morsdag

jajjemen det är det idag, dock inte i england. mamma, jag har skickat ett kort, men det kommer nog inte fram tills idag, utavn kanske imorgon om du har tur :p men jag ska tänka på dig extra idag! rikard köpte en morsdagpresent här, men det var en "vätska" som va över 100ml så dom tog den när han gick genom säkerhetskontrollen stackarn. det blir inget paket till min mamma, bara ett kort, hoppas det går bra :)

i fredags, tror ja det va, så började solen titta fram på riktigt igen. igår köpte jag min första solskyddsfaktor, eftersom alla tjata så haha. nejdå men det va på tiden. speciellt med mitt exem på ögat och mina ökenläppar (dom är torra som snus) så behöver ja nog inte skydd i ansiktet så det inte blir värre. men i veckan ska ja iallafall till läkaren och kolla upp mina exem, skulle behöva en super-duper-salva!

idag är det solsolsol igen, helt otroligt härligt väder. nästan för varmt. idag är dom enda planerna att, 1- gå upp till gymmet och säga upp mig som medlem. så juni blir min sista månad på gymmet. 2- gå till svenka pubben och kolla på standup med majja och peter än så länge. får se om julia, lisa&sara hänkar. men det ska bli roligt. det är tydligen 5 olika svenskar som "uppträder" och jag ser fram emot det. det ska bli roligt. hoppas jag :D

igår va ja föresten med lisa&sara. vi möttes vid kilburn, jag kollade på blodet från mordet, handlade lite sushi och sen gick vi till le park en svänga. lisa skulle vara barnvakt åt isabella, hennes granne som är en pytepluttebäbis, så vi tog med henne till stora sainsbury's och handlade saker inför kvällen. tacooooos :D sen kollade vi på britain's got talent och jag hejjade på aiden davis såklart, även fast ja visste att han inte skulle vinna. vann gjorde ju som ja skrev igår, diversity!

jag gick hem i pausen och här vare party. Matt fyllde år igår så det va tre familjer här igår och "firade" honom. ljudnivån va rätt så hög men dom gick hem halv 11 ungefär så det va lugna puckar. jag grät en skvätt kramade min kude hårt och saknade my love, försökte lukta på kudden han använt när han vairt här. men min förkylning gör det omöjligt att känna någon lukt alls .. men två månader går fort! jag har mycket roligt som händer innan det och jag ser fram emot mina två sista månader, även fast jag bara vill hem hem hem.

nu ska ja fixa lite i mitt rum. har fortfarande inte bytt lakan sen ja blödde näsblod mitt i natten, i tisdags eller när det va haha. ha en fin söndag och ha en bra alla morsdag alla mammor!


mammsen och carina lite i bakgrunden








lite uppdatering

susan boyle, saxofonmannen eller diversity? vem vinner britain's got talent ikväll?
DIVERSITY DIVERSITY DIVERSITY DIVERSITY DIVERSITY DIVERSITY DIVERSITY

det är ganska spännande måste ja säga
3a blev: saxofonmannen
2a blev: susan och vinnarna är DIVERSITY :D



nu till en helt annan sak. uppe vid kilburn, som är väldigt nära där jag bor, skedde ett mord inatt/imorse. ringde lisa när jag var påväg hem från stansted och då va hon&sara vid kilburn och det va polisbilar, avspärrningar, kriminaltekniker och blod på gatan. vi vet iof inte om det va ett mord, men det kan inte vara något annat? hemskt

med gråtet är allt bättre, jag har inte gråtit sen imorse och det känns somsagt bättre. har varit vaken i 17 timmar nu och ja känner att sängen kallar. det är dock lite tomt ..
vet att ja skrivit detta förut, att ja är stolt över mig själv och att ja inte ångrar att ja åkte. men när ja kommer hem i augusti, då ska ja inte åka nånstans på länge, under en lång period. jag vill bara vara hemma. man vet inte vad man har förän man förlorat det


till mamma:
menar du kingston? jag visste inte vad du mena men jag försökte gissa och kingston ligger helt okej till, inte nära mig men det spelar ju ingen roll.

blä

jag bara gråter och gråter
för 9 minuter sen lyfte rille om det gick som planerat
men det är ju fint väder iallafall


adios amigo

queens park - baker street - stansted
jag vill fortfarande inte :(

sista dagen ..

jag vill inte :(
imorgonbitti kl 11.15 går rilles flyg, vi åker härifrån runt 6
sista dagen tillsammans ..

onsdag

jag har jobbat klart för veckan och nu ska vi spendera all den sista tiden tilsammans.

london

igår spenderade stor del av dagen i primrose hill. vädret va toppen och vi hade det mysig på får filt. på kvällen fick rikard träffa mina kumpaner här i London. Lisa (som han aldrig träffat innan), julia&Majja. vi åt pizza och hade det trevligt. idag åker vi till westfield, ett shoppingcenter. sen får vi väl se vad som händer.
kram

vi lever

rille är här och nu ska vi sova, hejdå

lördag 23

kul. klockan är 10 över 9 och jag är vaken.
har vaknat flera gånger av att mitt snor har runnit, mina ögon har gjort ont och att dom har lekt rövare hela morgonen. men det blev bättre. drog precis undan gardinerna och fint väder är det minsann. va väl på tiden. inte ett endaste moln än så länge! :)

rikard sitter nog i bilen, påväg till flygplatsen och snart är han här! :)
det kommer bli en bra dag
Puss&kram

vill inte ni också ..

.. bara se skönheten och odjuret. jag vill
eller pocahontas hmm






d-dagen

aa, imorgon alltså!

idag har jag jobbat lite på morgonen, sen har jag&lisa hängt vid kilburn. både fika och åt lunch.
handlade lite kraffs också. och gissa vad jag har köpt. nästan det värsta jag vet, ett par gladiatorsandaler. jo du läste rätt. men dom är faktiskt snygga, inte för mycket och inte för lite. ni kanske får se en bild nångång om ni är snälla. trodde aldrig att ja skulle köpa mig ett par men somsagt dom va .. fina. usch

runt 12 gick vi hem till lisa och pysslade. biler på det kommer. nångång. vi målade galgar haha. låter kul va? vi är så himla kreativa.
sen halv 4 vare dax för simning. men innan det hämtade vi upp ungarna på skolan och idag hade ollie vart i ett slagsmål. han grät jättemycket stackarn. men det va tydligen bara ett missförstånd. men ollie tyckte ändå att "motståndaren" va en f*cking son of a b*tch som han så fint uttryckte det. men nu har han varit på kalas och sett en natt på museet 2 så nu mår han nog bättre stackarn.

ikväll blire nog mys med fisen, världens bästaste bästis. imorgon blir det däremot mys med världens bästaste rille, äntligen! :)

ha en fin fredag och en bra helg. Puss&kram

choklad

nu sitter jag här, med en ansiktsmask som ser ut, och luktar som choklad. känns konstigt. men gött.
mitt hår är inpackat och jag har varit och tränat. lunch har jag också hunnit med.
har fixat och kollat lite mer med min överraskning till rille också.

funderar på att efter inpackning och mask har sköljts bort, att ta en tur in till primark. känner att jag vill shoppa lite. och det är en bra ställe för shopping. men bara för at ja vill kommer ja nog inte hitta nått?
jag vet att ja inte får Lisa, men ja göra ändå. regler är till för att brytas

hej på en stund

torsdag

igår missade jag halva gossip och hela desperate. gossip girl missade ja lite av för att ja va i parken och när ja väl kom hem så satte ja mig vid datorn och kom på det runt halv. kl 10 började desperate, men ja orkade inte. jag gick och la mig istället. har sovit ganska konstigt dom senaste nätterna, vet inte riktigt varför men ..

nej nu blire gossip och desperate sen gymmet. adios
är ledig resten utav dagen nu så vi får väl se vad jag hittar på fram mot eftermiddan.

i parken

i parken förut så såg jag och lisa en gubbe som va ute och sprang

E: gud va han är duktig
L: aa han är bäst

låter aldrig lika roligt som det gör när det väl händer, men aa det va kul!

Rikard och Emma

eller hur låter det så himla bra? :p
det är så det ska va, iallafall om ni frågar mig!
idag har vi varit tillsammans i 3år. konstigt.
på ett sätt känns det som vi varit ihop längre, men ändå känns det som vi varit ihop mindre, men 3 år är det iallafall. våra andra "årsdagar" har vi inte firat något speciellt, vet inte om det va förra eller det första året, men då låg vi i järnvägspaken och åt vindruvor och drack cola! haha eftersom vi är på olika plaser i världen förtillfället så får vi "fira" när han kommer hit OM 3 DAGAR :D jag har en överraskning!

om en stund går ja till julia för att sedan halv1 hämta daisy och ha henne hela dagen, ollie&kitty är hos kompisar efter skolan. men men nu måste ja ta på mig kläder minsann. KRAM på er

"if you stay more than 1 hour next to a pig, you will get svineflu,
and your eyes will be like this"  sa kitty igår och gjorde kinesögon

hmm

läste precis min egen blogg. och förtillfället sen den allt tråkig ut, tycker ni inte det?
hälften av ni som läser är nog min släkt, och vill i princip bara veta att ja lever. men det måste ju ändå vara roligt att läsa. men jag vet inte hur ja ska göra den roligare. jag skulle kunna skriva mycket, lite, många gånger om dagen, få gånger om dagen eller ja nästan vad som helst. men jag vill ju skrva om något roligt liksom. jag är i london och min blogg ser ut som vilken annan som helst. det är tråkigt

men på veckorna, då jobbar man. mot slutet dock mindre vilket är skönt. men det finns ändp inte "tid" att hitta på något. första månaden jag kom hit så gjorde jag&lisa saker varenda dag. nu gör vi knappt saker på helgerna. men jag gillar det ändå. det är vårat/mitt äventyr och jag trivs med det som det är. men ändå vill ja göra saker hela tiden. när ja kommer hem i augusti kommer det ändå finnas frågor om vad jag har sett och gjort. och jag vill inte kunna svara något i stil med "nej, vadå, vart ligger det" eller "åh det låter jätteroligt, det missade jag" eller något annat. det är 10 veckor kvar, snart två månader och tiden rinner iväg.

när ja gick i ettan och tvåan på gymnasiet och man såg alla studenter leta sig utåt ivärlden, eller några få iaf. så tänkte man typ " åå ska hon bli au pai eller" det va en såndär grej så många gjorde ändå. men ni ska bara veta hur slitsamt det är ibland. och jag är såå glad att ja hft mina syskon att "träna på". har man inte några syskon, eller inte kan ta hand om dom man har, då blir det jobbigt. jag tar hand om 3 barn, ibland fler, ibland färre, 3-4 dagar i veckan. det låter kanske lite, endel gör mer, men bara det är jobbigt. att föröka få med dom hem från dagis, att inte få dom att springa ut i vägen, att lära dom rätt&fel, att laga mat till dom som man ändå kommer få slänga, att försöka få dom att göra lexan utan att skrika åt varandra. det är så mycket som man inte förberett sig på.

jag ångrar mig verkligen inte att ja åkte hit. i början, när det började närma sig, då kändes det konstigt och bara fel. nu känns det så himla bra och rätt. visst det har varit jobbigt att åka ifrån familjer, vänner och pojkvän och alla andra man är vana vid att träffa. men vilken erfarenhet. jag kan prata engelska, visst det kunde ja förut också, men jag pratar utan att tänka, utan att (nästan) snubbla på ord och fundera en kvart på vad ja faktiskt vill säga och det bara flyter på. jag kan ta hand om barn. jag kan ta ansvar och jag kan hantera situationer som ja inte tror att ja kunde kontrolera innan. jag kan nästan inte se något negativt med ett au pair-jobb. nu ska ja göra en lista bara för det. nu ska ja vara riktigt petig

Negativa saker om att vara au pair
- man kan komma till en familj man inte går ihop med och får jobba för mycekt och få för lite betalt
- man kommer ha svårt för att lämna, i mitt fall, sverige bakom sig. speciellt familj, vänner, pojk/filkvän osv osv
- man kommer sakna alla, när man känner sig sååå långt bort
- man kan ha jobbigt med att äta, bajsa och duscha haha, förhoppningsvis bara till en början
- dom har endel konstiga och äckliga saker att äta (i mitt fall)
kan inte komma på något med just nu, ja fortsätter med den positiva listan och kanke lägger till något senare

Positiva saker med att vara au pair
- man kan komma till en toppenfamilj
- man kan hitta vänner för livet
- man tjänar pengar som blir fickpengar, i mitt fall 1200/veckan
- man får bo&leva gratis i London (i mitt fall)
- man har ganska mycket ledig-tid (i mitt fall)
- man kommer ha nytta av detta hela livet

nu bör jag tillägga att alla familjer inte ser likadana ut, endel vill att man ska jobba mycket, endel lite. tror inte att det är någon familj som är lik någon annan. jag har iaf fått en toppenfamilj och jag har trivts jättebra. dom hjälper mig när det är något jag vill ha hjälp med, dom är trevliga och väldigt snälla. barnen är också helt okej egentligen. eller haha, det lät ju fel. men ibland har dom bra dagar, iband inte. men så är det ju med alla. men attityden dom har mot sina föräldrar förstår ja bara inte. dom skriker, sparkar och säger elaka saker. utan att föräldrarna bryr sig. JAG tycker att dom borde uppfostra sina barn anorluna, men det skulle ja ju aldrig lägga mig i, för det är inte min sak. men det är så jag tycker. tillbaka till familjen i helhet. jo susie jobbar bara tre dagar/veckan. mån-ons. på torsdag och fredag hämtar hon barnen dvs jag är ledig. förutom mina 1½ timmer på mornarna och mina 2 timmar på simningen på fredagar. men det är så himla gött. alldeles lagomt! en till negativ sak med au pair-jobbet. iaf här os mig, det är att mitt rum är ovanför köket och dom lagar "kvällsmat" halv 12 på vardagarna. det är inte så roligt. det låter som dom spelar basket därnere med grytorna och diskar behöver dom faktiskt inte göra så sent. men det är bara en negativ sak för mig, inte för alla au pairer :p

nu är klockan 22.00 och nu ska ja sova. Ollie sover inte än, susie är hos flossie på tjejkväll och matt har inte kommit hem från jobbet än. daisy och kitty sover. snart jag också. hörs imorgon. blev ett rätt långt inlägg, men varsågoda. imrogon är det onsdag minsann. hej




tisdag 19

har jobbat, är svettig och utmattad, vill duscha, länge.
meeeeeeeeen jag börjar ju snart igen. att duscha är väl inte en sån världslig sak?

en sak till: är alla barna jobbiga? isåfall ska inte ja ha några

miljonär

om man sparar 50kr varje dag, då är man miljonär när man är 52 ..
om du sparar 24 000 på ett år, då är du miljonär när du är 42 ..

om jag sparar 1852 kr i månaden så är jag mijonär när jag är 65 om jag börjar när jag fyller 20. när ska du bli miljonär?







påminnelse ..

.. till mig själv:

imorgon (måndag) MÅSTE DU STÄDA DITT RUM EMMA !!
inga undanflykter

nu ska ja sova för att imorgon jobba igen, som många andra. hoppas ni hade en bra helg!

emmson

hejsan svejsan
helgen är snart slut. jag&lisa har kollat bride wars och transformers, ätit pizza och glass.
nu ska hon iväg och ja upp till kilburn och uträtta ett ärende.

kul att ni tyckte om bilderna :p

studio london

SÅÅÅÅÅÅÅ ROLIGT








blöff

nu vet jag lite hur jag kommer jobba framöver, skönt. kommer inte vara barnvakt någe mer denna helg, tisdag och ev onsdag äre barnvaktning och helgen därpå när rikard kommer = ingenting. toppen. måndagen efter är bankholiday och då är jag ledig. sen jobbar ja tisdag och onsdag och resten av tiden ska ja spendera med rille. kommer bli toppen!

sen kl 2 har jag passat barnen, först daisy och sen kitty&ollie. idag har jag gillat dom allihopa, idag har dom vairt riktigt söta allihop. förutom daisy lite i början när ja skulle väcka henne, hjälp säger ja bara. jag är så glad att ja kommit förbi det där gråt-till-jag-spyr-stadiet med henne. som pågick varja mån-onsdag i en månad, sådär kul. men det är SÅ SKÖNT att det är över. till idag, hon blev så ledsen när susie helt plötsligt va borta efter att daisy vaknade, så hon satt i 30 minuter och skrek, jag skrattade, vet att det låter hemskt, men hon va i tvrummet och jag i köket. det lät som nån hade spelat in ett skrik och sen tryckt på repeat. dörför skrattade ja. jag slutade dock skratta när jag såg att det va en PÖL av kiss i vagnen. men jag mutade med tv, i mitt rum och då blev hon helt plötsligt jätteglad. lättlurade unge, som tur är. Matt kom hem kvart över 7 för att gå kvart i 8 igen. han hade fått tid hos doktorn och är fortfarande inte tillbaka. jag hoppas på mer lön denna vecka.

imorgon äre fotogrejs och jag ska packa iordning mina kläder ja ska ha. hoppas ni har haft en bra fredag och är redo för helgen!

"I don like riköörd (hon uttalar rikard så) , I just like you" citat Daisy

trötter

trött trött trött är jag idag. ställde klockan på halv 11, vaknade kvart i 9. kul
idag börjar jag runt 12 och så kommer jag jobba till ungefär 8. eller tills matt kommer hem.
Susie åker bort idag och är borta hela helgen. sen är det en ny vecka och sen kommer Rille :D
och imorgon äre ju fotodax. vette tusan va ja ska ha för kläder men det löser väl sig.

vädret är sådär men jag kommer nog ändå spendera dagen ute, brukar gå lite fortare då, speciellt med barnen. ha en bra fredag så hörs vi nog lite senare annars får ni ha en bra helg.

träna

idag har jag varit på gymmet en timme, sen gick ja hem, vilket tog 20 minuter, och så gick ja dit också, från lisa. eller hur är ja duktig. men nästa vecka kör vi stenhårt igen. hårdare än hårdast

de va bara det ja ville säga

bilder


här är vattenflaskan jag berättade om för 100 år sen. ser ni "röret" däri? lägg det i frysen och sen håller sig drickan/vattenet elelr vad du har i ,sig kallt

tadaaa



här ser ni hur vi pysslar med "spargrisen"



sådär blev min


här är brudarna utanför london eye


London


London


jag&lisa gjorde muffins en dag, men som ni ser på den längst ner till höger så blev dom lite brända ..


snabbmakaroner från sverige och köttfärssås, mums


och en sista tråkig bild, en frukost

14 Maj

idag fyller mitt körkort 1 år, och det tänkte ja fira med att köra bil. så när susie går till sin yoga så tar ja bilnycklarna och tar en sväng med bilen. inte. jag ska inte alls köra bil, inte förän i augusti. men grattis till mitt körkort vettja

idag är det torsdag minsann, och nu jobbar jag inte förän ikväll då ja ska va barnvakt.

missade både gossip och desperate igår, men det gör inget. gossip ska ja kolla på nu och desperate på söndag! nu ska ja ladda upp lite bilder till er, sen gossip girl, som sagt. ha en bra dag!


äppelsnusk2

jovars, visst blev den äcklig äppelpajen. eller iaf om ni frågar barnen. dom jobbiga barnen. idag har dom varit jobbiga. inte konstigt dom va 6 stycken. kom precis på att ja va tvungen att ringa till Wille, och som tur va var han vaken! men dom va hos farmor nu och skulle ringa upp om ett tag :)

om en stund kommer byfånarna (majja, lisa&jullia) hit och vi ska gå till Mc Donalds, det är där vi hänger. ibland. det är faktiskt rätt mysigt. det är alltid trevligt att umgås med dom men på Mc Donalds är det nått speciellt, även fast vi bara vart där ett antal gånger så är det vårat lilla högkvarter.

imorgon ska det bli skönt med en ledig dag. jobbar endast morgonen. på fredag ska susie bort så ja ska ta hand om daisy hela dagen och hämta barnen halv 4 somvanligt. men det kommer bli ännu en lång dag. så jag behöver morgondagen för att ladda upp batterierna. juste ja ska vara barnvakt också, men det är ju bara på kvällen. dvs lägga dom och sen sova själv. Idag äre Gossip Girl och Deserate housewives. Gossip kollar ja nog över internet imorgon efter ja jobbat klart, slappa lite. desperate får ja se reprisen på på söndag. om jag missar det villsäga. börjar 10. men vi får väl se när vi kommer från Mc Donalds. undra va ja ska köpa föresten ..

jag har seriösa behov av glass, jag äter det hela tiden. eller iaf ofta. eller mycket. ser ja glass så tar ja så ja klarar mig ett tag. så det blir nog en glass på donken. ha en bra kväll så hörs vi imorgon igen. och då ska ja fixa bilder. hejdå


äppelsnusk

kom precis på att ja kanske skulle säga att det är ett seriöst fotoställe. Jenny skrev i en komentar att hon blev lite orolig så det inte är nån snuskgubbe som ska fota oss. men det är ett seriöst företag och vi ska inte vida någon hud om någon fick för sig det, verkligen inte sånna bilder! vi kommer dit runt 10 på morgonen, blir sminkade, får champagne och sen kör vi. man betalar en summa för att man dom ska vara säkra på att man kommer, sen gör man det man ska göra sen får man tillbaka pengarna. då tänker man .. vad är haken? jo att vi får prova deras smink som vi förhoppningsvis gillar och förhoppningsvis börjar använda. somsagt så kostar bilderna mycket så jag kommer iaf inte köpa nån. Men roligt ska det bli! :)

jag jobbar fortfarande. men ja sitter på "kontoret", dvs mitt rum ;) både kitty&ollie har ju kompisar och dom va elaka mot daisy så nu siter hon och jag på mitt rum, med stängd dörr och kollar på tv. Mest hon som tittar, jag sitter ju här. förut när daisy och bara jag va hemma så gjorde jag köttfärssåsen vi ska äta om nån timme samt en äppelpaj. men den smakar säkert skit äckligt, skulle va typiskt..

tisdag, nej för det är onsdag

en macka med sallad och gurka, ett glas med äppeljuice och en stor skål med flingor. så ser min frukost ut idag. idag fanns det även mjölk, wihu! tänkte att ja skulle förnya mig lite, så jag la i bananbitar i flingorna, brukar smaka bra, idag smakade det lite skumt. inte lika gott som det brukar. det skulle ha vart en grön banan.

förut, när jag gick iskolan och så. eller vad jag än gjorde när ja gick upp tidigt, då mådde jag alltid illa såfort ja tänkte på frukosten, en macka att trycka ner, blä. och så tycker man inte att nått smakar gott, man är aldrig sugen på nått. men nu, då går ja upp 2 min i 8, tar på mig en tjocktröja över pyjamasen och sen jobbar ja 1½ timme innan jag äter frukosten. då hinner man både vakna, bli hungrig och bli sugen på frukost. det är alltså numer gott att äta frukost. då kan man äta mycket vilket resulterar i att man inte blir hungrig efter en timme igen. perfekt!

jo, ja sa igår att ja skulle berätta om vad jag&julia ska göra på lördag. vi ska ta med oss 5-6 olika outfitts sen åker vi nånstans, vet inte vart det är ens :p, sen blir vi sminkade och fixade i håret osv. sen sörrni, då blir vi fotade, hur roligt som helst. Hoppas ja kommer kunna ta det seriöst, chansen är stor att ja kollar i kors eller gör en ful grimas. skulle va roligt at ha ett fint kort på mig själv men det kostar 1000kr för 2 foton. så himla mycket vill ja inte ha ett kort på mig själv. men om just DU vill ha ett så går det bra att sätta in pengar på mitt konto nummer som är 829.. neeeeeeeeeeejdå. skoja. men alltså det ska bli roligt iallafall! och jag&julia kommer nog kunna spexa upp varandra också :p

idag fyller Wille år också, som ja nämde igår, GRATTIS :D ska försöka inte glömma bort att ringa ikväll. det är rätt mycket idag känner ja. ska hämta daisy halv 1, kl 3 hämtar ja Kitty, ava, lulu, ollie och sean. fullt hus kallar jag det! men det kommer gå toppen, alla har ju nån att leka med, förutom daisy .. men hon får ju leka med mig ;) och mitt i kaoset ska ja försöka ge kitty sin medicin som veckar smaka pekka, det verkar som så på hennes ansiktsuttryck haha. stor kvällsmat blir det iallafall, spagetti&köttfärssås

Nu ska jag ta på mig kläder och efter det ska ja lägga mig raklång i sängen och läsa. gött
hörs senare

senare ska ja försöka fixa lite bilder
här kommer en fin bild på födelsedagsbarnet



mail

jag har några trogna mailare minsann här borta. farmor skriver flitigt, likaså jenny. och andra också såklart. men idag skrev käre mammsen ett långt mail som ja läst igenom flera gånger. blev jätteglad. mailet innehöll en massa, vad dom haft för sig, vad som händer med huset osv osv. även fast hon inte skrev något "speciellt" så betyder det så mycket! jag älskar mail! och kommentarer i bloggen! jag saknar er alla därhemma

imorgon fyller bäsaste William år, hela 11. gud va tiden går fort. känns som det va nyss han va en liten Buddha utan hår. Nu är han stor minsann. Jossan är ju också stor, men mellan henne och mig är det inte lika stor åldersskilnad. mellan mig och mina andra syskon så har ja "sett" när dom växt upp, det har ja inte på samma sätt med jossan. Men somsagt, imorgon fyller wille år och jag hoppas han har fått mitt paket :) ska ringa imorgon och gratta och fråga.

måste bara skriva en sista sak innan ja svarar på både mammas och farmors mail. MINA J***A TÅR!!! "förr! hadde jag nageltrång stup i kvarten, nu har jag det istället permanent verkar det som. det smärtar och bultar och det blir inte bättre för att jag köper för små skor och pillar hela tiden. ja vet att det låter snuskigt men ni vet ju själva hur lätt det är att låta bli sårskorpor. juste. nu har det dock slutat på den högra stortån, men den vänstra - ajajaj. idag blöder den ju iof inte.
nu ska ja skriva vidare, till mina mailare.
imorgon ska ja berätta va ja ska göra på lördag med julle, det ska bli roligt! hörs imorgon. PUSS&KRAM

tisdag

godmorgon
det finns ingen mjölk i huset, det är jobbigt tycker jag. jag brukar alltid äta en macka och en stor skål med flingor till frukost. inte idag. idag åt jag en macka med ägg och en liten liten skål med flingor. fast det blev mest som en deg för ja råkade ta för mkt flingor till den lilla mjölken. det fanns typ 1 dl mjölk kvar. Kom på när ja åt mitt rostade bröd med ett ägg på, att jag inte gillar gulan. Har inte gjort (förutom när ja va liten?) och kommer inte göra. det va ändå ett stekt ägg. ändå gillade ja inte gulan.

Är en man här&tvättar alla heltäckningsmator i huset idag. han pratade lite och drog samtidigt tag i vad som såg ut som en damsugare och skvätte varmt vatten i anskiktet på mig, han märkte inget, jag bara fortsatte städa barnens rum. men han va trevlig. han pratade ju lite som sagt. han städade till&med mattan i mitt rum, trodde ja inte. nu är han iaf på slutklämmen och det är bra, för ja ska snart gå&möta lisa på bibblan. vi ska hyra en film, sen ska vi hem till lisa och göra köttfärssås!
hoppas ni får en bra dag kära vänner, adios

mums

klockan är halv 10, jag är trött. daisy springer i trapporna, susie springer efter. arg som ett bi. man hör hur arg hon är för man hör att när hon pratar så spänner hon käkarna. jag gör också så när jag är arg. det vet bla lisa.
efter en Häagen Dazs och en snapple så är det väl dax att krypa tillbaka? jag ska egentligen inte äta sötsaker under veckan från&med denna vecka, men jag har dendär superveckan nivet, så då får ja äta vad ja vill. det sa till&med lisa.

nu ska ja nog sova

föresten, iförrgår spillde ja ut en cola och ett stort glas med saft på preciiiis samma ställe. på heltäckningsmattan. oops tänker ni nu? men det är lugna puckar vetni, emmson fixade och nu syns det inte ett dugg :)

gonatt vare ja.

måndag

lisa sover, jag sitter här. vi är fortfarande trötta efter våran promenix, 1&½ timme, inte så pjåkigt va!?
åt lite mat och till efterätt åt vi varm nyponsoppa med vaniljglass, det va inte så pjåkigt det heller! vi pratar fortfarande om hur lite tid det är kvar och hur vi kommer hinna med allt. Det är roligt att få besök, det blir ett avbrott, man får träffa sina nära och kära igen såklar men man kommer även till en punkt man sett fram emot länge och väntat på såå länge. toppen! det är två veckor kvar till rikard kommer :D och 3-4 veckor efter det kommer kanske eva&jenny, då är det helt plötslig juni och ingen tid alls kvar typ. och då har det ändå bara gått 4 veckor mer än nu. heeeelt sjukt

nu väcker ja lisa, börjar om en timme.. hörs senare, hej


Queens park

Både Lisa och Julia har fått mig att verkligen fundera över en sak, hur himla bra vi fått det med varandra. vi bor så nära varandra och vi pssar så himla bra ihop! allt blir mycket roligare när man kan göra det med sina vänner! det har bara gått 3 månader men det känns som vi kännt varandra mycket längre! "QP-crew" har gjort allt mycket roligare och mycket lättare. toppen brudar är det jag lärt känna och hoppas att vi kommer kunna hålla kontakten i sverige också. jag, lisa&majja åker ju hem i sommar, julia stannar till december, men efter det ska vi minsann ha återförening, och vi kommer hälsa på julle okså!! jag vet att bilden här nere inte säger er (ni i sverige) nått men såhär nära bor vi varandra iaf..
Julia, Majja&Lisa ♥


 

slut på helgen

Hejhej
söndagen har varit fin i london. vi har dock varit och tränat ett tag även fast vädret va fint. annars har vi bara umgåtts och åkt london eye. Det va trevligt, väldigt turistigt men trevligt somsagt. nu var det dax för film, men jag valde att gå hem, va så trött. man måste ju vara redo för morgondagen, och veckan som kommer..

Jenny&Eva planerar resa till London :D:D

carina hade rätt, nare är när man har nariga läppar, ett ord dom använder i kinna :p
bilder från london eye och lite från helgen osv kommer nog imorgon nångång

har ni hört?

Leighton Meester från Gossip Girl har gjort en låt, eller hon medverkar i en låt rättare sagt. Med Cobra starship. sådär bra låt om ni frågar mig, men efter ett par ggr kanske den blir bättre, brukar ju vara så ibland. helt okej sångröst!



http://www.youtube.com/watch?v=y56C8QHhxaU



eh .. vad?

har tråkigt, tyckte att expressen.se var det enda som fanns kvar att kolla på internet, varför gör ja bara inget liksom? men väl inne på expressen så hittade jag en artikel om Tilde Fröling, och hennes hemska tid som gravid. så läste jag artikeln och bla bla bla så var det inge mer med det. men sen gick ja tillbaka och läste ett litet stycke igen, va står det tänkte jag.

"Jag kände att "Tilde, nu är du tillbaka" och grät. Det var en sån jävla lycka. Och Mingus var frisk och hel och stor och välmående."

VA!? Mingus? har dom stavat fel på Magnus? nejdå Magnus är hennes pojkvänn, pappan till barnet. barnet heter Mingus. kul. Magnus och Mingus .. hm
fast ioförsig så får ju dom döpa sitt barn till vad dom vill. 
 
undra vad mina barn kommer heta? en kanske kommer hetea Mingus, eller varför inte Pingu?



Tilde och Mingus

vekling

om jag skulle sammanfatta mig själv med 3 ord, då skulle det bli

vekling, snäll och dömmande

hur bra egenskaper är det?

jag ska börja stå för vad ja tycker och inte lägga mig i sammanhang som jag inte vill lägga mig i, jag ska vara stark!

lördag

klockan är snart halv 11 och jag ska ge mig iväg till posten och sen upp till gymmet.
lisa jobbar hos lydia några timmar nu på förmiddan, grannen nivet som vi hjälpte under ett kalas?

har haft ont i huvudet i flera dagar nu. kommer på mig själv när jag har ont i huvudet att ja sitter och biter ihop käkarna, spänner hela huvet osv, nej jag kommer på mig själv och släpper, så går det över. för en stund. för 30 sek senare är jag där igen .. mina tvångstankar om att räkna allt gör inte saken bättre. usch va jag är jobbig.

nej nu ska ja packa gymväskan och bege mig, annars kommer ja inte iväg

fråga

har en liten fråga till er, vet ni va nare är? vad har man om man har nare?
majja får inte svara :p

sitter i min säng, har precis ätit lasange med familjen här nere, va för en gångs skull en lugn middag. och gott var det! har mått illa dom senaste timmarna så ja åt inte så mkt, ville inte riskera att spy äver hela bordet liksom. men det gickbra och somsagt det va gott också. hoppas det är fint väder hela helgen. vill ligga på en filt någonstans och bara ligga där. gärna med någon som spelar piano brevid också .. skulle sitta fint som snus det!

nu är jag lite sådär tankspridd igen. sitter hemma, helt själv, tänker för mycket. därför kommer nog detta inlägg bli lite längre än såhär. eller så är det bara tankar om när ja ska använda mina nya skor eller hur ja ska ta mig till när ja kommer hem till sverige och ska rensa ut mitt rum. har kommit på att ja måste göra det!
har funderat på vad som ska slängas, vad som ska göras om/fixas till osv. slänga/skänka bort alla fula väskor jag har, kolla vad det eg är i dom två flyttlådor som fortfarande är i mitt rum osv osv osv, lisan är allt för lång. och föresten nu när ja kom på det måste ja vika in det här; mamma kan du vattna mina blommor? när ja kom hem under påsk var alla nämligen bruna och halvdöda. till&med babugrejerna va bruna. hoppas ja inte gav dom för mycket vatten när ja väl gav dom .. aa som ni kanske märker, för mycket konstiga tankar..

skrev i inlägget om när ja skulle åka hem att vi åker 07.10, det är fel, med hela 20 minuter. vi åker inte förän 7.30 alltså :p tänkte bara rätta till det medans ja kom ihåg det.

idag har jag och lisa pysslat, bilder kommer längre ner. vi gjorde en varsin sparbössa. nu är det, som tidigare sagt, inte långt kvar och pengar måste sparas för att kunna shoppa till vi droppar det sista vi gör. kanske till&med att lite pengar kan följa med hem? min blev grön&blå med prickar. lisas blev orange med röda och gula blommor.
har också köpt en fiffig vattenflaska. perfekt när man ska på picnic. det är en vanlig vattenflaska, men i mitten utav locket är en ganska tjock "stav" med vatten, som man lägger i frysen. så när man hällt i vatten i själva vattenflaskan så sätter man fast staven i locket och så hålls vattnet kallt, bild kommer även på det!

tog precis upp mitt nya lypsyl och såg ett stort hål efter daisys finger i burken, fint! kom då på något konstigt sätt att tänka på våran nästa au pai-träff. vi ska till ett tivoli. det tycker ja ska bli jätteroligt! det är inte förän i juni någongång men jag ser verkligen fram emot det!

detta är det första året på länge som jag faktiskt inte själv har en skolavslutning .. det första året jag utan att behöva krånga kan se alla mina syskons avslutningar.. men det blir ju inte riktigt så iår ändå. Men jag ska klä mig i vitt, leta upp en syrénbuske och blunda och tänka på mig mina gulle syskon! gud va ja älskar er!! Mathilda, Thea, William och Josefine!

för varje "stycke" i detta inläg har ja gjort ett mellanslag, lyssnat på pianot som plinkar från youtube och sedan börjat med ett nytt sycke som inte har haft något med det innan att göra. förstår om ni inte fattar nått. men det är skönt. jag fortsätter lite till ..

WHAAAAA, satt precis och tittade ner i golvet, lyssnade på musiken och fram kryper största spindeln någonsin, tur inte lisa är här. vänta lite .. måste .. göra mig av med den.

kitty lekte hjälte och slängde utt jätten genom fönstret. det va ju snällt, så ja slapp bli en mördare framför deras ögon. inte för att ja va tvungen att säga till dom meeeen.

bilderna som ja sa skulle komma lite längre ner, kommer imorgon. orkar inte nu ..

från en sak till en annan, eller hur skulle ni sammanfatta detta inlägg? jag skulle nog behöva ha en dagbok, så jag får lufta och lyfta på allt i min hjärna lite oftare.

nu ska ja gå till lisa, ska bara lyssna klart på plinkandet från youtube-pianot och blunda lite

helg helg helg

hejhej
simningen är avklarad och jag är nu ledig resten av helgen! dom funderade på att gå ut ikväll också men det verkar inte som dom gör det ändå. ikväll blir det mys hos lisa, hon ska babysitta. nu luktar det för himla gott nerifrån så nu ska ja ner och äta lite mat :) mums


till anonym: fyyyy på dig :p usch

helg!

nu äre helg, ska bara till badhuset sen är ja ledig!
har jobbat klart för morgonen och väntar som sagt på simningen. lisa kommer hit ganska snart tror ja, vi ska göra sparbössor, riktigt fina sånna också! vi har kommit på att vi måste spara pengar nu såhär på slutet, så nu jäklar. det ska va en slags låda som inte går att öppna, förän man slår sönder den, två veckor innan vi åker hem. jag kommer lägga i 60 pund i lådan och ha 40 i handen. det är både rimligt och kommer funka. inge mer pengar kommer läggas på mat eller godis, spec inte på vardagarna, det kommer gå bättre än bra tror ja!

pga min&lisas lilla powernap igår (stängde av alarmet och sov en timme ungefär) så kunde jag inte sova igårkväll. jag kan tänka mig att ja somnade mellan 12 och halv1, och precis när ja somnat så kom susie&matt hem och började möblera om köket eller nått, det lät som dom hade grytorna och spelade basket med, fy tusan. men somnade om gjorde ja ju såklart och vaknade jämt lite trött, men nu är ja pigg :p har precis slagit in Willes paket och ska skicka iväg dom med posten lite senare idag.
nu ska ja ta på mig lite kläder. adios

till ..

okej nu ska vi se, eftersom ni inte lämnar någon mail så skriver ja här till er.

till anonym: kul att du kika in, menade inte att vara bitter, ville mest bara veta vem du va!
till Julia i sverige: verkligen inga anklagelser, verkligen inte, men det va dig ja tänkte på när ja såg ^^
till angelica: åhå, från Maxi alltså, ja det va minstsagt ett härligt besked! lisas blogg är lisalagerberg.blogg.se :)

sådär. har precis lagt barnen, ollie&kitty är fortfarande vakna, men det gör inget. sålänge daisy sover. hon är värst, ålar och lever loppan i sängen, vill INTE sova. men till slut så! för ett tag sen började ja berätta en hitta-på-historia, om princess maggie. det skulle ja inte ha gjort. den är uppskattad, men nu kommer jag aldrig komma ifrån den, ingen annan heller. varenda gång man nämner maggie så skiner hon upp och till&med kitty gillar historierna :p haha

nu ska ja ner&kolla om det finns nått att äta. man ska väl inte äta såhär sent va? äh skitsamma, min kropp har varit med om värre .. min "förrätt" har varit en chipspåse (dock en liten) och lite turskisk peppar. mums, nu till huvudrätten. hejdå

bilder

japp, här kollmer lite bilder igen, inte så många dock ..


daisy&jag är påväg hem från jellis


lisa studerar våran "räkna ner" grej som vi gjort. inte långt kvar nu ..

okej, ja trodde det skulle bli mer bilder, men det blev det inte, ni får nöja er med dessa. hejdå igen

you are the reason

idag jobbade jag 1½ timme på morgonen och sen dess har jag varit ledig. lisa kom förbi vid 11, vi gock hem till henne och sov. vid 3 när hon började, så åkte ja in till oxford, köpte paket till William, han fyller år på ondag! :) dagen har varit bra, nu lite senare under dagen har den dock blivit lite sämre ..
ikväll är jag barnvakt, imorgon jobbar ja på morgonen och simmar med barnen, sen är det helg!

till anonym, igen

jäkla anonym, du är säkert nån ja känner och nu gillar ja dig inte längre, så duvet.
men jag tror att du är antingen julia styrud eller karin botén :p för att ni är dom enda ja kan tänka på när ja ser detta -> ^^. som anonymen slutade med i sitt förra lilla meddelande.

om det är karin eller julia, snälla sluta. och om det är någon annan SLUTA också
du är jobbig


vetni

verni vad det värst jag vet är? eller iaf högt upp på lista`n
det är när det är kiss på toaringen!!!!!!! ollie tittar nog upp i taket när han kissar för FY!
varenda gång man går på toan så kommer man knappt upp för att man sitter fast i klibbet, usch
uh det ryser i mig.
nu ska ja kolla klart DH och sen sova. imorgon är en ny dag ocg torsdagar är en ledig dag :)


hejsan svejsan

till anonym. för det första: vem är du? och för det andra så ja det kan vara ett sammanträffade, det är en låt. som säkert många lyssnar på! tada

hejdå

till mormor

till mormor:
vad är det för operation morfar ska göra? nu blev ja lite orolig här borta.


till alla andra, inkl mormor:
sitter i mitt rum, daisy tittar på tv, jag sitter här. kitty följde med kompis hem idag också. va ju inte planerat men nu blev det så, och hon blev ju mer än nöjd så :) det blir nog extra mkt tv idag, eftersom det är bara daisy. korv&pommes idag, dvs bara pommes för mig, men inte klagar väl jag höhö
hej för nu


lyckorus


aldrig förr har så mycket tid gått så fort
tänker på alla saker vi har gjort
sen den dagen du och jag blev ett par
är det 2 år 11 månader och 16 dar
men alltid samma känsla, även att vi förändras
och lågan brinner trots att vindarna har blåst hårt ibland
och om vi någon gång gråter så möts vi alltid åter
i lyckorus och det är därför jag älskar dig

orolig natt

har varit vaken fler gånger än vad jag har fingrar under natten känns det som ..
när jag la mig hade jag både huvudvärk och ont i magen, nu har jag bara det sist nämnda. men jag tror att det va för att ja slaffsa i mig frukosten för fort och att jag åt för mycket. men vad vet jag?!
idag hämtar ja daisy halv 1, kitty halv 4, ollie ska till sean och jag känner att det kommer bli en lång dag ..
om en timme befinner jag mig hos julia, som håller i ett teaparty dagen till ära ;)

17 dagar kvar :D

2 väldigt bra saker ..

.. har hänt idag (kan vara något mer men två stora saker)

1. Rikard har bokat och kommer hit den 23-30 Maj :D:D
2. En summa på ca 5000kr har kommit in på mitt konto. det står att det är lön. inte har jag jobbat något jag vet om? härligt med pengar iallafall. det gjorde att jag&lisa kunde boka biljett hem till sverige. Lördag den 8 Aug 07.10 lyfter vi!

det va väl det.. kom precis hem från gymmet, sitter och myser i pyjamas. idag höll ja på i 40 minuter, sprang 28 minuter av dom 40, vilket gjorde mig mycket stolt över mig själv. nu jäklar äre dax för bad 09. inte. men alltså aa gött vare! sved inte på ögonlocken, tror exemen är borta, vilket skulle vara för jäkla härligt!

nu ska ja slinka ner i sängen och sooooooooova. hoppas ja vkanar upp med träningsvärk, skulle va gött
hejdå

bilder


mina kumpaner funderar på vägen i hampstead heath


riktigt fint var det


mörk bild på crewet på tåget


och här kommer en sommrig bild på våran lilla lilla trädgård.

hoppas ja kan lägga ut mer bilder snart, men den som väntar på något gott ...

5 Maj

idag kommer jag hem, iallfall på pappret. jag&lisa ska boka biljetterna hem idag :p hon kommer hit om ett tag, vi ska boka biljetter och sen vet bara gudarna vad vi gör haha. nejdå men ja ska nog dra med henne upp till kilburn, behöver strumpbyxor. idag bokar även kanske rikard sina biljetter, han kommer hit en vecka i slutet av maj :D det ska bli så roligt, faaast han har inte bokat än, och det skulle väl vara typsikt om biljetterna skulle vara borta så ja ska inte se fram emot något ÄN. men snart :)

tisdag idag, vanlig jobbar dag. hämtar daisy somvanligt kl 15, och kitty 25 min senare, sen går vi nog till bibblan för att vänta på ollie som är på drama. men en timme senare hämtar vi upp honom och en kompis. går hem, leker, pysslar, det är tråkigt väder idag så det blir nog inte parken. sen blire mat och sen slutar ja, typ.

sådär, nu ska ja publicera detta inlägg, sen börjar ja på ett nytt, med lite bilder igen.
puss&kram

och grattis till Hans!

meddelande

mamma, ögonen är bättre, exemen nästan borta, toppen är det!

måndag

hejhej!
nu mår jag bättre. mycket bättre!
efter att ja vaknat så låg ja en bra tag kvar i madrassen på lisas golv. mådde såååå illa. ursäkta att ja berättar detta men eftersom ja inte hade ätit nått så fanns det inte heller något att spy upp, så jag fick gott skylla mig själv. men efter tacopajen som vi slängde ihop så mådde både jag&magen huur bra som helst :)
kom nyss hem från starbuck's också, träffade donna. som är ny här, sen skiljdes vi åt och nu är vi alla på olika platser :p hehe. familjen har fortfarande inte kommit hem, vilket inte gör så mkt, förutom att rikard inte kan boka sin biljett.. men ikväll så :D gud ni vet inte hur glad jag är :D:D

gårkvällen måste jag ju berätta om också.
lisas granne lydia hade kalas för sin man, kommer inte ihåg vad han heter dock) jag&lisa jobbade där för att underhålla barnen. efter halv 8 slutade vi och lydia uppmanade oss att ta en drink. det blev 4. Kalaset var på deras bakgård, lydia jobbar som partyplaner och kalaset var det värsta jag varit med om!! jag&lisa ränkade på att inkl. oss så var det 14 st som jobbade under kalaset. det va vi, servitörer, kock, en som målade barnens ansikten, folk från zoo med djur och deras nanny och en till. helt otroligt! juste, två st i baren också. det va helt otroligt, svårt att förklara verkligen! servitörerna gick &bjöd på "snittar" och gästerna serverades alko hela tiden. Sen började vi prata lite med lydias man brors son :p haha krångligt, han va 17 och väldigt trevlig! vi bjöd över honom till lisas hus, och vi drack lite cider, och spelade piano, iaf ryan. FY TUSAN. han spelade "pirates"-låten och jag bara blundade och drömde mig bort. så himla duktig var han!
här kommer en video så ni kan lyssna på låten med piano, dock inte ryan som spelar. helt klart en toppendag!

va tusan det funkar inte att fixa in videon, så ni får länken, tills ja kan göra det . hmm
http://www.youtube.com/watch?v=82Qs5cuIbn0&feature=PlayList&p=31B49B3F03E3DB66&index=2&playnext=3&playnext_from=PL

ikväll ska vi boka biljetter :D hoppas ni haft en bra måndag!

ffnjvsg

drick inte gratisdrinkar på tom mage

fyyyyy va ja mår dåligt

men rikard kommer snart o hälsar på :D:D:D:D:D:D:D
det är bra!!!!

_

i slutet av maj kommer Sara, 2 veckor efter det kommer Emilia och Linde och några veckor efter det kommer Lisas familj hit, undra när någon kommer och hälsar på mig.

jag blir ledsen

söndag

hejsan svejsan allihopa!
klockan är ungefär halv 1, det är söndag och jag kom ganska nyss hem.
gårdagen var mycket trevlig med måde resturang och spelkväll, så tack för det mina vänner! :) sov över hos lisa, och vi vaknade vid 11 ungefär. åt lite frulle och vid 12 gick jag hem och lisa gick över till grannen för att jobba. dom har kalas och jag ska också dit&jobba men inte förän om en mer än en timme. blir härligt med lite extrapengar! nu ska ja hoppa in i duschen, göra ett nytt försök, igår fanns det ju inge varmvatten ....................
ha en bra avslutning på helgen vettja! Puss&kram

hampstead heath

hejhej
lisa&jag vaknade kvart i 10, ca en timme senare mötte vi majja och julia för att åka till hampstead heath och sola. man kan tydligen bada där också men det var lite väl häftigt tyckte vi.. vi va där i några timmar, solade och hade trevligt. på vägen hem stannade vi vid kilburn och handlade diverse saker inför kvällen. vi ska först äta på resturang och sen ska vi ha spelkväll, jag tror det kommer bli toppen och ät väldigt taggad!
briggsarna åker snart bort, till matts föräldrar och stannar tills måndan, så jag kommer alltså inte jobba då. det är röddag och ingen skola eller jobb för någon.

nu är det dax för mig att fundera över kvällens klädsel. adios
bilder kommer en annan dag

mat tack!

jag är hungrig, jag vet att det liget ett stycke lamm i ugnen, det gör inte saken bättre ..

maj

indag äre föresten maj maj måne och man får luras .. undra vem som kommer bli mitt offer ...

dagen efter ..

hejhej
klockan är prick 12 och jag har precis kommit hem från playgroup med daisy. jag jobbade min 1&½ timmar lite senare, från&med kl 9 eftersom daisy hade tid hos doktor, men inge fel vare på henne, fick en salva bara. det blev ju lite mer än min vanliga timmar men det går jämt upp i summan av alla timmar. fram till halv 4 då det är dags att hämta barn och åka till simningen vet ja inte riktigt vad ja ska göra, får se.
ha en bra dag och hoppas alla hade en bra valborg igår. hej


till carina: med lite äldre så menade jag faktiskt typ sånna som karin, hon hade alltid sånna! :p Och ja, dom har gasspis, det är inte så farligt som det låter. men den är bättre än en "vanlig" spis tycker jag! hoppas du hade en trevligt valborg :D

RSS 2.0