kul

klarade inte detta quiz, missade med 1 poäng så det blir att få göra om .. kul
dom andra gångerna har man kännt att man kan slappna av såhär dags, men det känns bajs att veta att det dröjer en vecka till tills ja får göra om det, när jag har ett nytt kap att plugga till .................................
bra start på helgen

affär

E: det va fem för 100 va?
H: nej, jag bara knappar lite så vi får se vare blir

samtal under tiden vi lekte affär och E köpte fem cdskivor, hannes var kassapersonal :)


tips

ska bara tipsa om domhär superoliverna. gröna med kärnor. asgoda!
dock blev det inte rätt smak på oliverna men jag hittade ingen bild på dom som jag menar. dom heter ICAS GREKISKA OLIVER och har en grön etikett! hårda och goda





plugg

har inte tid att skriva, händer inte heller så mycket mer än massa timmar på uni.
MÅSTE bara tipsa om en sjukt god maträtt!

kikärtor (helst många, dom är goda!)
förska champinjoner (2-3st)
morot (en, strimlad)
grön paprika (en halv)
toppa med några oliver och olja

salladen skapades av mig själv och jag kallar den "jag tager vad jag haver"
varsågoda att prova!


repeat

kul




"det är det enda jag hör, köpa köpa köpa"

 


FREDAG

som jag har längtat!!!

klockan ringde 05.15, gick upp och åkte till E&H, va hemma 8 igen. kollade på remember me - och grät en gnutta. nu sitter jag i köket, dricker ett glas fil och äter en krav-banan. snart äre quiz.



torsdag

dagen innan tentan och jag har massor att göra, och inte minst att plugga!
har lektion nu snart, 10.30 till 15 ungefär. tänkte sitta kvar i några timmar och försöka få in lite i geleklumpen innanfär skallbenet efter också, så det blir en lång dag.

igår gjorde jag asgod mat till dagens matlåda. men vad gör jag? jo glömmer matlådan hemma såklart. typiskt. men jag tror det va meningen, för igår kollade ja mitt konto, trodde jag hade typ 10 kr kvar, men det fans två nollor till, så ja kanske kan unna mig att köpa mat? brukar inte finnas nån god mat här dock.. det löser sig :)

gympan igår gick bra, dom är så duktiga! och vill ni se så kom till stenstalidhallen kl 15 på lördag, för då börjar kavalkaden :) vi har gjort ett bra jobb Lotta ;)

måste handla idag också, ekar verkligen i kylen, det enda som finns är typ ägg, kaviar, smör, ost och ett stort mögligt kålhuvud. som va såååå bra att jag köpte, jag som älskar kål .. ?

nej nu ska jag plugga lite i en kvart innan det är dags att leta upp salen :) hejdå!

tisdag

saft saft hallonsaft, bättre saft har ingen haft.
uppstigning 05.00 imorgon, natti!

jag älskar

mitt liv! och jag älskar att hur dagen är är, bra eller dålig,
så vet jag att jag kommer avsluta dagen med att somna med min favorit!




19 april

plugga plugga pluuuugga

ny vecka och nya utmaningar

fint

finfint är det i lägenheten nu minsan! igår va ja och olivia på ikea, köpte byrån och bokhyllan. monteringen krävde blod svett och tårar, men det var värt det! fint som snus blev det! lite småsaker ska fixas idag, det ska upp lite hyllor och en lampa bla. :) toppen kommer det bli!

nu ska ja hoppa in i duschen och sen sykla till coop, behöver "delar" till att sätta upp hyllorna.
hejpa

salmiak licorice

idag har jag:
- gjort en tenta i form utav en frågesport
- tvättat 5 ikeapåsar med smutsiga kläder
- tagit reda på alla rena kläder
- städat lägenheten (damsugit, skurat och plocka bort all min skit)
- lämnat in en skoluppgift ang mitt ekologiska fotavtryck (låter kul va?)
- tuggat upp ett helt paket med tuggumin.

kul dag va?
nu ska jag plugga lite mer, för att slippa göra det på söndagen. jag har ändå ingenting att göra förtillfället.
adios




quiz 2

haha herre gud, det va på tråden det!
förra gången fick jag två poäng ifrån full pott, idag fick jag två poäng över G :p godkänd iaf, och det betyder att man åtminstonde inte behöver göra om! hua!
om en timme har vi tvättid så jag ska väl börja sortera tvätten här om ett tag. resten av dagen får vi se vad som bjuds på! längtar dock till imorgon för då ska jag köpa mina godingar på IKEA och sen äta SUSHIIII! med olivia! :D mostra fyller år idag, GRATTIS GRATTIS :D har ju paket att överlämna så vi får se om det blir kalas eller om det endast blir överlämning av paket :) ska även åka ner på stan och fixa lite på banken, sen äre helg! :D


nu ska ni få höra ..

.. vad det värsta är med att bo där vi bor:
våra jävla "grannars" (dom bor i huset mittemot tror ja) BILJÄVEL. man kan vakna av vid 7-8, eller egentligen när som helst, av att dom startar bilen, dom har nog hål i avgasröret för att det ska låta. nu har jag/vi ju inte bott här så länge, men värst va i vintras när man startar bilen och sen skrapar i en kvart, ja då brummar bilen på som aldrig förr i en kvart också. irriterande är det!
och en liten parantes är just nu att nån har slängt/dumpat en massa skit i "källaren" som man snart får hoppa över för att komma förbi. det är också irriterande

en sak till som är irriterande, det är att jag har skrivit irriterande hundra gånger nu, det är irriterande. mohaha. nej men alltså den sista irriterande saken är att jag är en sån svag människa när det kommre till att plugga. jag är nog skitzo. (stavning?) för när ja ska plugga, då säger den andra jag att "nej men det behöver du inte alls, ät lite glass vettja" eller nått liknande, och då lyssnar jag såklart på den andra "rösten". alltså jag är inte skitzo(?) på rikigt.
aja hejdå


IKEA

är så sjukt sugen på att åka till ikea, vill fixa och trixa!



men dagen måste gå åt till att plugga, nytt quiz imorgon!


converse

det finns inga converse i kristinehamn, herre gud, nu när jag äntligen skulle köpa mig ett par. typiskt

 




barbekju

bjudits på grillat idag, med detta fina väder så kunde det inte ha suttit bättre, mumma!

fint väder

vår vår vår
ut i solen




gissa vem ..

"hon är ju kort, tjock och ser ut som ett krig i ansiktet.."


VG

nervös som en gnu gjorde jag just testet och fick 10 av 12 = VG :D wihu
ska fira med att äta god frulle i soffan och sen ska ja städa lägenheten :p
nu är helg! :D

quiz 1

sitter här vid datorn, väntar på att göra mitt första quiz i denna kursen, det är som en frågesport som man gör över internet. klarar jag det så äre lungan, klarar jag det inte så måste jag göra om det, så nu kör vi!!!!!!!!

 


fy

fan va tråkigt det äääääääääääääääär just nu

uni

hajhaj
sitter på uni i ett litet bås och har tänkt spendera hela dagen här, mer eller mindre.
har en slags tenta imorgon, ett quiz. och dagen kommer alltså gå ut på plugg. sitter nere i källaren på bibblan så vi får väl se om ja får nå besök av dendär lilla musen idag också .. nu måste ja sätta igång.
hej

mus

sitter i "källardelen" av biblioteket på uni och tyckte precis det sprang nått på golvet, men tänkte att det bara va en damtuss eller så. nejdå, det va en MUS. pytteliten. men nu sitter den nog under någon bokhylla eller gnagar på någons tår. för den är inte kvar vid mig längre.
det var allt för nu
ska plugga lite och 18 äre gympastik somvanligt
adios

u-landsproblem

vet inte vilka jag vill ha mest .......





maaaaat

när man är hungrig och inte har så mkt i varken kyl eller frys (känns det som), så tar man vad man har, eller hur!? köpte mozarella härom dagen som jag idag blev sjukt sugen på, så det visste jag skulle bli en utav ingridienserna (sådär stavas det inte men ja orkar inte ta bort och skriva om), iaf så sökte ja på internet - utan framgång. jag får helt enkelt hitta på något eget häftigt. bönor, mozarella och ... potatis kanske? det kan ju funka! jag rev potatisen på rivgärnet, för att det skulle bli snyggt, men det blev inte ens det. vilken jävla soppa, som man brukar säga. det smakade pekka och nu sitter jag och äter endast mozarella - att ja måste krångla, kunde ha gjort så från början! så nu vet nu, blanda inte bönor (alltså gröna långa), mozarella och riven potatis för det kommer inte bli lyckat!

vad ska man äta nudå?
om jag blir rik, då ska ja anställa en kock och bara äta kött - alla dagar!!!!!!!!!!!!


fil

äter frulle, ska "snart" gå till stationen för att sedan ta bussen till uni en sväng. dagen kommer bestå av plugg!
hej

påsk

h a r  n o g  a l d r i g  ä t i t  s å h ä r  m y c k e t  m a t


påskris

HUR GÖR MAN ETT SNYGGT PÅSKRIS?
VART F*N STÄLLER MAN PÅSKRISET?

glad påsk




oliver

jag och lisa har varit på köppra och handlat diverse grejer, vid kassan insåg vi dock att ingen utav oss hade några pengar med, så vår räddare i nöden - rille - kom på sin vita häst och levererade! :)

är mätt som en plätt med oliver i magen, dagen har varit bra och helgen kommer också bli det! massa mat och godis! göööööööött
jaja, hejpa





RSS 2.0