej lisa vet. idag är värre än någonsin, helt galen! nu ska ja göra mig iordning eftersom det är paus, öppna dörren och ivärsta fall höra bjällran runt lillys hals komma närmare och närmare men skitsamma, vill höra när familjen kommer hem.

imorogn blire som sagt jobb 10 timmar, sen blire filmmys med julia!
godnatt

minst på jorden

nu gråter ja igen
min kropp och min hjärna är nervös över något, jag vill veta vad det är

har suttit vid datorn i snart 12 timmar, förutom när jag har handlat, duschat och varit på toan två gånger.
från att ha haft folk runt sig en hel vecka så känns det så himla tomt!!!!!
&jag vill inte plåga julia att va med mig heller, inte speciellt rolig att umgås med just nu!
jag mår verkligen dåligt! imorgon väntar som kanske bekant et 10-timmars dag för mig. ska väl bli roligt att träffa barnen igen, iaf den första kvarten, sen får vi väl se hur det blir. åh jag vill vara hemma!!!

idag har jag alltså gjort:
1. suttit vid datorn
2. gråtit
3. kissat

när ja börjat gråta så låter ja högt, för ja vet att ingen kan höra mig ändå, men tillslut bara slutar ja, tänker typ "åh va skönt att sluta gråta" sen bara bryter det ut igen. då blir ja helt plötsligt högljud igen

nej om man kanske skulle packa upp resväskan nu då?
städa rummet, tänka på något anat. jovars

ännu en

Namn: Emma
Piercingar: i öronen
Tatueringar: nope
Längd: 1.73
Skostorlek: 38-39
Hårfärg: ljusbrun och slingor skulle ja nog säga
Är du kär i någon: Ja!
Önskar du att du bodde någon annanstans: både ja&nej, nu är det ju somsagt lite jobbigt men jag ångrar mig inte.
Tänker du på självmord: nej
Tycker andra att du är attraktiv: minst en iallafall
Vilket shampoo använder du: head&shoulders, inget annat
Vilken parfym använder du: snålar med min miami glow
Vad är du rädd för: ormar
Gillar du att tvätta: nej, jag tror inte något tycker det är speciellt roligt
Gillar du Berg-och-Dalbana: jag älsar det!!

SENASTE...
Film du hyrde: step up 2
Film du köpte: en till rikard när han fyllde år
Låten du lyssnade på: den som är på radion nu
Låten du hade på hjärnan: vet inte, kommer inte ihåg
Låten du laddade ner: kommer inte ihåg det heller
Personen du ringde: rikard, igår
TV program du tittade på: måste tänka .. det är nog så ska det låta, i fredags
Personen du tänkte på: rikard !!


FAVORIT...

Mat: beror på, men tacos funkar alltid, mums
Låt: infinity tror ja, den får mig på riktigt bra humör, eller le för mig
Sak att göra: umgås med nära&kära eller shoppa
Sport: får väl säga fotboll, innebandy är roligt också
Dryck: trocadero och cola
Kläder: legging, inte bara dock
Film: orkar inte svara, har svarat på denna i en annan lista
Bil: mazda för tillfället, bara för att dom har en härligt låt i sin reklam haha. annars kvittar det

ANTAL...
Gånger du varit kär: bara en gång som jag tycker räknas
Gånger ditt hjärta brustit: vet inte, en gång kanske
Hjärtan brustit på grund av dej: ingen aning faktiskt
Gånger ditt namn varit med i tidningen: haha inte så värst många gånger, men när ja va mindre va det ju iallafall nästan varje gång man fyllde år :p
Ärr du har på kroppen: har ett i handen som ja inte har en aning om hur det kom dit, länge sen

SENASTE...
Bok du läste: remember me av sophie kinsella
Personen du fick mail av: marie från swedish connection tror ja
Personen du fick brev av: vet inte, hade lite grejs när ja kom hem, men det va inget från någon person.
Personen du fick sms av: rikard
Gången hela din familj åt middag tillsammans: eftersom ja har två familjer så säger ja i lördags och i fredags

ÖVRIGT...
Vad har du gjort idag: inte nått, gråtit, duschat och handlat ätbart
Var det kul: haha sådär
Hur tidigt stiger du upp: beror på
Gillar du att slåss: nej
Vad ska du göra ikväll: kolla på tv, och säga hej till briggsarna som kommer hem

Är du seriös: njae, ibland
Vad är du allergisk mot: nope, inte som ja vet
Var har du ont: tårna
Använder du hårspray: ibland, men väldigt sällan
Kan du stå på händer: nej det skulle ja inte säg att ja kan
Favorit serie: desperate

ÖVRIGT MER...
Salt eller socker: beror väl på vad man ska ha det till, saltar ju inte i mitt te tillexempel, eller har socker på maten
Gillar du ketchup: verkligen inte
Är du glad nu: njae
Var du glad igår: ja, fast nej
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Ja
Vad dansar du till: infinity
Stockholm är: våran huvudstad
Göteborg är: en mysig stad
Kan du sjunga: ja det kan ja, inte så bra dock
Mer värt än guld: kärlek
Spaghetti eller makaroner: makaroner, bara dom inte är överkokta
Ett land jag helst vill besöka: jag vill till hawaii och USA igen
Ska bli skoj: att jobba imorgon, inte!
Ska inte bli skoj: att jobba imorgon
Sparar till: sämre tider, om man skulle säga att ja sparar
Väntar på: lisa för tillfället
Pålägg som gäller: sallad
Dagens dryck: ribena


här kommer en till haha

Har du pojkvän/flickvän? ja!
Är du kär? ja, väldigt kär!
Hur tidigt stiger du upp? olika, beror på om man jobbar eller är ledig
Vem/vilka vet mest om dig?  Lisa
Gillar du att slåss? nej haha

Vad ska du göra ikväll? inget, kolla på 90210, det är det enda som ja vet :p

När var du senast full? det va nog när amanda va här tror ja
Har du utländska föräldrar?  nope
Var har du ont?  i mina tår faktiskt
Är du bra på att måla? skitdålig är ja inte iallafall
Vad längtar du till? tills någon kommer&hälsar på mig
Vem kramade du senast? mamma, rikard och jossan när dom sa hejdå
Vad heter dina husdjur?  mini och svarten, mina dammråttor har ja tyvärr inte döpt
Har du körkort? japp

Favoritgodis? det mesta går ner som de flesta vet men lakrits är min favvo, speciellt turkisk peppar
Morgon- eller nattmänniska? båda, det beror på, men .. aa nej ja vet inte. pass
Sparare eller slösare? trodde ja va en slösare, men ja kan spara om ja vill. inte så ofta jag verkar vilja dock

Har du några homosexuella vänner? njae

Bio eller promenad? båda, fast hellre bio eftersom jag är lite lat av mig
Är du kittlig? lite

Rädd för insekter? nej
Anser du att du är stark? haha nej


detta kallar ja en riktig lista, 62 frågor

1. Hur gammal är du om fem år?
24

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
förutom mig själv så får ja väl säga lilly då, den enda ja "träffat" idag, förutom när ja va&handlade

3. Hur lång är du?
1.73 nånting tror ja

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
fast and furious på bio

5. Vem ringde du senast?
det va nog rikard, när ja kom fram igårkväll

6. Vem ringde dig senast?
susie

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
det stog "jag saknar dig"

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
beror på vad man vill

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
skilda

10. När såg du senast din mamma?
igår innan ja åkte

11. Vilken ögonfärg har du?
bruna

12. När vaknade du i dag?
vid 9

13. Vilken är din favoritjulsång?
inte dendär jobbiga "nu är det jul igen" nivet med en sväning melodi iaf, fy fasiken va den är jobbig. jag vet inte faktiskt, julsånger känns väldigt långt borta förtillfället

14. Vilken är din favoritplats?
på en brygga i skärgården med rikard eller vänner, eller med min familj
eller varför inte upp&ner i en bergochdalbana nånstans :p

15. Vilken plats föredrar du minst?
är inte rädd för tandläkaren men det är ju inte speciellt roligt att vara där om ja säger så

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
jag tror att jag är lärare någonstans, inte i kristinehamn. jag har nog barn också, och så är ja gift med rikard. det tror jag!

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
oj vet inte? tyckte det va jobbigt med feber då jag yrade lite. det enda ja kan komma på..

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
nått när ja va hemma, har inte skrattat nått sen ja åkte hemifrån

19. Hur stor är din säng?
den här i london är typ 75 cm, den hos mamma lite större, hos pappa ännu lite större men störst är den hos rikard, jag tycker den är lite min. det är en dubbelsäng

20. Har du stationär eller bärbar dator?
bärbar

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
kläder &kläder? pyjamas

22. Hur många kuddar har du i sängen?
tre, men slänger ner två när ja ska sova, iaf här i london. sover alltid bara med en kudde. alltså det kan få ligga fler kuddar i dängen, men ja vill bara ha en kudde på höjden så att säga.

23. Hur många landskap har du bott i?
två, värmland och det som fagersta ligger i :p

24. Vilka städer har du bott i?
fagersta, kristinehamn, rudskoga och lite karlstad

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
gillar inte att vara barfota, enda gången ja är barfota är när ja håller på att somna, då ja tar av mig strumporna, så det blir kallt&gött. och i ballerina skor, jobbigt med strumpor då!

26. Är du social?
nej det skulle ja nog inte påstå

27. Vilken är din favoritglass?
twister tror ja, eller Häagen-Dazs eller nått sånt

28. Vilken är din favoritefterrätt?
glass tror ja, är faktiskt inte så mkt för bakelser och såntdär, blir så mäktigt, fast paj &sånt är ju gott

29. Tycker du om kinamat?
ja det gör jag

30. Tycker du om kaffe?
njae sådär, men dricker ibland

31. Vad dricker du till frukost?
juice eller mjölk eller kanske oboy

32. Sover du på någon särskild sida?
njae, somnar bäst på mage dock

33. Kan du spela poker?
ja, jag är ganska bra också! :p

34. Tycker du om att mysa/kela?
ja det gör jag!

35. Är du en beroendemänniska?
va? njae jag fatta inte riktigt frågan så jag skiter i den..

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
ja det gör ja, 2 till

37. Vill du ha barn?
ja, nångång

38. Kan du några andra språk än svenska?
engelska och lite lite spanska

39. Har du någonsin åkt ambulans?
nej det har jag inte

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
havet är ju gött, då har man ju en strand att ligga på också, förhoppningsvis

41. Vad spenderar du helst pengar på?
kläder, måste ja nog säga

42. Äger du dyrbara smycken?
haha nej

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
desperate och skins är roligt :p

44. Kan du rulla med tungan?
ja, eller rulla&rulla, jag kan göra den som ett U

45. Vem är den roligaste människan du känner?
min au-pairvän Julia, helt klart roligaste. fast hon har andreas dahl hack i häl!!

46. Sover du med gosedjur?
nej, men förut hade ja= tuttimuj :D

47. Vad har du för ringsignal?
lost - coldplay

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
nej eller inte som ja vet, fast nånstans finns det säkert nått kvar

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
jordgubbar

50. Flirtar du mycket?
nej, jag behöver inte flirta

51. Kan du byta olja på bilen?
ja det skulle ja nog kunna

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
nope

53. Vilken var den senaste boken du läste?
jag håller på med en som heter "remember me" men den ja senast läste ut va nån från denise rudberg

54. Läser du dagstidningen?
inte längre, men NKP har man ju bläddrat igenom ett par gånger

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
nej

56. Dansar du i bilen?
nej, hur skulle det gå till?

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
rixfm, just nu faktiskt

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
bokningsnummer till tåget till stockholm tror ja

59. När var du i kyrkan senast?
några veckor sen

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
högstadiet hmm, sigge, christina eller inger

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
kommer inte ens ihåg när ja ens såg ett tält senast så ja vet inte

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
senaste veckan har många vilja umgåtts med mig, hemma alltså. det har varit speciellt för mig. och att rikard hämtade mig på arlanda och tog ledigt för att vara med mig! 

lista

här kommer en liten jag-har-tråkigt-lista

Favoritfärg: jag vet inte riktigt, marinblå kanske
Favoritdjur: katt tror ja
Favoritmat: "svensk" tacos
Favoritdryck: trocadero eller cola
Favoritsysselsättning: att umgås med min pojkvän, familj och vänner !! (shoppa är roligt också)
Favoritplagg: det är nog mina blåa seglarskor som ja fick slänga förra sommaren
Favoritaffär: gina, H&M och poundland höhö
Har du glasögon/linser: nej
Har du/haft tandställning: nej, men jag ville ha när ja va mindre
Har du mobil: ja, två faktiskt. en "svensk" och en "engelsk"
Vilken sort: den svenska är sony ericsson och den engelska är en stenålders nokia
Vilken operatör: telia och virgin mobile
Hur många sms får du varje dag?: haha noll typ
Hur många telefonsamtal får du: inte många det heller, förhoppningsvis nån man väntat på ska ringa
Bästa tv-program: Desperate Housewives
Bästa film: raising helen, pirates of the car.. eller transformers
Bästa reklam: dairy milk, lätt
Är du slarvig eller pedant: både och, älskar att ha stökigt rum, men gud va ja hatar det också
Hur ofta damsuger du ditt rum: hemma: väldigt sällan, här i london: aldrig,det gör domenica
Har du tänkt någon gång att du vill planera ett mord på någon: va!? neeeej verkligen inte
Är du rasist: nej
Vem diggar du mest, Paris Hilton eller Britney Spears: Britney Spears
Idol: inte en enda aning faktiskt
Vad består din garderob av: pengar i annan form
Favorit plats: just nu skulle det vara på en vit strand med rikard !
Fordon: favorit fordon? bil
Cafe: ejes säger ja nog på den
Brukar du titta på dig själv i spegeln: jovars, det händer allt :p
Är du blyg?: i vissa situationer, ja!
Är du omtänksam?: ja det tror ja allt att jag är
Är du Smart?: jag är smart när ja vill
Hur mycket pengar har du varje månad?: 4000 blire väl ungefär
Några piercingar?: i öronen
Egen dator?: ja
Vilken svärdom använder du mest: fan tror ja
Har någon av dina vänner barn?: nej
Vill du ha barn: ja, fast inte än på ett bra tag
Kan du vissla?: ja, jag fattar inte detta, är det nån som inte kan vissla?
Tror du på horoskop: ja det gör ja, för det stämmer alltid för mig
Vilken årstid gillar du mest: sommar

rubrik

hej igen.
va är det, 5-6 inlägg och klockan är bara 3.
jag börjar fundera på om jag är normal, för ja tror nämligen inte det.
jag gråter för allt. just nu vill ja bara åka tillbaka hem men jag vet att det kommer gå över och det är ingenting att gråta över men det känns bara hopplöst. fast somsagt ja vet att det bara är såhär nu.
varför gör ja bara inget för? det blir ju inte bättre att bara sitta här? eller jo nu känns det bättre att bara sitta här.
ska nog packa upp min resväska, eller ja, det lilla som är i. sen göra något år den fullproppade hyllan med massa skit! just nu längtar ja bara till söndag, när lisa kommer hem, så hon kan ta hand om mig! jag är så himla klen, en riktigt vekling. fy
nu skiner solen iallafall

jag skriver i bloggen fär ja har ingen annan att prata med..
lisa är ju i sverige, majja också, julia tror ja jobbar. plus att ja är inge rolig att umgås med förtillfället
därför skriver ja, hörs snart igen tror ja

mums?

familjen kommer inte förän runt 11 ikväll ..
och jag, jag bara grinar.
har iaf duschat och handlat lite att äta, plommon och jordgubbar..

snyft

juste !

jag är nog såhär för att ja inte har gråtit på länge, då blir ja såhär. och så ska ja ha mens!
men det är ändå synd om mig vet ni!

..

inte ens en timme har det gått sen ja skrev senast.
tänker på att för lite mer än en vecka sen när ja satt på planet och log för mig själv, jag visste att om bara några minuter får ja hålla om min älskling igen. självklart så saknar ja alla andra okså, vänner&familj men rikard är värst. nu gråter ja igen, varför? det blir ju inte direkt bättre? det värsta är nog att ja vet att det kommer ta så lång tid innan vi kan ses igen! inte tre månader som det tog nu men det känns långt med bara en månad, och jag tror tyvärr att det kommer ta längre tid än så :/ men hoppas allt går fort och att veckorna/månaderna springer iväg. saknar er alla redan!!!!!!!


grinmaja

okej nu skriver ja igen.
jag är så himla ledsen, känns precis precis som i början när ja kom hit, i januari alltså.
vet att det bara är nu i början men det känns så himla jobbigt. tur att familjen inte är hemma&ser mig.
men så ni vet allihopa så vill ja att alla ska komma&hälsa på!!! så fort som möjligt. jag vet att det är svårt att bara åka iväg&sådär men det betyder så himla mycket!

känner att det kommer bli endel shopping i veckan, men det kan ändå inte fylla hålet i mitt hjärta förtillfället!!

bööööööööööööööööööööööööl

kommer nog skriva mer hur ledsen jag är, jag gör det så ni kan tycka synd om mig, det är det ja vill!

oops

okej jag är tillbaka på nästan en gång.
jag tar tillbaka det där med kiLen, det är visst Kilhen, och att det var inte han jag såg, men det VAR en "kändis" måste bara klura lite på vem det är. återkommer när ja gjort det.

västen på festen

huset-station
stationen-stockholms c
stockholm c-arlanda
arlanda-heathrow
heathrow-padington
padington-queens park
framme

igårkväll kl kvart i 12 (kvart i 1 i sverige) kom jag hit, låste in katten, som va helt hypad eftersom hon inte sett nån på ett tag, gjorde mig iordning och bäddade iordning sängen. att ja inte tänkte på det när ja åkte. ja slängde alla sängkläder i tvätten så det skulle va gosit att krypa ner i, men vem trodde ja skulle fixa iordning det då? jo ingen annan än mig själv.
men nu är jag framme, har lite smått ångest. känner mig ensam och har ont i magen och mår illa. känner inte att ja kan äta, precis om när ja kom hit. jag är nervös. över vad vet ja inte, för ja har inget att vara nervös för. det enda som ja är lite orolig över det är vädret, för om det inte är någorlunda väder för att vara ute imorgon när ja ska ha barnen i 10 timmar så kommer vi bli galna här i huset. känns sådär att jobba imorgon alltså ..

igår på planet så satt försten kilen (jag menar inte killen men har missat ett L, han kallas kiLen med ett L. en liten förklaring till mina kära därhemma) i snook med tre vänner på raden bakom mig. så nu har ja hört allt möjligt, från massa prat om musik till när mange schmidt (?) torkade kiss i kilens trappuppgång. det ni!
dom hade även med en filmkamera och jag tror faktiskt att jag är med, men det är faktiskt tyvärr på det alltså, fast ja tror bara det är för privatbruk, vilket är bra! plus att när dom kom in på heathrow och skulle filma, på varandra alltså, så såg en vakt det och då var dom tvugna att radera allt. men så var det med det.

ställde klockan på 10 idag, vaknade prick 9, dvs 10 i sverige. vet inte varför ja tänkte sätta klockan på "11", sover aldrig så länge av mig själv, förutom på helgen. nu måste ja bara avbryta och säga att ja håller på att pinka på mig, så nu måste ja sluta och skriva, inte pausa för ja har faktiskt inget mer att skriva för nu. kommer väl tillbaka och skriver omen stund igen om ja känner mig själv rätt.
idag ska ja bara sitta inne o uggla.
har typ 1000 nya blogginlägg att läsa på bloglovin kan ja tänka mig. adios


fredag

nu börjar det närma sig ....... :(
fortfarande UNDERBART att vara hemma

hemma

fortfarande hur härligt so helst att vara hemma!
idag har ja träffat mandis och umgåtts med min älskling och nu på kvällen har ja legat i jossans rum och kollat hockey.
imorgon blire date med lina&julia och marken med mina syskon, eller iaf några av dom :p
och bio!
hejsvejs

hemma

hejhej
jag levet, jag har det bra och jag är hemma!
har träffat de flesta som ja vill träffa, har dock några kvar :p
lite släkt och amanda&bolivia :p
nu ska ja göra mig iordning för att hämta mathilda.
hejdå

underbart att få träffa alla igen

en sista gång innan ja åker

sådär nu packar ja snart ner datorn och beger mig, fast inte än på nåra timmar :p
jag känner mig lite nervös :p
aja, hejdå
ses hemma

måste bara

säga en sak till.
att jag vill tacka min bästaste bästaste kompis Lisa.
dels för att hon har hjälpt mig här i London, men allt, att få mig att må på allra bästa sättet och att hon alltid ställer upp, men mest bara för att hon är min allra bästa kompis, och I love you!
vi kompleterar varandra och jag ställer upp för dig i alla väder och jag hoppas du vet det.
kommer sakna dig när ja är borta denna vecka haha
LOVE YOU BÄSTIS

imorgon är det fredag

hejsan svejsan
idag hade jag&lisa mys, åt godis&jag gjorde något för första gågen i hela mitt liv, jag åt en Big Mac. jag hade det på min lista (som är i huvet) över saker ja ska göra innan jag dör, och nu kunde ja pricka av det. det va inget speciellt. tycker fortfarande att själva köttet smakar typ .. bark, eller nått annat som inte är så speciellt gott. men nu har ja gjort det. åt den däremot utan ost och nån sås så det räknas kanske bara halft? strunt samma.
halv 5 började jag jobba och slutade alldeles nyssens. va i badhuset, jag fick agera kund på frisörsalong ännu en gång i vattnet men det va ju trevligt det också. väl hemma igen så gjorde vi pizza till barnen och sen åkte susie till quiznight:en som dom skulle på. matt åkte direkt från jobbet. jag gav dom pudding (= efterätt) och sen stoppade ja dom i säng. daisy somnade sött hållandes i min hand. ollie&kitty sover i susie&matt säng, bara för att. Nu sitter jag här, funderar på morgondagen, som jag har längtat!! ska bli roligt att, förutom alla nära&kära, få se allt som förändrats. är det något nybyggt hus färdigt i kristinehamn, har vi grannar? kan edvin gå, eller vad vet ja han kanske kan tyska vid dethär laget? har mitt favorithus i rudskoga flyttat in badkarlet? mycket kan ha förändrats, och undra hur mina syskon förändrats? åååh va ja längtar till att få träffa alla!

nu ska ja väl stänga ner fabriken, göra iordning mitt handbagage, dvs typ datorn. och sen gosa ner mig i sängen för att somna till tvn. ses imorgon sverige :D
byyyyyye

lyfter runt 4 härifrån!

torsdag

godmorgon.
har jobbat klart, ska packa det sista som går, sen blir det ju alltid saker som man lägger ner det sista man gör. typ mobil, plånbok pass osv. jag ska möta lisa om en timme ungefär, uppe vid kilburn och då ska vi köpa saker till vårat mys som vi ska ha. hon ska hjälpa mig packa och så ska vi ta med oss mat från McD, för det tjatade jag om att få :p nu är ja inte sådär jätte sugen på det, men det är nog bara för att ja nyss åt frulle och inte är något hungrig. blir nog lite gottis också! :p
i eftermiddag är det simning och sen ska ja babysitta, hade glömt bort det men aa så äre.

nu ska ja göra mig iordning.
PUSS på er!

imorgon kommer ja hem :D

onsdag

hejhej
jag vet inte varför jag inte tagit ur tummen för nu äre faktiskt inte så långt kvar tills ja åker hem, och jag hr knappt börjat packa. jag vet att det inte är panik men vill vara i god tid ändå.
idag på "jobbet" har allt gått bra, har varit i parken och när vi va hemma här så målade vi och åt mat typ. pappa ringde precis, alltid lika roligt att få ta emot samtal. rikard ringde också förut, det är nog rekord, två samtal på en dag :p hoho
från folk som inte är härifrån då villsäga.
imorgon är det torsdag, jag&lisa ska ha mysdag och mot eftermiddagen är det simning som gäller. sen äre fredag och jag åker hem! har jobbat lite extra denna vecka så ja kommer nog inte jobba något alls på fredag, inte på morgonen alltså. det är ju alltid härligt med sovmorgon!
idag är det gossip girl och desperate, toppen med andra ord.
hejdå&godnatt!

nu ska ja packa lite

1 april

okej okej ja kan inte hålla mig längre, APRIL APRIL ERA SMÅ SILLAR
klart ja kommer hem!!!

idag vaknade jag, jobbade, åt mat med lisa, hämtade daisy, gick med henne till parken och gick hem.
i parken åt hon sin mat som jag hade fixat iordning och vi gungade, åkte rutshbana (har inte nån aning alls om hur det stavas men ni förstår nog va ja menar) och bara hade det trevligt i parken. sen hoppade hon glatt ner i vagnen med en mörgås och en bok och somnade! jag köpte mig en tidning och en dricka och har suttit i mitt fönster där solen bara stekt på! det blåser liiiite för mkt för att sitta ute :p men om ca 10 minuter måste ja bege mig till skolan och hämta dom andra och efter det går vi nog till parken igen. trevligt trevligt. eller aa, tiden går fortare när man är i parken :p

onsdag torsdag FREDAG

ikväll ska ja fylla resväskan, hej

så himla arg

hej
jag vet inte va ja ska skriva, så ja skriver inget.
susie sa just att det blivit ändrade planer under deras två lovveckor och att ja måste va hemma, så jag hr precis avbokat mina biljetter hem :'( jag blir såååååååååååååååå himla ledsen, jag hade åkt på fredag liksom. kul
jag är mållös
hejdå

RSS 2.0