Gavin DeGraw

hej och hå
klockan är 10.28 precis nu! har varit vaken sedan 06.30 eftersom ja skjutsade my love till jobbet. har kollat på tv i några timmar, tills ja tröttnade. antingen var det barnprogram, tv-shop eller "ordjakten". det är väl hur många som helst som är hemma om dagarna, antingen för att dom är sjuka eller ja, av någon annan anledning. varför finns det inget bra på tvn för?!?!

idag ska ja hämta E och H igen, och idag ska vi åka pulka! igår hämtade jag termobrallor hos mamma, och vid 2 idag när ja hämtar H åker vi hem och hämtar E och gör iordning lite fila/mellis/mellanmål/picknick!! jag tänkte oxlyckan först, men tänkte nu att naej? det blir nog "gropen". fast vi får se .. :p får höra med barnen vad dom tycker

det är härligt med snö, men jag har börjat längta så himla mycket efter sommaren! ligga på en brygga i skärgården, eller på en klippa i strömstad och bara lapa sol som aldrig förr! usch, man får inte tänka för mycket alltså, då blir man bara besviken.

idag opereras mathilda också, stackarn. hoppas verkligen det kommer gå bra! får åka förbi sen och kolla hur allt har gått, om dom kommer hem? hmm.

nej nu får det vara nog, ska lyssna på lite musik och städa lite
hejdå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0