bilder

japp här kommer några bilder på madame tussauds:
jag har fler bilder men jag orkade inte lägga upp dom..








kul

hejhej
vilken tur att vi åkte til madame tussauds idag för det var idag vi hade bokat haha.
det va mycket bättre än va ja föreställt mig och vi va där en timme ungefär.
Susan sarandon och sean paul gaultier var dom som var mest verkliga enligt mig! vi har posat med blandandra beckhams, johnny depp, jennifer aniston, hulken och audrey hepburn. bilder kommer nog inom kort.
Vi åkte sedan vidare till oxford, men innan det så tog vi en timmes extra tur åt nått annat himla håll. vi åkte alltså fel. men tillslut så kunde vi spatsera ner för oxford och komma till primark. vi behövde båda strumpor och jag köpte en stor väska som ja får plats med träningsgrejer i och så köpte jag träningsbyxor. nu äre inge mer shopping tills amanda kommer, på torsdag :D
ikväll blire melodifestivalen! hejdå

madame tussauds

tjohooo
idag har jag varit så himla stolt över mig själv.
jag mötte lisa vid 11, gick upp för tt träna oh väl däruppe, så orkade jag!
jag trodde ja skulle max 5 minuter på löpbandet, jag sprang 20 :D gick 10 och provade en annan grej i typ 5 minuter :p sen gjorde jag&lisa lite andra övningar, typ arm- och ben-övningar. efteråt tog vi ca 5 avslappnande längder i poolen och sen ägnade vi lite tid i både ångbastun och i bubbelpoolen! vi va däruppe i några timmar, och det va rätt så himla gött efteråt! förutom att ja hade lite skoskav.
på söndag ska vi upp igen, för då ska ja bli medlem, wihu
briggsarna är borta i helgen, åkte till någon moster eller va det var. så ikväll blir det tacopaj och chokladpudding hemma hos mig med fisen.
imorgon (eller på söndag, vi vet inte riktigt trotts att vi har bokat :s) så ska vi gå p madame tussauds, vilket ska bli roligt! vi får som sagt se om det är imorogn bitti eller söndag bitti.
nu ska ja slänga in pajen i ugnen.
hejdå

sovmorgon

godmorgon!
jobbade ju ingenting denna morgon så jag tog mig en sovmorgon till halv 10, åt en stor frukost och nu sitter jag här.
jag har däremot varit vaken tidigare på morgonen. jag har hört både daisy och ollie skrika så inni h*lvete, men som tur va så somnade jag om.
om lite mer en halvtimme så kommer lisa hit, vi ska gå till gymmet och efteråt ska vi simma. nejnejnej det är inget skämt vi ska faktiskt träna, jag fattar inte att jag faktiskt är peppad idag också .. konstigt dethär. men bra, mycket bra!
nej nu ska ja börja packa iordning väskan och jaa .. vänta på att lisa knackar på dörren.
hejdå



föresten, här kommer en försenad bild från lasagnen som jag&lisa gjorde.
vi hade hitade inga plattor så vi fick ta det som var närmast ..


simma

åh herre min guuuuuud va trött jag är!
jag simmade en halvtimme medans kitty hade sin simlektion, det känns enda ja säger om simningen är att jag känner att min kropp inte mår bra av dethär livet jag lever förtillfället. dax att börja ta hand om sin kropp!
jag är så himla trött, simning gör en verkligen helslut i kroppen.
nu ska ja nog slå på tvn.
hejdå

imorgon blire inge jobb på morognenn, ledig heeela dagen

tosdag

uuuuuh va bra det känns att vara tillbaka i desperate houewives-tittandet. jag har ju missat en sisådär 3-4 avsnitt emellan men det får jag ta igen nån annan gång.
har jobbat klart mitt morgonpass och nu ligger ja nerbäddad i sängen.
idag skulle jag vara ledig från halv 10-halv 5 men susie hade tandläkartid halv 1, så ja ska upp och hämta daisy då. tusan, jag och lisa som hade planerat att gå&simma. när man väl har bestämt sig att man ska röra på sig så är man lite peppad sådär, jag har faktiskt längtat av någon konstig anledning. men nu hinner vi inte. jag kommer ha daisy till susie kommer hem, kansle halv 2 eller nått, och lisa börjar 3 . visst vi skulle säkert hinna om vi skyndade oss, men .. nej.
så vi får väl se vare bli idag. blir nog en promenad med lillan idag igen.
sen får vi väl se, hejdå


tabita

hej igen
semlorna va göööööör goa. jag är sådär förtjust i semlor annars men domhär va riktigt goda.
nu ska ja göra mig iordning, lägga mig i sängen och kolla på desperate :D

rolig konversation påväg hem från kyrkan efter en stund funderingar på om bussen hade tänkt komma någon himla gång:
Lisa: tror du inte att detdär är 6an?
Emma: ingen aning, ring tabeeeeeita (tabita) och fråga vettja
Lisa: vem är det? ...................

hoho natti

lillycat

hej igen.
picnicen var mysig, majja var typ den enda som verkligen gått in för det där med picnic eftersom hon hade med sig oboy, i en termos! strax efter 12 gick ja till jellis för att hämta daisy. hon frågade om hon kunde få en kaka, som hon alltid får, men då sa ja att ja inte hade nån med mig för jag hade glömt det idag. men så såg hon min låda från picnicen där jag hade makaroner och tonfisk. hon roffade åt sig lådan och smockade i sig en heldel. bättr än kakor iaf!
efter ett tag blev hon för trött för att äta så hon somnade.
jag gick vidare och det blev en tur på 40-50 minuter, gött!
nu har jag varit hemma ett tag, daisy sover fortfarande nere i vagnen .. men hon ska väckas nu, vilket inte brukar vara så populärt ..
så äre, ha en bra dag

kräks

hejhej
jag kan ju börja med att berätta om den mycket trevliga gårkvällen då jag var barnvakt.
susie och matt åkte iväg för att gå på bio, jag va barnvakt. efter at dom varit borta en timme vaknade daisy och ropade lite, men hon brukar vakna och ropa typ "mamma" men så somnar hon igen på en gång. inte igårkväll.
hon skrek och grät och höll på som en jag vet inte vad, kitty som sover i samma rum vaknade också såklart. jag tog upp daisy och vi gick ner, då kom det. som tur var var vi nere vid diskhon så hon kunde spy, för det kan ja säga att det gjorde hon. jag höll henne över och jag hulkade mig själv när ja såg att det bara sprutade spy. efter att ja ringt matt och susie, som inte hade satt på ljudlöst inne på bion, var dom påväg hem. precis när daisy lyckats somna i min famn och susie satte nycklarna i låset vaknade hon igen, typiskt.
efter ett tag gick jag och la mig, somnade till min ipod och daisys gråy/skrik. men idag mår hon toppen igen!
ska in i duschen nu, tror nämligen att jag har kräks i håret :S BLÄÄÄ, och sen ska ja försöka fixa iodning något att ha med mig till picnicen hos julia.
halv 1 hämtar ja daisy och ikväll efter att jag&lisat slutat så åker vi till svenska kyrkan och äter semlor. hejdå

guppi

hej igen
dagen har gått ganska snabbt, ollie skippade tennisen för att han inte mådde bra, vilket ja inte tror på men aa, va gör man? alla gick hem och aa vi åt mat osv.
jobbigt när matt (pappan) är hemma eftersom det är två som bestämmer. det kan bli lite konstigt ibland.
men men , nu ska ja snart vara barnvakt och sen blir tidigt i säng.
imorgon äre picnic hos julia med henne, lisa och majja, trevligt. synd att ja börjar halv 1 bara .. men det blir nog vldigt trevligt ändå :)
hare fint, hejdå

snart kommer amanda ;D

bada?

hej, tänkte bara skriva en snabbis.
sitter hemma hos lisa och ska snart hämta upp daisy.
idag har jag jobbat på morgonen, varit ute&gått en timme med lisa, ätit mat och massa frukt och selat kort typ haha.
när vi (efter 20 min) gått till stället vi skulle simma på så var det bara öpet för skolan, så vi gick till "mitt" badhus där vi brukar va, men vi gick eftersom det kostade för mycket. trotts denna kaos så fick vi oss en timme promenad.
gött!
aa nu ska ja gå , är barnvakt ikväll också ..
hejdå

skype

hejsan svejsan igen
nu har jag jobbat klart och väntar på att min man ska komma in på skype.
hejdå

tack mamma

idag kom paketet :D mitt försenade alla hjärtansdag-paket.
det gjorde du bra mammsen när du skickade paketet, vilekn ypperlig timing.
igår bestämde jag mig för att inte äta godis under veckan, HUR lätt är det när det ligger två stora chokladkaor och två påsar turkiskpeppar bla i paketet, va!?
jag tackar himla mycket alltså, men varför va ja tvungen att säga sådär just igår?
just nu känns det som ja kan kontrolera mig själv, men ikväll ..
kanske att det slinker ner en rad eller två innan kvällen till&med. det är ju inge svårt när man jobbar och är med barnen för då kan mna ju bara inte gå upp&sätta sig på rummet och smocka i sig en massa godis. det är värst när man bara väntar .. som nu. uscha

på onsdag börjar 5e säsongen av Desperate Housewives här, detni
hejdå

långprommis

å herre gud!
jag och lisa tog som sagt en promenad, till det stora sainsburys (utan pengar) bara för att vi visste att det va en bit dit och att aa vi hittade dit. vi gick dit oh bara kollade, men guud va sugna vi blev på maten där, sånnadär kalla typ pastasallader m.m så vi gick hem igen, hämtade pengar och sen gick vi tillbaka. fyyyyy
det va långt och det tog tid (1h och 40 min) men gud va gött det känns nu efteråt!
matt är hemma denna veckan då det blir inte riktigt samma jobbschema som det brukar men jag hoppas att det blir någorlunda iaf.
aja, ville bara skriva hur duktiga vi var som va ute&gick så länge :)
hejdå

hippo

hejhej
igårkväll/natt va ja uppe och väntade på familjen. jag behövde ju inte men jag kände för det.
dom kom hem typ 00.30 och jag gick och la mig nästan en timme efter det, snacka om att jag var trött när klockan ringde imorse! så ikväll blire nog tidigt i säng för lilla mig.
vi hade typ ingenting hemma att äta til frulle idag, eftersom brödet tog slut innan jag han få tag på en stackars brödskiva. jag rostade istället pitabröd och smaskade i mig ett sånt med smältande smör inuti. mumma ska ja tala om!
ska snart, om en halvtimme ungefär, möta upp lisa för en rask promenad. det är dax att börja nu nivet.
från&med idag ska ja träna mer, äta godis endast fre-sön och inte slösa en massa pengar på onödiga saker, okej!?
jag ska stoppa undan det godiset jag har och byta ut mot kex, vilket måste vara bättre att snaska på? kexen har jag redan köpt, så inga pengar på det inte (denna vecka)
jag känner mig lite grann som en .. flodhäst förtillfället, måste. börja. träna.
fy va plöffsi ja känner mig, inget ni därhemma någonsin kommer få se dock! (förutom kanske amanda då)
hoho nu ska ja surfa vidare, ha en bra dag!

blogglovin, underbara blogglovin

hejsan svejsan
jag och lisa va i kyrkan idag igen.
alltså jag vill bara säga att ja inte håller på att bli kristen, inte för att det är något fel med att vara det men aa så är det inte iallafall. vet att vi hängt i kyrkan lite mycket på sista tiden men ..
idag var det iaf lisas tur att få ta emot allas blickar :p
när ja kom hem så gjorde ja lite tortelini och åt bönsallad, mumma! jag har inte riktigt gillat bönor innan, alltså ni vet typ kidneybönor osv, inte "vanliga" gröna. men de va riktigt gott. bara 1pund på sainsburys :p
jag blev riktigt mätt också, vilket va .. bra! ska bara blåsa håret sen ska ja gå&lägga mig..

förut var det typ ingen som läste min blogg, nu gör familjen det, mycket för att hålla koll på mig här i storstaden och för att dom saknar och älskar mig (eller hur? haha) men nu har till&med grannarna börjat trillat in, trevligt :)
påtal om grannar så kom jag att tänka på att det kanske finns nya hus och annat som inte var som det var när jag lämnade det. kommer kännas konstigt.
jobbigt kommer det att vara att inte fira sommaren i kristinehamn, faktiskt. sitta på bryggan bakom badhuset med fisen, kanske spana lite på rille ;), cykla ut till skärgårn och ligga där hela dagarna, eller åka ut &lägga sig på en varm ö nånstans, åååååå va långt bort det känns just nu.
måste tillägga att sommaren i london nog inte kommer vara så dum den heller

inte nästa helg men helgen efter, då kommer mandis :D
godnatt

you better run

hejhej
idag är det söndag och idag kommer briggsarna hem igen.
jag kan inte fatta att det redan gått en vecka sen dom åkte.
har precis varit och handlat mjölk, potatis, ägg och gurka tills dom kommer hem haha
det va så jääääääkla tungt! två stora mjök och massa potatis, det väger!
idag ska ja plocka lite i huset, damsuga mitt rum och slänga lite skräp osv. ikväll ska jag&lisa ta oss en lång tur till kyrkan. men det blir inte förän runt 6 nångång tror ja.

när ja gick och handlade gick jag förbi gymmet som ligger där och just idag hade dom något supererbjudande, det kostade bara 10 pund att joina. jag funderar på't. men ändå så kommer det bli lättare om jag och lisa går på samma, för då kan man peppa varandra osv. plus att man inte kan backa ur om man vet att den andra ska gå. Lisas gym är ett privatgym oh det kostar ca 600 kr i månaden, det är väl ganska billigt väl? eller alltså det kan ju va himla mycket dyrare. jag tror det får bli så. jag längtar efter att få komma igång.

ojojoj ja kan inte fatta att ja ska upp&jobba imorgon..

my sweeeeedish boy

hejsan svejsan
på ikea delade jag och lisa på köttbullar med pottar och fisk och pommes.
vi handlade också lite godis, dock inte lika mycket som förra gången, vilket är .. bra.
tog bussen en timme åt andra hållet för att komma till svenska kyrkan där vi va sisådär 20 minuter innan melodifestivalen började. vi intog en soffa och blev sedan joinade av några riktiga törrisar.
jag köpte också för gamla jordnötsringar, en helt fullproppad påse! men jäklar va goa dom va!
på vägen hem från körka så stannade vi på sainsburys för att köpa oss en biff, gurka och lite creme freige (?)
gick hem och lagade till ännu en perfekt middag för två haha.

kom precis på att ja måste skriva en lista på allt som är bra här i London, så nu blir lite avundsjuka.
(det bästa av det bästaste haha)
- Man kan köpa alko när man är 18
- man kan ladda hem spotify gratis
- shoppingen är ju .. obegränsad
- det finns typ 1893724897348 som är bättre än mastis här
- aa vi är i london, inte ni

ha, där fick ni!
nej nu ska vi sova. hektiskt dag imorgon vetni
hejdå

grattis rille

hejhej
igår var det så himla roligt.
julia underhöll både mig och lisa och jag har aldrigt skrattat så mycket på en kväll ute tror ja.
när vi kom fram till tigertiger så kom ja p åatt ja inte hade några pengar eftersom ja lämnade plånboken hemma, och mitt legg !!!! aaaa va gör vi nu? då får vi åka hem då!? nej, ja tog julias legg och hon hade sitt pass. jag gick in en stund innan dom och 5 minuter efteråt såg ja deras små huvuden vid ingången.
3-4 dansgolv och massa olika musik. toppen!
idag vaknade vi runt 1, alltså ganska nyss. lisa håller på att ta på sig och jag ska göra detsamma.
vi ska till ikea och äta lite svenskt tänkte vi. det blir en slappardag på ikea. ikväll blire melodifestivalen i svenska kyrkan så vi åker nog direkt dit efter ikea.
ojojoj imorgon kväll kommer familjen hem, då har det gått en hel vecka sen dom åkte, tiden går fort när man har roligt.
nej nu ska ja gå här.. ha en bra dag!
speciellt rille som fyller 20 idag! grattis my s


nya skor !

jajjemen!
har precis kommit hem från killburn där jag, lisa&julia skulle shoppa loss lite. nej det skulle vi inte men vi skulle upp dit iallafall. jag hittade ett par skitsnygga tränings/springskor som satt som en smäck så jag slog till!
igår köpte jag en mic till datorn också. som funkar!
lite senare idag ska ja möta upp lisa, ska köpa saker till en tacopaj. sen hem till henne och laga ihop det och efter det ska vi nog .. äta den tror ja. ikväll ska vi ut också. känner mig inte sååå taggad än men det kommer nog!
ikväll ska vi till tigertiger där vi tänkt att gå två gånger tidigare, och idag ska vi dit !
ojojoj va trött jag är ändå .. hua
hejpaa
 
här kommer det bilder på mina skor och min nya mic :p





tuttstånd

hej och godmorgon ..
jag vaknade av att lisa läste en tidning, hon är allt bra knäpp dendär lille filuren.
jo igr va vi i kyrkan och mitt i allt så frågar lisa om ja tyckte att de va kallt. jag svarade "lite" och sen vare inge mer med det. men efter en stund så sa hon "nu fryser ja så mycket så ja har tuttstånd" HAHAHAH jag brister ut i ett asgarv och lisa hakadesnabbt på. men vi bet oss i läppen och kollade åt motsatt håll än på varandra. guuud va knäpp hon äääär :p
idag ska vi oh julia köpa träningsskor och ikväll ska vi ut. än så länge är det bara jag&lisa men vi får väl se om vi får sällsis eller inte. av julia alltså.
nu måste vi göra oss iordning.
adios


-

en komihåg till mig själv till morgondagens inlägg :
lisas kommentar i kyrkan som gjorde att vi brast ut i gapskratt

stödord: tuttstånd

är jag inte ditt allt, är jag ingenting

nu har lisa gått hem.
vi åt en stooor frukost men flingor oh scones.
vi va smarta och slängde ihop en deg igårkväll som vi bara kasta in i ugnen imorse.
dom blev lite kletiga men himla goda!
lisa kommer tillbaka runt halv 3 tror ja, då ska vi äta lite mat.
sen åker vi in´till stan, jag måste köpa ett nytt headset, mitt "gamla" pajade.
ungefär som min dator håller på att göra just nu ..
precis när ja hade skrivit raden om att mitt headset pajat så stängdes datorn av .. hmm ..
få se om den kan hålla ut några månader till.

undra vad alla andra gör just nu .. ?
vad gör alla?
vad gör alla brogårdselever som tog studenten 2008?


Unfinished business from yesterday

tudiluuu
nu har jag och lisa vaknat efter en lång nattssömn.
igår kollade vi på film "the black balloon" som va väldigt bra.
AAAAAAAAAAAAAAAAAHH lilly bet mig !!!! :O himla katt
aa filmen va bra, den handlade om en familj med en autistisk son.
ibland skrattade man och ibland grät man. men aa den va bra iaf!
idag på kvallen ska vi till kyrkan och innan det så vet ja inte riktigt vad vi ska göra ..
hare !

..

vilken låååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå
åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå
ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå
åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå
åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå
åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå
åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå
åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå
ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå
ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå
ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå
ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå
ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå
ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå
åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå
ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå
ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå
ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååång dag det har varit ..

posten

sådär nu har jag varit på posten och blivit dumförklarad igen!
när jag och lisa va där pga av högskoleprovet så kändes det också som vi bara var i vägen och dumma i huvet.
men nu har jag iaf skickat iväg ett paket.
det blir nog inget stan idag, jag orkar inte! jag orkar inte ta på mig kläder, jag orkar inte gå till bussen, jag orkar inte åka buss i 30 minuter för att sedan svettas med en massa andra galna människor, jag orkar inte.
Däremot tror jag att jag orkar städa mitt rum, äta mat, äta glass och titta på tv tills lisa kommer, det orkar jag nog haha

jag börjar få lite ångest över vart mina pengar tar vägen när jag är här.
visst, jag har aldrig kunna hålla i mina pengar men nu har det nog gått lite väl över styr.
jag har varit här i 5 veckor = 5000 kr. jag har shoppat och betalat med mitt kort = säkert en 3000kr. dåå ska vi se hur mycket jag har sparat, ojdå inte ens 1000 kr. visst jag är i london oh all kostar i princip pengar här. men alltså dom 4000 som ja fått i handen vart har dom tagit vägen? visst en sor del av dom hänger nog i min garderob, en annan stor del har gått till att mätta min mage och godismage. oystercardet fyller ja ju på rätt ofta också .. men hallå nu äre skärpning som gäller. inge mer äta ute och köpa mat själv, jag måste äta hemma lite mer. inge mer shoppandes på ett tag (efter denna veckan) och sen får det faktiskt gå två veckor emellan varje shopping. ärligt alltså.
det är mycket jag har chans till att ändra när jag är här, men fyfan va lat jag är!
men allt handlar väl om att ta tag i saker också, på riktigt, inte gå in halvdant utan till 100%.

börja träna, sluta äta godis på vardagarna och trappa ner med shoppingen är något jag verkligen ska försöka klara av. Jag ska göra upp ett träningsschema, kanske använga ett gymkort istället för mitt visakort? jaa det är mycket man vill här i livet, men detta är ju igentligen en perfekt tid att börja träna eftersom jag har massa lediga timmar varje dag.
måste köpa ett par träningsskor!
fatta va gött om man tränar regelbundet, då kan man äta godis ibland på vardagarna! perfekt. jag måste börja träna!
kom gärna med tips för jag kommer inte känna mig lika peppad som jag gör nu tyvärr.

efter detta lååånga inlägg kanske ni förstår att jag är lite .. rastlös?
skulle ju kunna gå ut&gå eller så meeeeen nej. jag böjar med träningen nästa vecka ..
är det någon som tror att jag kommer klara det? haha inte jag.
nu ska ja städa. man kommer knappt in i mitt rum.
hejdå på ett tag

onsdag

imorrn morrrn!
idag är det följande som gäller:

→ posta paket
→ Åka in till stan igen
→ Städa mitt rum ordentligt
→ gå till biblioteket och låna film
→ plus lite annat smått och gott

ni ser, jag har nog att göra idag med.
föresten så får ni ingen bild på hur håret blev för det blev typ ingen skillnad. lite ljusare uppe på huvudet bara. jag blandade blond och ljusblond (japp, med risk att det skulle bli orange) men det hände inte så myket somsagt. men det blev ju iaf liiiiiite ljusare.
hmm.. det första jag får bocka av på listan, som jag inte ens skrivit med är nog frulle för min mage kurrar för fullt.
hejdå


smaka på dendär ni


graow

hej igen
målarna har precis gått och jag ska gå ner och laga lite mat tänkte jag.
det blir nog någon typ av wok idag känner ja på mig.
"shoppingturen" idag var positiv och jag behövde bara ringa lisa ca 3 ggr och fråga vart jag var, vart ja skulle eller hur ja skulle hitta till något annat. känner att ja börjar få kläm på dethär nu.
efter denna veckan är det föresten ingen shopping för mig tills amanda kommer. ska faktiskt försöka hålla löftet. ett till löfte, eller mer .. en ny sak i mitt liv, är att ja och lisa (och kanske julia) ska börja ha tränings-torsdag plus en till valfri träning i veckan. wihu. eller nått. ni som känner mig vet ju att jag egentligen är för lat för att ens ta på mig träningskläder meeen vi får väl se. får ta att fixa några skor att springa/gå/träna i denna vecka då pga mitt shopping-stopp som börjar nästa måndag.
nu ska jag köpa mat, köpa mjölk och fixa med håret.
ni kanske kan få en för och en efter-bild.
hejdå

tisdag

hoho
nu har jag vaknat!
jag ställde klockan på 07.40, så ja skulle kunna ta bort kedjan på dörren, så målarna kommer in.
sen gick jag&somnade om.
lisa ringde just och berättade att claudia hade spytt två stora pölar på inne på museet och att dom va på väg hem. tanken va att dom skulle ha ätit mat där eftersom dom inte hade något hemma typ. så nu ska ja bege mig till sainsburys och handla lite mat till dom stackarna. fy a mejjen
nej om man skulle gå ner och va lite ivägen för målarna då kanske ..
hela köket är täckt med plast och jag måste flytta allt för att komma in i alla skåp osv ..
jobbigt jobbigt.
men jag r hungrig och måste komma igång.
12.30 äre fika också!
adios





16 februari

hej igen.
kommer precis ur från ett allt för vamt bad. första gången jag badar på huuur länge som helst.
alltså i badkar :p det va skitgött, men somsagt för varmt. boken som jag skulle läsa fick jag använda som fläkt och jag gick upp efter 20 min? nu är jag röd som en kräfta och har smört in mig i diverse lotions.
dagen spenderades ju på/i brent cross med fisen (lisa). jag köpte en klänning, en väska, lite hårsnoddar och spännen och på vägen hem köpte vi lite frukt och godis. och hårfärg. jag ska bli ljusare är det tänkt. jag får väl boka tid hos en frissör om det går helt åt pipan, men ja tror det blir finnemang. måste upp till primark imorgon och köpa en handdukt, vill inte förstöra en av deras med hårfärg liksooooom.
imorgon och på onsdag jobbar lisa hela dagarna så jag kommer vara helt ensam båda dagarna :p men jag tror allt att det kommer gå bra.
nej nu ska ja dra på mig ett par mjukisbraller och gå ner och göra mig lite pasta.
nati natti

Brent Cross

igår va vi som sagt på ett museum, där vi va i 3 minuter, så bra var det. efter det gick vi till Mc Donalds, slängde is oss en hamburgare och gick till den svenska butiken. vi kom dit ca 1 minut i 4, gissa när dom stängde? jo 4. men vi fick gå in och shoppa en snabbis. själv så köpte ja svenskt godis för ungefär 120 kr och jag har faktiskt en massa kvar också!
efte det så gick vi till svenska kyrkan där vi smakade på vårat godis och spelade spel. kl 6 var det repris av melodifestivalen som vi kollade på medans vi drack ett glad vin. är inte svenska kyrkan ett härligt ställe så säg. haha.
idag vaknade kl 9 hos lisa, av att hennes telefon ringde, det var hennes au pair-mamma som ringde från deras "sommarhus" och sa att städerskan står utanför och skulle vilja komma in. vi hängde ju på kedjan igår så det blir svårt för henne att komma in, även fast hon hade nyckel. lisa sprang ner och öppnade och vi var ju så gott som vakna! men det va inte så dumt att gå upp i någorlunda tid för en gångs skull.
idag ska vi bege oss till brent cross, ett shoppingcenter. jag ska möta lisa om en timme ungefär och innan det ska jag göra mig iordning och mata katten.
hoppas ni har haft en bra helg och att ni är redo för en ny vecka, för det är jag
heej

sönda!?

hejhej
nu är jag hemma igen, i ett tomt oh tyst hus ..
igår efter att sagt hejdå till familjen och kramat godnatt så gick jag till lisa. vi lagade mat och kollade på en utav filmerna vi hyrde. efter det somnade vi båda som små barn. inatt var det tydligen min tur att snarka okså .. hmm.
om en halvimme ska ja möta lisa igen, för att åka på au pair-träff. vi ska tydligen till något museum. efter det tar vi svängen förbi svenska shoppen, en butik med bara svenska saker så som: sill, knäckebröd daim, tuskiskpeppar, köttbullar och kaviar m.m. efter våran tripp dit går vi vidare till svenska kyrkan där vi kommer se reprisen av melodifestivalen som var igår ..
planerna för kvällen/natten och morgondagen är väl i princip att äta upp lasagnen..
hejdå

saknar er alla där hemma!!!

alla hjärtans dag ..

halloj!
idag vaknade jag&lisa av att ollie knackade på dörren och ivrigt berättade att han fått ett alla hjärtansdag kort av en hemlig beundrare, klockan var halv 10 och brevet va från susie, mamman. detta vet dock inte ollie, han tror att det är från en tjej som heter billie :p hoho lillplutten. själv så fick jag en alla hjärtansdag-klubba haha, men det va ju snällt gjort av dom! 
efter några timmar åkte jag och lisa till camden för att gå på marknaden där. fast jag va nära på att bara komma dit själv, utan lisa. när vi kom fram till tågstationen så var vårat tåg redo att åka så jag sprang, såklart. lisa gjorde inte det, tror ja. jag kom in, dörrarna stängdes, lisa stog utanför !!!! HAHA båda bara skrattade. vad skulle vi göra? haha jag ringde lisa och båda bara skrattade, vi kom fram till att ja skulle gå av nästa station oh vänta på nästa tåg, som lisa skulle hoppa på. en kvart senare var vi påväg, båda två!
jag var redo att ge camden en andra chans och det blev bättre måste ja säga, jag vet inte om det va för att ja lyckades pruta på min&lisas tröjor eller pga av de stora munkarna, men bättre var det. efter att vi ätit mat så åkte vi in till oxford oh tog sikte mot primark. jag köpte strumpbyxor och en eyeliner. wihu.
ikväll ska ja till lisa och vi ska göra lasagne, utan pastaplattor .. hmm. men vi köpte annan pasta så det kommer nog bli precis gör bra ändå! och så har vi hyrt två filmer också.
hoppas ni får en fortsatt trevlig dag mer era kärlekar !

och svar till jenny:
han va lite nervös inför sprutan och hoppade till lite lätt när det var dax men han fick slippa simningen och så fick han godis eftersom han varit så duktig, så han tyckte nog att det va toppen!


min kärlek:


poundland

japp, det är min favoritaffär här, nästan iallafall.
allting kostar bara en pund. dom har tillexempel: godis, kakor, dricka, shampo, andra hygienartiklar, leksaker, filmer (inga bra dock) och ja en himla massa mer! jag och lisa va där och handlade två fulla påsar alldeles för ett tag sen, så nu är vi redo för fredagen den 13 februari! jag ska snart vara barnvakt och efter ett tag kommer lisa hit. vi ska äta kött, pommes och bearnaesås (stavad det så, ni vet va jag menar iaf) från blåband som lisa har fått hitskickat hoho!

när man åker utomland börjar man ju förbereda sådär några dagar innan, titta vad man ska ha med sig och vad som behöver tvättas osv. dom har inte gjort ett skit här! jag fattar inte att dom inte är hur stressade som helst!!! dom åker vid 7-8 på söndag morgon och har inte ens fått fram resväskorna så vitt jag vet.. men det är ju inte mitt problem men ..

inatt ska fisen sova här också :)
hoho hörs kanske senare, annars imorgon.
adiooooos

here I am without you

klockan är snart 12 och min härliga sovmorgon håller på att ta slut. eller nått.
det låter som det inte är någon hemma .. hmm .. nu blire iaf frulle. haaaaj

bilder


Idag fick jag föresten paket, med ett usb-minne till min mobil av rille.
så därför har ja kunnat fixa över mina bilder till datorn.
dom två första bilderna är på mitt rum och den tredje ut genom mitt fönste,
den fjärde är på en del av vårat lilla kök.
den sista är bra en utav alla snygga bilder på mig, här poserar jag med big ben!
nu ska jag sova, hejdå










sovmorgon!!!

nu äre helg !!!!!!! (förutom imorgon kväll, jaa jag vet)
jag sitter här och firar med en glass. himla god ären!
planerna för helgen är spirutal church, melodifestivalen i svenska kyrkan och .. en alla hjärtans dag med fisen :P
sen har vi ju en hel vecka med saker att göra, och en till helg. uuuutan några måsten, mm , det låter härligt.
imorgon har jag alltså sovmorgon för er som inte fattat att jag är ledig imorgon, typ.
hmm.. undra va ja ska göra irmogn. lisa jobbar till 2-3 så tills dess är ja ensam :p
susie och daisy kommer vara hemma men .. aa
nu ska ja slå på tvn.. hejdå

torsdaag

hoj hoj
har jobbat klart även denna morgon ..
idag ska jag vara hemma runt 1-2, för att ta över daisy (susie är hemma idag och imorgon), vid halv3-3 ska vi gå till skolan och hämta ollie för att sen ta med honom till doktorn och JAG ska vara med som stöd när han tar sin egypten-spruta .. det känns sådär. han har satg att det är okej och han ska få ha både sitt nintendo en en godispåse men det känns ändå som han kommer balla ur. dessutom ska han tydligen sitta i mitt knä och jag komme få hålla i honom så han inte hoppar till, hmm det låter skumt. hoppas det kommer gå bra iaf.
efter att sprutan är fixad ska han tillbaka til skolan för att sedan gå till sin art-class och jag&daisy går väl hem kan ja tänka mig. susie skulle vara tillbaka runt 5 och från och med då är jag ledig ääääääända fram till nästa söndag hohohihi gött!! (förutom att ja ska babysitta imorgon kväll, men det räknas inte).
neeej om man kanske skulle t apå sig lite kläder och städa lite .. eller mycket .. mm.. hejdå

hohoho

haha kolla på dethär klippet!!!
det värsta med det hela är att dom är så himla seriösa.
blire det såhär för att man är oallmänbildad eller hur händer detta?
båda två TROR ju verkligen att dom har rätt.

"ni borde ändra så det står dubbelsäng, inte dubbelrum. för då tror man ju att det är två rum!! "

"i love you"

hoj hoj
ojojoj vilken dag .. jag är sitter här heltrött och äter .. godis. gött va?
hämtade daisy halv 1 på jellys, gick upp till killburn och shoppade loss, not, daisy somnade vilket jag hade hoppats på så det va bra. gick hem, öppnade åt "kloak"gubbarna och fick stå ut med deras väsen en stund, sen försökte ja förgäves väcka daisy. det gick inte!! jag höll på 20 min. men när bram och lisa knackade på dörren FLÖG hon upp i mina armar.
runt 3 gick lisa och bram för att hämta resten av deras flock och jag för att hämta min. kitty, ollie och shean/shaun/whatever .. vi grejade lite, pysslade, åt mat och åt glass. trevligt. men somvanligt för mycket oväsen vid matbordet, men maten gillade dom iaf idag också toppen det!
förtillfället är ollie helt jävla galen!!! han har tydligen ont i huvet och skriker en massa fula ord därnere så jag är glad att jag har slutat.
imorgon skulle ja ha jobbar morgon och i badhuset, så blir det nog inte imorgon. susie hade någon begravning hon skulle på så jag ska hämta daisy halv 1 och hämta dom andra som vanligt, sen jobbar ja till 5. efter det tar susie dom till badhuset, själv. så vi får se om jag följer med eller inte. tycker synd om henne om hon ska ha alla tre själv, så mitt samvete kanske får mig att "jobba" till 8, när badet är slut och vi är hemma. men då är ja däremot ledig hela fredagen, förutom eventuell babysittning på kvällen/natten.
helgen är ännu ovis.
ojojoj, tidig kväll ikväll. på riktigt alltså denhär gången.
hejdå

min första besökare blir .. da-daa .. amanda :D
och idag sa daisy att hon älskade mig och gav mig en puss på kinden, haha

remember me?

godmorgon!
blå himmel och sol är det idag, himla härligt.
idag ska jag hämta daisy halv 1 och hämta dom andra som vanligt halv4, idag har ollie kompis också ..
snart kan jag börja räkna ner också, för nu vet jag när min första besökare kommer! :D:D
nu ska jag surfa vidare .. hoho

svart till mamma: ja dom har skoluniform. gråa byxor, leggings och/eller kjol, vit piké och en blå tröja över. riktigt söta!

tisdag

okej, efter att ha hämtat daisy och kitty så gick vi till biblioteket ..
efter en timme ungefär så hämtade vi ollie och sen gick vi hem.
lagade korv med mos åt barnen idag, vilket betyder att jag inte har ätit något till kvällsmat, måste nog ner och laga till mig nått. korv är ju inte min favvo direkt.

är jag påväg in i min första sakna-alla-där-hemma-svacka måntro?

i´m yours

hajhaj
imorse efter att ja jobbat klart mötte jag lisa vid posten och vi skickade in pengar till svenska skolan så vi kan göra högskoleprovet. skönt att ha det gjort äntligen :p att betala alltså haha
klockan är snart 14 och jag är sjuuuukt övertrött, skrattar för minsta lilla..
idag är det lite finare väder, det regnar inte och det är lite blå himmel. härligt!
idag efter att ja hämtat daisy och kitty så ska vi till biblioteket en timme för att vänta på att ollies tennis bli klar, sen hämtar vi upp honom och går hem.
skriver nog ikväll igen. hejdå

gottis

hej igen allesammans
hämtade daisy i spöregn vid 3, gick till sainsbury's och köpte mjölk innan jah hämtade kitty och hennes kompis lola och Ollie. vi har gjort en massa idag känns det som, tiden har gått superfort. till "tea" (kvällsmat) åt vi spagetti och köttfärssås som även idag smakade mumma. jag hjälpte ollie att bygga en , enligt honom, supercool  racerbana som gick genom hans rum i bla bokhyllan, vilket han uppskattade! nu ska barnen snart gå&sova och susie och matt ska iväg nånstans, så jag ska vara barnvakt. alltså vara hemma :p
men nu måste ja sticka iväg och köpa lite snask tror ja hihi
hejdå

ny vecka

hej.
känns som jag haft liknande rubrik tidigare, men det vore ju inte så konstigt eftersom efter varje söndag så börjar en ny vecka, som ni kanske vet?
har jobbat klart mitt morgonpass och ätit en stor och god frukost som bestog av två rostade makor, en med ett stekt ägg på, kiwi och jordgubbar och äppeljuice :D det va mumms kan ja lova
Lisa stackarn är hos tandläkaren och rotfyller sin döda tand (haha va hemskt det lät) och efter det ska vi fixa så vi kan göra högskoleprovet här. vi har funderat på det i typ 2veckor men har inte fått tummen ut förän idag. lisa börjar halv 1 så vi får se om vi hinner, annars får det bli imorgon.
regnar gör det också .. men förhoppningsvis så ger det sign tills ja ska hämta daisy. Vi har tydligen något problem men rören i huset så om det regnar mycket och "brunnen" (som är under köksgolvet) fylls så kommer det bli badhus på bottenvåningen. hoppas INTE detta händer under nästa vecka bara(peppar peppar).
juste, jag har fått igång tvn nu. det var visst kabeln mellan tvn och boxen som inte var i. men ni funkar det alldeles utmärkt! måste kolla om typ desperate går ..

om precis en vecka så ligger jag nog och sover, för då är familjen borta och jag&lisa har en veka och en helg heeeelt för oss själva. sovmorgon varje dag om vi vill, kan vara ute, inne, borta, hemma? Vi har allt lite planer för vekan och helgen men ingenting är spikar, vi får helt enkelt se hur allt blir. det är ju inte så vi har något annat än oss själva att anpassa oss efter !!

soho

hejhej.
igår va vi på harrods somsagt, det va väldigt "posh" som dom säger här. dvs väldigt rikemansaktigt. men det va kul att ha sett det iallafall. efter harrods så åkte vi in till oxford där vi åt på pizza hut. (det känns som jag berättat detta redan? men bloggen krånglar lite så jag kan inte se det jag skrev senast) efter stan så åkte jag hem till mig och lisa hem till sig. Jag gjorde mig iordning och vid halv 8 gick jag upp till lisa. kl 9 va vi hemma hos majja där hon och hennes kinna-vänner Moa, Malin och Caroline var. runt halv 12 åkte vi in till piccadilly för att leta efter någon club. det slutade med att vi skakade loss på Soho där det var mycket trevligt, trotts känslan av att vara i statts källare och alla illaluktande killar så var det helt okej, men våra klackar dödade oss och vi åkte hem.
Eftersom lisa och majja bor en bit ifrån mig så går dom av några busstopp efter mig, så ja sa hejdå och hoppade av vid mitt stopp. Väl hemma satte ja nycklarna i låste, men därtog det precis gör stopp. fasen, dom hade hängt på kedjan till dörren. jag försökte lirka upp kedjan med handen flera gånger men det gick verkligen inte. jag ringde lisa och som tur va så fick ja sova där. Klockan var 04.30 oh jag ville inte ringa och väcka susie och matt för att släppa in mig. det va ju iof dom som hade hängt på kedjan, trotts att ja sa att ja skulle sova hemma. men susie skyllde på en överförfriskad matt som gjorde det av ren reflex. men som tur va så löste det sig ju !
imorse vaknade vi runt halv 12 och efter ett tag åt vi frulle. sen dess har vi inte gjort så mycket..
just nu sitter jag&skypar med rikard, det går sådär bra för oss..


Måste väl ta&tacka för alla komentarer ja fått haha
och till carina: Donouts är det engelska ordet för munkar, sånna man äter alltså hihi

lördag

hejhej
nu är jag hemma efter en heldag flängandes med lisa.
vi va först på herrods oh sen åkte vi in på stan där vi åt på pizza hut och sen tog vi en dounut :p
nu ska ja ta en lite tupplut innan jag börjar göra mig iordning för att gå till lisa.
ska bara försöka få ut daisy från mitt rum. :p

hejdå


det är ju roligt att mormor har hittat till komentarfältet iaf, eftersom ingen annan verkar ha gjort det :p



westfield

hejhej
westfield va helt okej, jag köpte en klänning, ett skärp och en plånbok. Och så har ja provat sushi för första gången också. det var ett "rullband" på bordet där det åkte mat, så man kan välja vad man vill ha och se all mat. jag tyckte om det, lisa gjorde det inte. ikväll ska ja ju vara barnvakt så när lisa kommer hit senare så ska vi laga tacos, med "svensk"tacokrydda!
påväg hem köpte vi en stor bacardi vatemelon och två smirnoff ice inför morgondagen. Både jag&lisa trodde det var 21 som gällde för att få köpa alkohol, men det är tydligen 18. vilket är bra :p vi får se om det räcker med detdär imorgon, annars är det ju bara att handla mer haha
imorgon ska vi till harrods också. men det blir nog bara som lisa sa: "bara kolla".
ha en bra helg, hej

Underbara litche

Everything will change, but love remains the same

hejhej
har precis jobbat klart för morgonen och idag var det allt bra segt. fanns inte så mkt att "göra" denna morgon så det blev lite onödiga grejer som blev gjorda, fast som behövdes göras ändå .. krångligt men aa.
kl 11 kommer lisa hit och vi åker till westfield på en gång.. ska kolla lite mer noga på vilken buss vi ska ta så vi inte hamnar någon annan stans.
det är en &enhalv timme kvar och jag har ingen aning om va ja ska göra ..
göra sig iordning tar ju en kvart eller nått, jobbigt att vänta på att få stressa :p
ikväll ska ja vara barnvakt och på lördag ska vi ut. imorgon på dagen vet jag däremot inte vad vi ska göra .. men vi hittar allt på något. imorgon har jag förövrig varit här 4 veckor, en månad. fast egentligen blir det väl en månad den 10onde men aa det är ju bara några dagar ifrån. jag är så himla stolt över mig själv !!!
och till er som inte trodde på mig: ta en titt på era egna liv en sväng vettja

Erik Hassle - Hurtful

wihu ..

.. ingen simning :p
dom hade varit&tagit spruta inför sin resa så dom kunde inte bada idag :D
det är bara ollie som ska simma, han tog tydligen ingen spruta?, så nu behöver ja inte hoppa i något plurr :D
det är inte speciellt jobbigt, bara så himla träligt när man ska duscha och hålla på i kallet.
så nu vet ja inte riktigt vad ja ska göra resten av kvällen..
kollade på slumdog millionaire förut också, helt okej den också!

imorgon ska jag&lisa till världens (?) största shoppingcenter. wihu
burr, måste hitta en tröja, hejdå

på google hittade jag en sida ..

.. där det står att rävar inte bör vara mer farliga för katter än som en mindre hund.
om dom retar upp varandra så skulle dom kunna börja bråka, men man ska inte vara rädd för att ha sin katt utomhus ..
hm.

jag undrar om jag skulle uppföra mig på samma sätt som igår om jag såg någon som blev våldtagen tex. skulle jag bara stå&titta på, knacka lite på rutan? jag måste stå på mig lite !! speciellt när det handlar om en lite räv

dagen efter

hej&godmorgon!
nu har jag jobbat klart, för idag :D
jag har redan jobbat ihop mina timmar för denna vecka så nu är jag nästan helt ledig.
Jag ska till badhuset vid 5-6, för ja vet att dom tycker det är roligt att ha någon att leka med i vattnet och så jobbar jag imorgonbitti. imorgonkväll ska ja babysitta också, men jag är nästan ledig :p
det är ju bara lite på morgonen och lite på kvällen. jag behöver inte gå till badhuset om ja inte vill men lisa börjar ändå jobba vid 5 så då kan ja lika gärna hänka med fmailjen till badhuset.
idag skulle ja vilja in till stan, köpa lite krimskrams, men det blir nog imorgon. för idag blire mys med lisen fisen. hon slutar vid 11 och då kommer hon förbi här och vi går nog och köper oss något trevligt.
så vi hörs lite senare. adios

det första jag gjorde när jag vaknade var att kolla om räven var kvar .. det var den inte, undra hur det gick för katten :/

en fråga

hjälp mig snälla.

KAN RÄVAR ÄTA UPP KATTER?

svara gärna i kommentarsfältet

IIIIIIIIIIIIIIIIIIH

okej, det är lite sorgligt det jag kommer skriva nu. jag är ganska ivrig att få fram det och jag vet att lisa kommer skratta när hon läser detta. inte för det som hänt utan för ja ... jag vet att hon kommer skratta iaf
när hon sov över hos mig i lördags så vaknade vi båda två av att det lät på gården kl 03.15. jag trode att det va lisa som andades konstigt eller hade näsan full med snor som for in och ut men nej. det lät som något djur, en fågel eller katter som bråkade eller nått. inte ett argt läte utan ett plågande och skrikande ljud.
nu hörde jag det igen, och jag kollade ut genom fönstret! en räv som jagar en katt. räven verkar även smaka på katten eller något för jädrar vad den skriker. jag knackade på fönstret för att skrämma bort räven men lyckades inte. nu ligger det en stackars katt i buskarna och vågar bärgis inte röra på sig. om den ens kan röra på sig.
nu vet jag iallafall vadtusan det är som låter !!!
(stackars katt)

snoriga pussar och ketchupiga tröjor

hejhej
slutade nu, men bara för att ta en paus för ja börjar snart igen.
jag hämtade daisy halv 1 och hon somnade somtur va i vagnen på väg hem, så ja gick lite i affärer, bara för att.
hittade ett par tofflor och ett par brillor. vi hämtade kitty halv 4 och sen gick vi till starbucks och fikade ..
efter det gick vi hem och sen dess har vi fixat och ätit mat, lekt, dansat, lyssnat på musik och härjat.
matt är hemma nu och ska bada och lägga barnen, sen tar jag över. dvs vara hemma ifall någon skulle vakna eller så.
när dom gick upp för trappen precis för att bada så skrek hon som en galning, faaaast hon skrek: "I WANT ELLA!" :D alltså mig :p det går bara bättre och bättre. jag förbättrar mig också, idag har ja hela tröjan full med ketchup, vilket är väldiga framseg för att vara mig. har även fått en snorig puss av daisy, uäk.
men vi gillar varandra ändå!
nu ska ja sufta vidare. såg att ja fått mail.
adios

och till karin (och alla andra som kanske undra) om hur länge ja kommer stanna:
jag har planerat att komma hem i mitten av juli. så till helgen har ja bara 5 månader kvar

onsdag

morrn morrn!
idag är det äntligen en vanlig dag. barnen är i skolan och jag jobbar lite på morgonen och sen på eftermiddagen.
men idag är det onsdag och jag ska hämta daisy på jelli tots halv 1. barnen hämtar jag halv 4, eller juste, bara kitty. ollie skulle med shaun hem.
nu ska ja snart hoppa in i duschen sen tror ja lisa kommer hit, så vi lär ju hitta på något trevligt.
för när väl börjar jobba så jobbar ja ända till inatt typ. efter att matt kommit hem så har ja en lite paus, sen ska dom bort och då är ja barnvakt. men snart är det helg igen :D
hejdå på några timmar

blupp

i ungefär 4 timmar har jag gjort så mycket som.. ingenting!
jag åt lite glass, läste två tidningar och va nere en stund när barnen åt.
nu ska ja flytta mina kläder från stolen till garderoben, det går inte längre. stolen svämmar över.. sen ska jag fortsätta med att göra precis ingenting, härligt!
här kommer en bild på kitty och daisy föresten
dom ser lite läskiga ut i ögonen, men det är pga av min super webkamera.
hörs imorgon


tisdag

idag har jag jobbat från 8.14.45 och nu är jag ledig resten utav dagen.

så nu ska ja gå och köpa en glass och lägga mig och läsa en bok, guuuuuud va gött!

hejdå


seven pounds

ojojoj, idag har jag jobbat från 08:00 till 16.30. jobbigt när man varit ute och luffat i snön kan ja säga.
alla är helt galna och london står still! ingen skola, inga bussar, endel affärer är stängda .. allt pga av snön.
i parken där det annars inte är en enda person, var det idag ca 100 snögubbar, stora och små, och en himla massa galna london-bor.
efter att ja äntligen slutat så mötte ja upp lisa och vi gick hem till henne och åt mat och kollade på seven pounds, som förövrigt var en riktigt bra film! sen gick ja hem och pratade med briggsarna ett tag, såklart. vad skulle jag annars göra när ja egentligen bara vill upp&sova?!
imorgon jobbar jag från 8 till ungefär 13, sen ska jag vara ledig resten av dagen, men vi får väl se hur det blir med den saken..
nu ska ja läsa boken ja lånade av lisa. haj

här är mitt hus föresten :)


måndag och ny vecka

hejhej!
har inte orkat/hunnit/orkat/orkat skriva men nu så.
igår va vi somsagt på lion king, helt otroligt! så himla duktiga skådespelare/dansare !!
efter det åkte vi (jag va den enda som åt) och smällde i oss donouts, måste ta&ge mig nu ..
sen åkte vi hem&jag färgade majjas hår. efter det gick jag hem, i snöstorm.
det snöar som tusan här !! snöade hela natten och har snöat konstant ända tills nu, hoppas/hoppas inte att det fortsätter.
jag vill att det ka fortsätta, eftersom det är otroligt mycigt. men samtidigt vill ja att det ska sluta NU. när det snöar är inte barnen i skolan, dvs att jag jobbar hela tiden.. har jobbat från kl 8, så ja tycker att det räcker för idag.
tur att matt är hemma iaf, annars hade det blivit riiiiktigt jobbigt.
slängde ihop pasta och köttfärssås nyss också, himla gott blev det ska ja säga!
nej nu måste ja sluta, för vi ska till parken och leka in snön......

RSS 2.0