onsdag

fika hos jenny med henne, godingen och eva va väldigt trevlig! Efter fikan vare dax för gympa och det va också toppen! imorgon är det skola igen och efter det "jobb". Imorgon är det också OLIVIAS födelsedag! 18 år minsan! på fredag ska ja träffa henne och äta mumsig sushi! på lördag blire party och då ska hon firas och få en massa presenter! jag längtar!
nu ska ja gosa med min älskling! hejdå

tisdag

hej hå
skolan och barnvakt. nu blire snart mys med min bästa!
hejdå

söndag II

herre gud va ja är mesig och känslig! haha grinar för allt

nu ska ja plocka ihop lite snabbt här i mitt rum sen åker ja till min älskling som jag har saknat en massa!

söndag

idag har jag hunnit med en massa. har varit så himla vuxen av mig idag! plockade fram frukost, lagade lunch och slängde ihop en väldigt god sockerkaka! jag kommer bli en bra fru! Nu har ja en liten paus i vuxendagen. jag dricker kaffe, städar, skriver mail och snokar runt på internet om vartannat. om ca en halvtimme ska vi hämta mamma&mikael på stationen och ikväll ska ja skypa med mina lovely london-vänner! londontripp på g, I hope!
nej nu måste ja fixa och trixa lite här ..

lördag

tenta i princip hela dagen. min hjärna har varit som en heliumballong hela eftermiddagen och ögonen har varit trötta. men på månda är vi på't igen, så nu ska ja sova. behöver vekrligen det! men va gör man när man är barnvakt och jag vill sova nu, och systern vill vara ute till 1? jobbbbigt. en syster sover iallafall så gott, som jag snart gör! hejdå

fredag III

hej hopp
klockan är snart 4 och jag&mathilda kom just hem. va nere på stan en sväng och sen hämtade ja hemma på skolan. godislagret har vi besökt också! så nu sitter vi här båda två och moffar för fullt. på stan köpte jag ett par stövlar, ett par jeans-leggings (eller jeggings som mamma säger, och alla andra kanske föresten?) och ett par örhängen! hejsan hoppsan va gött det är att shoppa, tycker ni inte det? nu fattas bara min dunväst så är ja redo sen! redo för .. ja hösten. behöver några trevliga nya vantar också! och .. ja listan kan göras lååååång, allt för lång.
ikväll blire tacos och mys med systrarna och lisafisa. hejdååå

Fredag II

hej igen. det va ju inte allt för länge sen ja skrev höhö
men nu är det morgon och då ska man gå upp minsann. har kört mamma&mikael till station och nu försöker ja få fason på mina systrar. men dom är duktiga! snart drar vi.. till skolan.
för min del blir det plugg fram till 14 då ja ska hämta jossan, hämtar väl hilda i samma veva kan ja tänka mig. vi får se. men nu måste vi åka, så ingen kommer för sent. hejdå!

/extra-mamman

fredag

kan inte sova .. här kommer 2 av mina bästa reklamer... sa ja att ja va uttråkad också?










torsdag III

såg en sak .. på en utav killarna nedan såg det nästan ut som en tjejklädsel. eller kanske en unisex som man brukar säga. eller va tycker ni?


datakunskapens MVG visar sig dock inte i paint...


torsdag II

har suttit och kollat sthlm street style en sväng .. kom fram till att mer än hälften av de killar som är med ser ut som .. skit. ENLIGT MIG. klädmässigt alltså

kolla bara här:




tycker ni (mina få läsare) att någon har bra/fin/snygg klädstil?
isåfall: skriv det som en kommentar tack!

det va allt för mig ikväll. ska lägga mig nu och vara pigg inför morgondagen.
hejdå


torsdag

ska snart upp till dagis och hämta H. ska sen hem till dom där E och en kompis är redan, det är ju studiedag. efter jobbet ska ja hem till sofia och plugga och byta några ord inför tentan. har beställt böckerna och jag känner mig lugn inför lördagen. faktiskt.

lite tråkigt här i bloggen minsann, behövs lite bilder tror ja. ska leta lite om ja har någon trevlig. vänta lite ..



den fick det bli! en fin dag och ett fint par! man kan behöva tänka på lite annat ibland, sånt som gör en glad. speciellt när man pluggar. så - vipps, nu blev ja lite gladare :D
men .. nu behöver ja packa väskan, så ja kan åka direkt till sofia.
hejdå!!


onsdag

hej och hå jag pluggar på!
imorgon äre jobb och plugg, och på fredag är sista chansen att sätta denhär skiten!
nu måste ja återgå!

tisdag II

herre gud va dagarna springer iväg, imorgon är det onsdag igen.
det betyder i mitt fall skola, gympa och en massa plugg !
nu ska jag göra min man glad genom att borsta tänderna och sen hoppa i säng.
natti !

tisdag

hej hå och godmorgon!
sitter hemma nu, skulle bara leta upp ett nummer och kunde inte låta bli att skriva en rad (eller två). Ska alldeles strax sätta igång med pluggningen. nästa kurs ska ja lägga upp bättre, punkt slut! ska över till pernilla (grannen) och kolla om hon har några böcker som ja kan låna/köpa och ikväll ska ja beställa resten eller alla andra som ja behöver. det känns som det är så mycket att göra just nu. men det är väl bara att försöka pricka av den kära listan så gott som det går! nej nu måste ja ...

till jenny: jag menade ju bara 30åringarna på bussen :p och kundkontakten fick ja när ja extraknäckte på lindex igår :)

måndag

tänkte sammanfatta dagen med dagens..:

..bra:
- piggheten som har drivit mig under dagen
- kundkontakt
- Rille

.. och dagens dåliga:
- den äckliga (lilla) tonfiskmackan jag spenderade 22 kr på (hade dock suktat efter den sen ja började på KAU)
- töntiga 30-åringar på karlstads stadsbuss
- min skidbacke-näsa. som nu föresten blivit en tippelitoppi-näsa

och en veckans dåliga: tentan

där har ni den, lilla listan. nu ska ja ut och borsta tänderna i havet, sen ska ja gå in i igloon igen. hua va det är kallt. näsan trillar ju snart av. hoppas ja inte får den på tån bara, gör nog ont - med tanke på hur spetsig den blivit på sistone. natti !

söndag II

vi har varit på bio. det blev den där biosalongen med en säng. har ni vart i den? tror inte det. för den är nämligen i mitt rum. vi gjorde en eget biomys. en bra film - transformers, popcorn och saft. nu kollar vi ensam mamma söker och äter lakrisal. imorgon äre skola igen. hoppas ni har haft en bra helg! hajhaj

söndag

jag&rille har tråkigt. vad kan man göra?

lördag

Hej hopp nu äre helg!
har pluggat, varit på godislagret och lagt i en hårinpackning. tänkte nu gå och duscha ut den och av mig, för om ca 55 min får vi besök och då är det 3rätters som står på menyn, jo man tackar!

nästa helg är ja barnvakt eftersom mamma&mikael åker bort, på lördagen har ja min första tenta och med den avslutat jag också min första kurs i skolan. men jag är påt igen på månda, då börjar en ny kurs minsan! Den tror ja blir mer intressant, men dock lite svårare. men vi får väl se! helgen efter det, den 2-4 eller nått sånt äre party med stort P. oliven fyller 18 och det ska firas! har inte varit ute på länge heller så det ska verkligen bli roligt! så jag har först lite saker att inte se fram emot, men ändå ta mig igenom. sen vänder det och jag får något att se fram emot istället. nej nu ska ja faktiskt duscha och svida om som vi säger. adios era nachos

vill också lugna sanna haha, det va visst inte 200 sidor, snarare 10 :p ur nån bok eller va tusan det va. av nån Thurén. finns på It's!

torsdag

kan inte förstå att det är helg igen imorgon!

när ja startade datorn första gången nu så vare nått som inte funka och datorn va liite skum sådär, fick panik och trodde alla bilder va borta, så nu bränner ja en skiva med mina bilder!

skola idag också. åkte dit till 8 men började inte förän 10.15 så ja fick lite lugn och ro att läsa och det gick ju bra! nu har jag bara en bok kvar och 3-4 PPP (power point presentationer) samt ett häfte med 200 sidor. tills nästa lördag. det kommer väl bli toppen det, eller va tror ni? höhö

kom rätt så nyss hem från barnvaktningen/jobbet, och idag va vi i badhuset bla. det va ovanligt trevligt. men nu efteråt kommer ja på hur mkt ja egentligen ogillar badhus, med alla basilusker och sånt ni vet! men det va trevligt iaf som sagt.

rille ringde förut också, och han fick lägenheten! det är ju hur roligt som helst!! om 2 veckor så har han en egen lägenhet, det kan ja inte heller förstå riktigt. vad stora alla blir! allt går så fort känns det som. (förutom för dom som det verkar stå still för)

nu ska ja gräva ner mig i böckerna, eller iaf boken. har studiegrupps-träff imorgon, men ingen skola, ska diskutera inför tentan samt göra en gruppuppgift. tur att min grupp är bra, annars hade det va rätt surt att åka dit imorgon, men det känns helt okej! skolan är faktiskt rolig!

nu vare boken ja .............

onsdag

idag äre skola igen minsan. men innan det ska ja lämna mathilda på skolan. borde gå nu snart ..
kl 18 äre första gympan, kommer bli toppen det! kl 9.08 ungefär (:p ) hoppar ja på bussen och iväg bär det till skooolan! ha en bra dag, för det ska jag!

tisdag

nu äre skola och då kör vi!

måndag II

jag väntaaaaaar


måndag

hej hopp
nu på förmiddagen/morgonen har jag varit med rille och kicki och kollat på lägenheter till rikard. det kommer nog bli toppen, vilken det nu blir. om det blir nån, men det hoppas ja :)
har kollat lite i kalendern, kollat översiktligt lite grann, vad som gäller. skola tis-tor. barnvakt idag och på torsdag. ny sling-tid imorgon. första gympan på onsdag. kommer nog rulla på bra dethär!

helgen har varit bra. lördan spenderade jag hos pappa, hade mys med thea och wille. träffade farmor, hans och wille igen efter semester som dom va på. på söndagen, igår, rullade jag inåt stan igen, för att umgs med mina pördiga vänner Lisa&Olivia. mycket trevligt säger ja! körde en liten liten the best of Kristienhamn. åkte runt och provade det bästa som staden har att bjuda på. haha not. trevligt hade vi iallafall.

idag blire ju barnvakt, eller jobb eller vad man kallar det! jobb skulle ja nog kalla det! kl 14 rullar bilen och efter 18 nångång blire en fik med lotta som ja ska ha gympan med. planera första gympaträningen. sen äre kvälla och då gäller det sig att göra sig redo för skola imorgon. men det är ätt kul faktiskt. gött att känna att man gör nått, får använda hjärnan lite!
nu blire lite käk innan ja dra om en timme. adios

fredag II

tänk va man förändras .. hur man växer och sådär. alltså i tänket.
jag ska börja tänka lite mer positivt på saker. live with no regrets!
jag tror att allting har en mening, till och med dom dåliga sakerna. det är ödet. så därför ångrar jag inget! för då hade jag inte varit där jag är idag. och livet som det är nu är ju bara underbart!
eller va säger ni?



va lite glad :D


fredag

snart är det fredasmyyyyyys

äter en sen frulle, eller en tidig lunch. kalla det vad du vill. gott äre iaf!
ska hämta Emmi och Hannes kl 14, efter det, så äre helg!

igår va ja&sofia på stan i kd en svänga. köpte bla ett halsband på gina, med ett presentkort. värdet va ca 139 kr, halsbandet kostade 99. När jag fick presentkortet vare "laddat" med 400. något konstigt hände och när ja fick tillbaka presentkortet efter att ha köpt halsbandet så va det 301 kr på det .. jag lämnade fram det med 139 men fick tillbaka 301. man tackar!

en sak till innan det får räcka. Bokia säger ja bara. aldrig mer säger jag också!
hade tänkt att köpa mina skolböcker där, men det har bara krånglat och varit nästan dubbelt så dyrt mot va det är att beställa från internet. så. nu fick ja det sagt. aldrig mer skolböcker från bokia.

nu ska ja beställa den boken som ja beställde från bokia (17 aug) som inte ville komma fram, från något annat ställe. hejdå!

onsdag II

KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLARKLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR KLAR MED ARBETET!

 


onsdag

mobilen är petad från förstaplatsen på julklapps - och födelsedagslistan.
Nummer ett just nu är: TADAA en sköldpadda!



föresten så äre bara yttepytteminipluttinuttinästaningenting kvar på arbetet som ska va inlämnat kväll. gött de!


tisdag

JAAAAAAAA!!!!! :D nu har jag äntligen läst klart boken.
tror minsan att ja ska fira det med att skriva 4-5 sidor på datorn om den.
jovars, ibland äre rätt skönt med stress .. tycker ni inte det?

måndag

ny vecka och en ny dag.
har varit uppe i en timme ungefär. har duschat, ätit frukost och läst lite i boken, har en liten paus förtillfället bara :p ska svara och skriva några mail bara .. sen blire tillbaka till boken ..
hejdå sålänge

söndag II

behöver ny vinterjacka, men eftersom det inte är något fel på den jag har, så ska ja istället köpa mig en väst. En utomhus-väst alltså. en vinterväst. Men vart finns dom fina? har bara sett fula västar hittills.. fast det kommer väl mer kan ja tänka mig. och jag hoppas det. men jag vill ha en fluffig, en dunväst. har hittat en på internet som jag verkligen skulle kunna tänka mig. den till vänster här nere på bilden (fast annan färg). men då är problemet att det är en killmodell. den till höger är tjejmodellen, och den är ju skitful. varför måste det vara så stor skillnad? förhoppningsvis så skiljer det väl sig inte så mkt i verkligheten. annars får det väl bli en killväst. aa så får det bli. meeen har förhoppningsvis någon/några månader kvar på mig att fundera och leta vidare. och det tänker jag minsann göra. måste ut&känna och klämma, prova och titta nivet. jakten går vidare!


söndag

med boken går det segt .. men ska köra på som tusan nu.
har nog glömt att berätta om mitt extrajobb som ja började med nu i veckan, ska vara barnvakt åt två barn några gången i veckan. dom är toppen och det kommer nog bli toppen också! har ju bara varit där 1½ gång än så länge :p men imorgon ska ja hämta dom och spendera eftermiddagen med dom.
lite info där jaa ...
nu blire den @?#! boken. hejdå

lördag II

inte visste ja att pankaka och frukt kunde få mig att reagera så konstigt.

har börjat gjort en önskelista föresten, här kan ni få se nr ett:


lördag

borde läsa min bok, men det tar emot.
åkte hem när rikard skulle till jobbet imorse kl7, eftersom ja inte ville somna om, utan vara pigg och redo för plugg så gick ja en promenad till bondgården och runt. helt okej skönt. kommer hem, åter frukost, lägger mig i sängen och somnar. bravo. hela min plan gick i spillror :p

killen med det fluffiga håret är Erik Hassle (info till jenny som undrade vem han va), och det va hans debut cd som ja klickade hem och som damp ner i brevlådan igår. väry gud varen! men den fastnade i lisas bil, i cdspelaren så den är hemma hos henne förtillfället. men absolut en av de bästa cdskivorna jag köpt! (iof händer det ju inte sådär jätte ofta att man köper det nu för tiden meeen ..)

ikväll ska jag&rille äta mat här hemma, fast det vet han inte än, men fick också nyss ett sms från lisa som verkligen virrade till det inanför pannbenet. "Nu är det så att vi inte vet hur det blir med kvällen! Har ingen aning om hur många som tänkt sig "kräftkalas". så vi kör ett: man får höra av sig innna kl 2 om man är "på" för att veta hur mycket kräftor som vi ska köpa och om vi eventuellt äta något annat också .. så hör av er! ju fler destå trevligare" tyvärr fick lisa svaret "va, nu fattar ja inget?" tillbaka. men det är väl somvanligt något som jag glömt bort. minnet är inte bättre än en 80årings ..

kvällen är från&med nu oklar. vi får se, hoppas få svar från lisen iaf.
och nu kom det "kräftkalas hos mig ikväll" det kunde jag ju ha listat ut haha
äh, ni får veta sen hur det går. eller imorgon. hejdå sålänge. min bok behöver lite uppmärksamhet. den stirrar så på mig ... :s



fredag II

hemma hos min stora kärlek, har ätit god mat och lite godis. bra start på helgen! imorgon fortsätter jag med boken.. livet är allt rätt underbart

fredag

arbetet flyter på, är klar med a&b-uppgiften så nu ger jag mig på den andra boken. heja heja

torsdag

efter att ha jobbat med mitt arbete sedan kl 8 imorse så ser jag äntligen ljuset, att dethär kommer gå bra. tills ja trycker ner arbetet och klickar på "spara inte". jag går nog och dör lite tror ja


onsdag II

påväg hem till Emmson minsann


onsdag

efter att ha läst Sannas början på uppgiften går jag nu i ide och pluggar gärnet.
onsdag till onsdag = emmson i underjorden = ingen kontakt = ring på mobilen vettja


RSS 2.0