tisdag II

hej igen.
dagen har gått rätt fort och nu är hon redan snart 8.
matt ringde just och sa att dom gått till fel gate och missat planet. du skojar sa ja. men tydligen inte. det är ju helt otroligt. men det känns ju lite om det är lite typiskt dom också :p men har suttit i en halvtimme-timme och letat både flyg och hotell till dom och nu är det fixat och dom åker imorgon istället. stackars dom. inte så bra start på resan precis.

sushistället ja provade va förövrigt toppen och jag lev väldigt mätt måste ja säga. fick en lapp på stan om det stället härom dagen, därför ja provade det. och om man visade fram lappen skulle man få 10% på det man köpte, så det blev inte alls samma summa som det brukar, det va också bra!

har mellan alla telefonsamtal tittat på filmen casanova! bra film säger ja bara! och han är ju fin att titta på heath ledger också, det det gjorde det ju bara bättre :p sienna miller är också med i filmen, samt den andra filmen jag hyrde - factory girl. såg efter att ja hade hyrt dom att hon va med i båda. lite komiskt. men vi får se om ja kollar den idag eller om det blir imorgon. har ett OTH-avsnitt som ja missat som ja ska kolla på också! ja det blir nog nu det.

(bilderna kommer nog imorgon istället hoho)
hejdå och godnatt om vi inte hörs något mer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0