söndag

morrn morrn. klockan är halv 8 och vi är vakna. jaa vi. william och the sov äver här inatt. igår blev vi ju bjudna på kvälsmat här allihopa, och barnen lekte så himla bra med varandra och det slutade med att mina syskon sov över! the sov inne hos kitty och daisy, men efter en stund därinne kom hon in i mitt rum, där wille redan va. från början. roligt att dom kunde leka med varandra. och förstå varandra. men både william och thea har varit väldigt duktiga med att prata engelska, vekrligen!
men idag är sista dagen med dom, och på schemat står 2 museum och harrods. sen blire nog bara en massa häng! :) vi får se helt enkelt.

söndag och 6 dagar kvar ..

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hallå tjejen! Va mysigt att de sov över och kul att de kom så bra överens! Helt otroligt att du snart kommer hem, ska bli sååå kul att träffa dig igen!! :) Jag hoppas vi är hemma till lördag, vi är fortfarande ute på sjön. Just nu är vi i Vänersborg, imorgon åker vi vidare på västra sidan av Vänern. Carina och mamma Eva hyrde en stuga i "Spiken" så vi hade lite sällskap med dom ons-fre, va jättemysigt. Vi ses snart!! Ha det bäst! Kramis

2009-08-02 @ 20:23:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0