måndag

ännu en ny dag i skolan, ännu en dag närmre inlämningen av mitt förtsa arbete på universitetet. svårt, skulle ja vilja säga. men nu JÄVLAR. säger ja också.. två böcker ska läsas och sen förklaras på 10 dataskrivna sidor. det blir nog finnt de. är på god väg med den första boken och det kommer nog gå utmärkt. måste tro lite mer på mig själv bara. och att göra tid för det. jag vet inte varför men jag lyckas skjuta det framför mig hela tiden .. undra varför.

nu ska ja sluta skriva här, och läsa mer i min bok. för vad är igentligen kunskap ..?


söndag

helgen har varit bra, fredagen spenderades på blue moon bar med sanna, sofia, josefine och anna. mycket trevligt! Igår var det kalas för Eva och på kvällningen lagade jag, lisa, lotta och petra pizza och dippade gränsaker. det va också väry trevlisch! idag nu på morgonkvisten har jag börjat med min bok, vad är kunskap. som ska ligga bakom mitt arbete som snart ska vara inlämnat. hej&hå. men det kommer nog bli bra!
mikael fyller år imorgon och hans mamma&co ska komma hit och fika och sådär, men jag vill till pappa också. dels för att jag inte sett dom på länge, men också för att farmor, hans&william åker utomlands på tisdag. vill träffa dom innan dom åker. vi får se hur det blir.
nu ska ja fortsätta komma någon vart i dendär himla boken. hoppas ni haft en bra helg och sådär. haaaj

onsdag

hej hopp
sitter i datasalen, eller rättare sagt biblioteket. har studiegruppsarbete eller vad det heter, men dom andra gick och åt mat. jag tog inte med mig nån eftersom ja trodde att det inte skulle finnas tid för det, men nu vet jag ju att det faktiskt finns en massa tid. mer än en timme har ja nu som ja kunde äta. men jag svälter inte för det. har med mig två mackor, 1
PET-flaska med youghurt, 1äron, 1 äpple och 3 riskakor! detni! så jag tror allt att jag klarar mig.
lektionen i morse mellan 8 och 10 va seg. emmson somnade nästan. igen. men nu är jag redo för nästa lektion .. från 13 till 15, KUL.

nej nu ska ja äta lite goda riskakor. mums hejdå

tisdag

trött blir man, när man går upp tidigt för att ta bussen till skolan minsann. så trött att man gråter på lektionerna för att man gäspar så mycket. bra va? men idag har det varit bra och roligt. fick lite näst intil gråtpanik när ja inte hittade en sal, men inga tårar han falla. för jag hittade tillslut :p

det känns bra och efter dagens sista lektion känner jag mig mer pepp än någonsin! bra lärare gör så mycket.
imorgon äre dax igen, 8:15. hejdå

måndag

hej&hå bloggen
orkar inte skriva så värstans mycket.
vill bara få sagt att göteborg och kinna med mina london-pinglor va toppen! MajjaJuliaLisaEmma, torpet, marsvinen, liseberg, brasa, spindlar och fint väder. så avslutar jag det!

idag har jag gjort min första dag som student på karlstads universitet. det gick bra och jag va såklart nervös för ingenting. men imorgon börjar min första kurs och då äre nog lika bra att vara nervös. eller va tror ni? jag tror iallafall att det kommer bli toppen!

nu ska ja kolla hur mina veckor ser ut framöver och sen planera och fixa lite inför framtida eventuella jobb. sen hoppas ja att rille kommer hit också!

tusan att ja måste boka om min klipp&slingtid hos frissan på måndag. bah
och ett minus till bokia som efter 5arbetsdagar fortfarande inte har hört av sig om mina böcker. bah

men jag lever ju

onsdag II




onsdag

morrn morrn
inte ett moln på himlen för tillfället. iaf inte om man tittat ut genom mitt fönster!
ska slänga på mig lite kläder och äta frukost ute i solen tror ja bestämt :)
idag ska jag packa lite också. för imorgon åker jag&lisa till göteborg till Majja, och julia kommer dit från queens park också. så det ska bli jätteroligt!! hoppas vi får fint väder där också!

nej, frukost vare ja ..

tisdag

cyklade hem från rille runt halv 9 och landade för ett tag sen här hemma.
igår va ja på stan och mötte upp olivia och sen kom både lina&madde förbi. efter ett tag gick jag vidare till både bibblan och till bokia. jag va ute efter böcker till skolan på måndag. fanns inte en enda på bibblan så jag fick beställa alla från bokia. efter det nångång mötte ja lisa en snabbis, vi kollade på en cykel som hon ev. skulle köpa. sen följde jag med henne hem på en snabblunch. tog bajken hem till rille, där vi efter en stund åkte till maxim och åt mat eftersom sara fyllde år! mycket trevligt och mycket gott!

nu är jag somsagt hemma, har svarat och skickat lite mail, öppnat post och gjort iordning post som ska skickas och kollat i kallendern vad som ska göras. snart blire duschen och lite senare date med lina&julia!
ha en bra tisdag!

2dagar kvar till göteborg och lisa-majja-julia-emma-förening! wihu

måndag

hejgen har varit bra och nu äre måndag, en veckan kvar tills skolan börjar. wihu
nu ska ja ner på stan, hej

lördag

09.00 va ja hemma hos lisa, redo att åka till Örebro. kul vare! men nu är vi hemma och nu ska ja snart på kräftskiva med kvarteret, sen ska ja till olivia :)
hare fint!

fredag

hejhej
nu är det fredag, jag ska ner på stan lite tänkte jag, fixa med pengar osv. är ute efter en almenacka, jag vill ha en sån som jag har haft nu, men det finns ju fan ingenstans. helt otroligt. nej nu måste jag gå, ska hinna med bussen till pappa också. hejdå



underbar bild på daisy



torsdag II

dagen har bjudit (efter att ja skrev förut) på fika hos mormor och morfar, äventyr på blocket.se, återförening med Mandis som snart flyttar :( och emelie som tittade förbi och nu på slutet har ja tagit mig en dusch hos rille, och är redo för morgondagen!

jo, alltså som nivet (?) så har ja fått resna ut en hel jävla massa saker från min garderob efter att ja kommit hem, för att få plats med mina 46kg som faktiskt mestadels var kläder och skor! jag behövde rensa ur lite gamalt. fick tips av moster om att lägga upp det på blocket. så det gjorde jag. och vipps, bara några timmar senare är det två olika människor som vill köpa mina saker. helt otroligt. bra. jag blev mycket glad. dels över att det funka, men också för att jag får lite pengar för det istället för att behöva slänga iväg allt.

föresten på lörda blire inte strömstad (igen) med lisa. vi tar en örebrosväng istället. tror det kommer bli minst lika bra det. när det regnar går man hellre inomhus och shoppar än sitter på en klippa i regnet. eller vad tror ni?

torsdag

mellerud, vita sannars strand, stuga, fint väder
strömstad, roddaren, fint väder, slappa på en klippa.
toppen semester!

tisdag

en ny dag, en ny trött emmson ..
nu ska ja fortsätta med mitt rum, har sett ut som ett bombnedslag i två dagar nu. mycket ska slängas, endel ska till second hand (hade ja tänkt) och resten ska sparas. har nu fått nöja mig med bara 28 par skor, några färre väskor och en full garderob, på nytt .. men jag har varit duktig! en hel flyttlåda kunde ja minska min garderob med. herre ..

men idag, nu, ska ja somsagt fortsätta, så mitt rum slipper se ut såhär när jag&rilla åker bort några dagar :) sen skare packas lite till resan också. ha det bra tills ja kommer tillbaka!
hejdå (igen)

måndag

nu är jag ju hemma igen som ni vet. bloggen kommer nog inte uppdateras lika ofta som förut och det kommer nog inte vara så mkt att skriva om längre, men ni får ju jättegärna följa med ändå! men nu har jag iallafall varnat er :)

imorgon åker jag&rille på en liten tripp, är nog borta två nätter :)
hejdå!

Julia, hoppas det går bra med lilly. saknar dig ... <3


söndag

livet är underbart!
jag lever och resan gick bra. nu ska ja&rille göra smothies. loooove you

fredag II

herre gud, nu väger en resväska EXAKT vad den får väga. den andra väger ett kg mer, gör det nått tror ni? har försökt packa över hur mycket som helt till handbagaget men .. det går sådär. väger ton görom också. vet inte riktigt hur ja (fast ja tänker tvinga julia, eller iaf lisa att hjälpa mig) att ta mig hem till lisa. vi ska sova där! men vi får väl se .. tar kanske bussen? fast det skulle ändå bli en omväg? hm .. tål att tänkas på

jag funderar på vad det är som väger .. men det måste va alla kläder? har ju inte sådär jättemkt annat. eller jo det har ja, men det är ju mest kläder och skor! usch. jag har ca 3000kr sparat med mig härifrån, resten av det ja tjänat har ja lagt på kläder, mat och oystercard typ .. herre gud. vill inte ens tänka på hur mkt ja har tjänat allt som allt .. fyyyyy

men nu är jag iaf redo! imorgon 7.30 (8.30 svensk tid) flyyyyger vi hem. :D ifall det är nån som missat det vid dethär laget höhö


fredag

igår slog det mig, att jag lämnar London imorgon. låg i sängen, lyssnade på musik och grät. jag vill verkligen absolut hem, men fy tusan va bra jag har haft det här! dethär äventyret är verkligen en utav de bästa sakerna jag gjort i mitt liv! men nu är det slut och nu är jag redo för nya äventyr!

idag ska jag packa det absolut sista, läna tillbaka filmer på biblioteket, städa mitt rum ordentligt och på eftermiddagen ska jag, lisa&julia ha det mysigt! har inte träffat julle på länge så nu jäklar :p julia ska få mina nycklar också, eftersom hon ska ta hand om katten nu när jag åker.

här kan ni klicka om ni vill veta mer om Swedish Connection, som jag har åkt hit genom.

vi kommer nog höras mer idag, men om vi inte gör det så .. SES vi ju imorgon :D:D



torsdag IIII

lite piggna-till-musik i regnet behöver man ibland
det hjälper dock inte så mkt ...



torsdag III

finns det någon bättre smak än vitlök eller? tror fasen inte det.

makaroner, tonfisk, grön paprika, majs från majskolv och en massa vitlök. känner på mig att ja kommer äta för mkt ..
imorgon äre sista dagen.. det är ofattbart

torsdag II

ehm .. men alltså. dethär går inte ..

det började precis regna. jag ska snart gå hem till lisa. hur ska det gå? både regnjackan och paraplyerna är nerpackade .. hur löser jag detta måntro? det får helt enkelt sluta regna!
hm, det va ju enkelt ..

jomen titt, det avtar. YES

torsdag

hejhej
igårkväll gick ja till lisa, vi gick till stora sainsburys och sen satt vi och bara pratade, till halv 2 nångång. jag va hemma vid 2 och då började jag kolla på en film. fortsatte kolla nu när jag vaknade. jag kan inte fatta att ja som till kl 12. eller okejdå, 20 i . nu ska ja göra mig iordning och pyssla lite här i huset. lite som ska tvättas osv.

imorogn äre sista dagen ..


onsdag IIII

haha herre gud. har fixat i mitt rum, lagt ner det mesta i resväskorna. förutom lite kläder som fortfarande dinglar i garderoben, kläderna ja ska resa i och några få saker som ska tvättas. det är heeeelt otroligt. jag trodde ja hade rätt lite saker faktiskt, men icke. min ena resväska väger 21.3 och den andra 21.8, vilket betyder att jag kan få i 2,9 kg till. det kommer bli perfekt!! plus att jag har massa plats kvar i handbagaget. men vi får väl se hur det slutar! men ett smart drag var att lägga till ett bagage till, annars hade jag aldrig klarat det :p

men nu är nästan alla lådor tomma, lite småsaker lite här&där. saker som ska packas det sista jag gör. men annars är jag redo att åka hem. lisan äver saker att göra blir bara kortare och kortare

onsdag III

klockan är .. halv 2 och jag har inte gjort ett jota, inte ens ätit. varken frukost eller lunch. ska göra ett försök att komma ur pyjamasen så kanske det går bättre sen? baj baj

onsdag III

klockan är .. halv 2 och jag har inte gjort ett jota, inte ens ätit. varken frukost eller lunch. ska göra ett försök att komma ur pyjamasen så kanske det går bättre sen? baj baj

onsdag II

morrn morrn
klockan är 10 och jag har alldeles precis vaknat. trött som en gnu och vill sova mera. somnade rätt sent igår eftersom ja kollade på filmen, och vaknade första gången kl 9, men lyckades somna om. igår morse vaknade jag innan halv 9 av att grannarna bonkade i väggen, vilket ja trodde skulle hända idag också, men icke! det va ju trevligt.

igår skrev jag en liten lista på saker att göra idag, lite små pyssel och grejs. så denna onsdagen ska allt kunna springa iväg den också. bara 3 dagar kvar nu vetni, och imorgon ska ja nog börja packa :D
nu ska ja nog bara ligga kvar i sängen lite, och om ett tag gå ner och äta frukost, känner mig lite hungrig. sen får vi se vad ja börjar med på listan. adios

onsdag

pirates filmerna, transformers och raising Helen är i toppen på min min lista över favoritfilmer. Listan har från&med nu en ny etta. första platsen går till factory girl. aldrig har jag sett en sådan fin film. jag känner mig stum.


 


tisdag III

One tree hill blir bara bättre och bättre, inte så fjantigt och typiskt längre. idag kunde ja knappt sitta still i sängen. Nanny carrie är en riktig satmara visar det sig, men inte länge till ...

tisdag II

hej igen.
dagen har gått rätt fort och nu är hon redan snart 8.
matt ringde just och sa att dom gått till fel gate och missat planet. du skojar sa ja. men tydligen inte. det är ju helt otroligt. men det känns ju lite om det är lite typiskt dom också :p men har suttit i en halvtimme-timme och letat både flyg och hotell till dom och nu är det fixat och dom åker imorgon istället. stackars dom. inte så bra start på resan precis.

sushistället ja provade va förövrigt toppen och jag lev väldigt mätt måste ja säga. fick en lapp på stan om det stället härom dagen, därför ja provade det. och om man visade fram lappen skulle man få 10% på det man köpte, så det blev inte alls samma summa som det brukar, det va också bra!

har mellan alla telefonsamtal tittat på filmen casanova! bra film säger ja bara! och han är ju fin att titta på heath ledger också, det det gjorde det ju bara bättre :p sienna miller är också med i filmen, samt den andra filmen jag hyrde - factory girl. såg efter att ja hade hyrt dom att hon va med i båda. lite komiskt. men vi får se om ja kollar den idag eller om det blir imorgon. har ett OTH-avsnitt som ja missat som ja ska kolla på också! ja det blir nog nu det.

(bilderna kommer nog imorgon istället hoho)
hejdå och godnatt om vi inte hörs något mer.

tisdag

nu har briggsarna åkt, jag har sett dom, kramat dom och pussat på dom för sista gången. på ett tag iallfall. jag planerar och vill komma innan jul. men tills dess så var det sista gången. nu är dom påväg till stansted, bort från mig och bort från London. jag sitter i mitt rum, lyssnar på musik och ska snart sätta upp håret i en tofs och bege mig till baker street och prova ett nytt sushi-ställe jag har hittat. men inte provat. förstår inte hur jag kan vara sugen på sushi jämt? får sånna himla sug efter det så det är inte sant. men jag får passa på nu, för hemma finns det väl ingen? skit i sushin nu.

bilderna som ja lovade kommer senare. ska förbi kilburn och lämna in en sak hos fotogrejen åt lisa också! aa juste, måste bara säga vad ja fick av familjen, ett jättefint silverarmband och en jättefin ram med ett foto på alla oss :D kan inte fatta att allt är slut. tiden med familjen alltså. kommer sakna dom så mycket! men samtidigt är ja så hiiiiiiimla glad att få komma hem! 7 månader (minus 2 dagar) har varit alldeles perfekt! JAG ÄR SÅ STOLT ÖVER MIG SJÄLV

nu ska ja fixa iordning mig, gå till kilburn och sen äta SUSHIIIIII
hejdå på en stund!

måndag III

har nog en 100 bilder på mobilen som ja ska dela med mig av imorogn tänkte jag, här får ni en bild iaf. gruppbild på mig och briggsarna!



måndag II

hej igen
dagen har varit och gått bra. tiden har bara flygit iväg och nu mot kvällningen har ja hunnit fixat saker till familjen som dom ska få innan dom åker imorgon. sista kvällen med dom, imorgon är sista dagen. helt otroligt. men imorgon blire en sista lunch och sen vette tusan va ja ska göra? vill inte spendera några pengar ... det löser sig!

längtar efter att få packa ner alla mina saker. men på .. torsdag så! vill inte göra det för tidigt, och inte för sent :p
ses på lördag!

måndag

morrn morrn
börjar halv 10 idag, dvs om 16 minuter. skulle dock behöva duscha så borde kanske göra det nu innan ja börjar? fas vi ska ju till badhuset .. aa då blire faktiskt ingen dusch. bättre att ta med sig shampo och grejer.
sista jobbdagen idag som ni vet. hoppas tiden kommer gå fort och att vi hittar på saker att göra utanför husets 4 väggar. så föräldrarna får packa. imorgon åker dom till portugal i 3 veckor. dom har inte packat nåt än.. får väl se hur många timmars jobb det blir .. men 15 ska vi till tandläkaren, men efter det får vi väl se ..

nu ska ja göra mig iorning lite. ha en bra start på veckan!

söndag II

underbar dag igeeeeen!
museum och harrods som sagt. åt god mat på ett steak house och efter det så åkte vi till hotellet och åt godis och hade det mysigt. imorgon bitti åker dom hem ingen, och jag jobbar - absout sista dagen. här. dom slängde in en ev. barnvaktning i farten också, men det får väl gå. det är ju det sista. och det gör inte så mkt faktiskt.

5 dagar kvar.
nu stuper ja i säng

söndag

morrn morrn. klockan är halv 8 och vi är vakna. jaa vi. william och the sov äver här inatt. igår blev vi ju bjudna på kvälsmat här allihopa, och barnen lekte så himla bra med varandra och det slutade med att mina syskon sov över! the sov inne hos kitty och daisy, men efter en stund därinne kom hon in i mitt rum, där wille redan va. från början. roligt att dom kunde leka med varandra. och förstå varandra. men både william och thea har varit väldigt duktiga med att prata engelska, vekrligen!
men idag är sista dagen med dom, och på schemat står 2 museum och harrods. sen blire nog bara en massa häng! :) vi får se helt enkelt.

söndag och 6 dagar kvar ..

lördag

godmorgon!
klockan är 12 minuter över just nu i detta skrivande. ska, som ja skrev i förra inlägget, hinna duscha och äta frulle innan ja går upp till hotellet.
idag börjar vi dagen med att åka till portobello market och fortsätter nog till madam tussauds och kanske något mer innan vi äter kvällsmat här med briggsarna. men nu måste ja studsa in i duschen, ha en bra lördag! hej sålänge

freda II

klockan är 00.43, alltså lördag, men ja skriver om fredagen.

idag har vi åkt london eye, åkt båt på themsen, ätit underbart god mat på leicester square och gått en massa :p ännu en toppendag! vid övergångsstället till Hamleys kollade jag in i en bil som stog i kö precis framför oss, och vem sitter där? jo självaste Harry Potter. Harry Potter finns ju inte på riktigt som nivet, men det va han som spelar honom, Daniel Radcliffe! häftigt VA?!?! (en till kändis att pricka av på listan. listan som faktiskt inte ens existerar). på vägen mot leicester square så ser ja någon jag känner igen, och vem står mitt bran allt folk om inte min exbästa kompis. pontus storm. helt otroligt va världen är liten. på exakt samma gata, exakt samma tid. han va där och firade pappa bosse som fyllde 50 i mars (eller vare maj?) väldigt trevligt men chockerande att träffa på dom!

nu blire sängen. innan jag ska vara på familjens hotell ska ja hinna med både en dusch och frukost. så nu blire somsagt sängen. natti natti

RSS 2.0