pappa


har lite saker att fixa på stan, men innan 12 åker ja till pappa och är tillbaka i stan imorgon kväll någongång. hade!






E. Alt

gårdagen på lindex va toppen! det är som att cykla, har man väl lärt sig så går det utav bara farten sen. imorse ringde klockan vid 7 och det var dags att gå upp. klockan är nu halv 12 och jag har varit hos jenny och städat i 3 timmar. faktiskt skönt att ha "jobbat" och stått i även fast klockan inte ens är 12. direkt när ja kom hem slängde jag in en tvätt, och eftersom det inte var någon som hade tiden innan så kunde ja slänga in mitt lite tidigare än vad det var tänkt från början. gött de, då slipper man det tidigare :p

nu äter jag lite "grekiska biffar", potatis och tzatsiki och väntar på olivia. får se vad dagen bjuder på. ikväll blire middag hos eva-klara och barnen, finnt de
hejdå




Lindex



imorgon gör jag min första dag på Lindex, kanske ses vi, annars ses vi säkert under sommaren .. adiooooos


midsommar

hoppas ni hade en bra midsommar allesammans! min va toppen! spenderade den i olivias sommarstuga i skären med trevligt folk! idag blire bakpotatis och sill, hare fint




ni vet inte ..

.. va snygga dom är på och IRL


puss





face

dan före dan, så att säga.
idag fixar vi och imorgon kör vi!






makeover

har gjort om lite på bloggen, syns kanske inte, men all text ska vara svart och bakgrunden vit, inga andra färger, krångligt vare, får väl se om det funkar ..



makeover

har gjort om lite på bloggen, syns kanske inte, men all text ska vara svart och bakgrunden vit, inga andra färger, krångligt vare, får väl se om det funkar ..


jump






kalas

har just kommit hem från karlstad och hanna och gustavs kalas, mycket trevligt och god mat och efterrätt! nu är vi tillbaka på oscar stjerne och det blir inte många skop här inte. blir det stek imorgon också måntro? måste bättra på baksidan som tillskillnad från framsidan - är helt vit. hade!

HÖGTALARE

stek med olle today, men först måste vi lösa en sak, hjälp oss!!
har någon förstärkare/högtalare att låna ut/hyra ut eller vet ni någon som har???






midsommar-frågan

japp jag ska ha svart på midsommar, men vad? långklänning eller långkjol? eller något heeelt annat?!

inte ett utav de bättre collagen meeen..


picture perfect





dancing on my own

haha, tackarrrrr för solen, idag blire stek!

olle

ännu en underbar dag med oliven! imorgon blire stek!?

Olivia's in the house.

Hej. Vi har lite tråkigt så jag har gjort en roliga-saker-att-göra-lista. Här kommer den.

- När Emmson vaknar på morgonen eller efter middagsvilan kan det stå någon liten överraskning intill sängen, en äggkopp med russin, lite frukt, en vacker bild som du klippt ut ur en tidning.

- Gör era sockor till handdockor, stoppa in handen i sockan, tryck in tån mellan fingrarna och tummen till ett gap och mopsa upp er mot varandra, du och Emmson, låtsas nafsa eller skälla.

- Lägg en planka eller strykbrädan med lut mot något så att det blir en backe för bilarna att rulla nerför. Lägg den stadigt så att den inte kan rutscha av och klämma Emmson

- Noppra bort några noppor på en ylletröja eller ta en liten ulltuss och låt denna lilla tuss dansa på ett lågt soffbord genom att blåsa den fram och tillbaka. Detta kan vara förbluffande kul för en liten Emmson!

- Lär dig några rim och ramsor. Skriv av dem och tejpa upp dem på dass, eller ta med dem på bussen så att du kan öva var gång du sitter där.

- Bjud in Emmson när du gör rutinsysslor – diska lite handdisk tillsammans, det finns bra målarförkläden med ärmar av galon för Emmson eller andra barn som kan användas då. 

Eller, gör som vi tänkte göra nu. Sno Rilles skateboard och ta några varv runt huset.
Keep in mind: Practice makes perfect.

home sweet home

är hemma igen efter en underbar helg i stockholm! har varit mycket tjat osv om bröllopet fram och tillbaka men fy tusan va underbart det var att vara i huvudstaden helgen till ära! tror inte man förstår hur STORT det är, men kärleken fanns verkligen i luften i hela staden!

vi fick bo hos lisa på söder, alltså nära stan, vi har spenderat pengar, varit i solen, varit med på tv men framför allt så har vi varit i stockholm och sett det kungliga bröllopet, jag tycker det är heeeelt otroligt underbart att det är så stort och pampigt. förhoppningsvis så kommer det bilder, olivias proffsiga kamera var såklart med på resan.
nu ska ja krypa ner i sängen med min alldeles egna prins!!! (förresten så vinkades jag och daniel westling bernadotte i fredags, DET NI.

tjoho

sthlm

imorgon styr kosan mot sthlm, lisa och kungafamiljen!?

soooolen

läste ut Elsas mode förut, bra bok, typisk tjejig! har påbörjat Skadad och har kommit till hälften ungefär, hemsk bok!! nej, en filt på gräset någonstans kanske? på ballen (ballkongen) finns det ingen sol kvar. måste tvätta klart också, tvättiden är slut 17, så borde gå ner och kolla läget.
ha en fin helg!

Liseberg

gårdagen bjöd på Balder, höjdskräcken, kållorado, uppskjutet, kanonen, bergbanan och säkert någonting mer. toppenväder och toppensällskap!
nu är jag hemma, ska duscha osv innan jag hämtar (barnvkats-)barnen och åker till das nya badhus, spännande! ha en fin tisdag vettja!

småpluttar

lördag

kl: 10 strandskolan - avslutning
kl: 11.15 kyrkan - avslutning
kl: 13.30 brogårdsskolan - student
kl: 15 barrstigen - olivias studentmotagning
kl: 17 artistvägen - Jossans kalas/"firarmiddag"
kl: 20+ oscar stjerne - drinks
kl: 23+ statt

lite snabbt bara, rikard halkade inne på toan imorse, vilket resulterade i att vi fick åka till sjukan och sy. vistelsen gjorde att jag svimmade och jag blev erbjuden en "jättegod ostsmörgås som ligger i kylen". herre gud, bra start på dagen! idag blire bal!


onsdag

hej igen
dagen har gått fort, åt just lite fika hos mormor som fyller år idag! måste äta lite mat känner ja dock, har bara ätit frukost idag .. och 2 köttbullar :p blire lite bönor tror ja minsann

ska städa lite, lägga mig i sängen - läsa på inför imorgon (sista eximinationen) och sen läsa en bok kanske? vi får väl se .. hade!


puss

morrn morrn ;)
onsdag idag, har lite att fixa med innan det blir jobb vid 13. imorgon är sista eximinationen i skolan, sen är det LOV! göttttttt! nej nu ska ja fixa det som ska fixas.
adios


moster: gjorde en synkoll, har börjat fått problem när ja är i skolan på föreläsningar, så ja kollade upp det. men det är bara plugg/läsglasögon. ja vi ses hos mormor, men jag kommer lite senare, ska jobba. ses sen :)


min bästa och mitt allt!!!!!


tisdag

kan ju säga att det blir glasögon nr 1. alla jag frågat röstar på dom och det är dom jag gillar bäst, så så får det bli! ska ner på stan och fixa det sista inför slutet utav veckan. hare fint! hej

glasögon

hjälp mig! tänk inte på mig utan på mig MED glasögonen.


1. svarta med vitt på insidan, prada



2. Bruna, Björn borg



3. domhär blire inte men ändå .. blåa, Henri Lloyd



4. transparenta med svat på sidorna, Henri Lloyd



sådär, rösta på! och som sagt, glasögonen ska ni kolla på, inte mina fula miner eller mina finnat, TACK

kd

äter frulle, åker med 9bussen till kd för att köpa födelsedagspresent till Jossan som fyller år idag!! GRATTIS!! (nej jag har inte planerat så bra :p) har också en annan sak att fixa! efter det åker ja hem och provar glajjor! adios

några år sen som ni ser, skolavslutningen, några dagar efter att hon fyllt år
GRATTIS, nu 16 år!!!

söndag

har spenderat dagen med att kolla på klasskampen uppe vid björkvallen, gött! lite långtråkigt men ändå mycket trevligt! dagen tänkte ja spendera med rille, men inte ham med mig :p försöker få tag på oliven, vill inte sitta inne. vill vara ute och myyyysa

hade

Ö&B

hejhej
just hemkommen från Ö&B, har vairt där med jossan och hennes kompis. fyllde på lagret med tvål o schampo osv. vid 12 va ja på optikhuset(?) och gjorde en synundersökning. ska ner och prova bågar när ja har tid .. någongång nästa vecka kanske. Olivia, kan du följa med mig och välja?!!? :p blir inga jag behöver ha jämt, utan när jag läser och på föreläsningar och liknande. Han jag var hos va iaf hur bra som helst, känns helt ok att betala lite mer då. ikväll och resten utav helgen är jag barnvakt åt mathilda så det blir inte många knop. hoppas ni får en bra helg! hej

hoppas ja passar lika bra i glajjor som harry ;)




emmson

det ska bara fixas och trixas hela tiden.
imorgon ska jag iaf äntligen på synundersökning!

sen äre helg också,

merre

första fasen: CHECK
dampade loss och kände gråten sprängas inom mig för at snart brista .... bakpotatisen blev inte klar.
vi har sån tur vi kvinnor att ha fått denna otroliga bergochdalbane-tid en gång varje månad! finnt de


eenie meenie

har suttit på ballen i 2 timmar och pluggat, går ju framåt iaf! gör förhoppningsvis klart arbetet ikväll.. men vi får väl se. kl 14 börjar jag jobba, och slutar 18. så är det

va hos olivia igår, kom på 15 i 10 att ja missat det sista desperate housewives för säsongen, så så fort ja kom hem gick ja in på kanal5.se och köpte avsnittet för 19kr och grinade hela anvsnittet ut. ASBRA vare!

nu ska ja snoka runt lite på das internets, sen lurre och sen jobb. somsagt
hejpa

det är nu på sommaren man saknar poolen


RSS 2.0