rude bouy

gårdagen var tråkig, mastis är verkligen inte kul. idag är det söndag och jag har några saker som ska hinnas med innan morgondagen. har lov (läs: skrivtid) nu, så ska hinna med att plugga en massa nu! alltså inte nu som idag utan imorgon och resten av veckan, till torsdag. för då åker vi till LONDON! kul!
nej nu ska ja diska. adios

7-dagarsmetoden

.. går ut på att man äter små mål, 5 gånger om dagen. man äter inget socker, inget kött och inget socker. en dag kan tex se ut såhär:
frukost: ett glas varmt vatten med saften av en halv citron
mellis: en riskaka med hummus (en slags dipp) och 2dl soppa (utan bitar, typ vatten med smak)
lunch: omelett på 2ägg och några grönsaker i
mellis: 10 nötter, 2tjocka skivor gurka och 2 "bitar" paprika
middag: tomat och rosmarin-soppa, med kikärter eller fisk.

jag klarade mig i 2dagar, jag har nu slutat och njuter av att äta det jag vill och ska istället göra mina portioner mindre och sätta igång med träningen. i början tyckte ja att "dieten" var bra, och man behöver bara hålla sig till denna i en vecka för att sedan gå över till andra måltider, denna vecka är till för att "rensa" kroppen. men som satg, jag klarade det inte.

torsdag

stress stress, måste sova
imorgon berättar jag om 7dagarsmetoden
natti

7-dagarsmetoden

startar imorgon!
kylen är mer än full och köket doftar färska kryddor. det kommer bli en spännande vecka..
nu duschen och efter det bums i säng.


(bild från google)


rödlök

har ni några bra, lätta och goda recept? SKRIV


working 8-6

hej och hå här kör vi på. ska snart hoppa in i duschen för att sen hoppa iväg till lisafisa
hejpa


zumba, beyonce och josh guru

har man inte råd eller någon anna bra ursäkt för att inte träna, eller kanske inte heller vill ge er ut i snöstormen för att ta sig till gymmet? gör som emmson och sätt på skitbra musik på högsta volym och släpp loss hemma. som tur va är inte rille hemma, så ja kan fula mig ifred :p man behöver ju inte dansa, bara röra på sig på alla möjliga konstiga fula sätt. är helt slut, och svettig. vill man varva ner så kan man ju jogga ner i lägenheten, tröttnade dock på "slingan" - vardagrummet och köket. nu tänkte ja ta fram min pilatesboll och söka efter något bra "pass" på youtube. adios

kommer inte ihåg när jag svettade av "träning" sist. phu

framtiden

just nu "sparar" jag pengar till londontrippen som blir om 2 veckor (:D) men sen då?

jag vill ha
- en ny säng
- en hög byrå i sovrummet
- en utlandsresa

de två första kanske man kan beta av på tre månader eller så, vill inte köpa och vara helt pank resten utav månaden, och den första är inte rille med på så vi får väl se om det ens blir av. han tycker inte vi behöver någon ny :p men det gör jag. jag behöver värme, ligga på stranden/vid poolen och läsa en tjejbok. mitt huvud orkar inte med några mer universitetsböcker på ett tag.(tycker verkligen synd om mamma och co som åker till thailand imorgon och blir borta i 2 veckor) eller så köper ja ingenting nu på ett tag, så ja bara sparar och sparar och så kan ja köpa flera saker sen .. aa vi får se. shoppingsugen som tusan är jag. på skor.
mitt innan-sommar-löfte ska vara att lära mig gå i klack ordentligt! har hört att dra en barnvagn ska göra susen, får väl köpa mig en och öva! bli fit ska ja bli också. en kombo? träna i klack!?

äh, ja håller ändå aldrig nått, fast nu har ja slutat bita på naglarna igen iallafall. en stund.

på tal om att ja inte orkar läsa (läs: plugga) så har ja ett arbete som ja tänkt börja på i en vecka nu som inte heller blivit av, nu jävlar får ja skärpa mig. ja ska sluta vara så lat!!!!!!!! fy fan va jobbigt, och fyfan va lat jag är, det är synd om mig.

jag vet precis va ja ska köpa när jag får min första lärarlön (när det nu än blir)!! längtar tills man kan tjäna lite kosing.

fy vilket krångligt och konstigt inlägg. men ja orkar inte bry mig (lat?) efter praktiken då jävlar kör ja, ja behöver tagga till! nu ska ja åka till mamma och säga hejdå



jag på den gamla goda(smala) tiden!

sugen att se avatar igen också ... blööööö

tors

hejhej
veckan är snart slut, och nu ska ja sova. haj


till moster:
hade bloggen innan och skriver nu med som du ser :p vet inte riktigt varför men .. :p det händer inte sådär jättemycket nuförtiden :)

mycket

varför det kommit ganska så "många" inlägg nu på raken är för att jag egentligen borde plugga men försöker hutta på utsäkter för att inte göra det, så vem vet jag kanske slänger in ett till innan jag lägger mig.

har iaf haft migrän hela dagen så det bli rändå rätt tidig kväll. imorgon kör vi en heldag med tidig morgon på praktiken, följt av barnvaktning och på slutet ska vi hinna med lite gympa också! wihu, imorrn kör vi!


smink

kom på mig själv med att ha lent ansikte alldeles nyss, vet inte om det kan vara för att jag håller mina nyfunna rutiner? här kommer iallafall en liten bild + förklaringar på det jag använder dagligen.



1. Ansiktskräm, om jag använder innan jag går och lägger mig eller när jag behöver smörja in mig och den finns nära till hand. varför ja har anti-wrinkle är för att jag fick den i en "goodie-bag" som test för länge sedan och nu när det tog slut köpte jag en ny. samma.

2. Mineral foundation från Maybelline. Vet inte hur det kommer sig att jag köpte den från första början, tror ja ville prova någon ny och den va rätt så billig, köpte den när jag var i london och där var den ännu billigare än här i sverige. den funkar bra, täcker inte allt för mycket och den är lät att smeta på, som jag gör med fingrarna.

3. puder från Lóreal, är inte så superbra, men det funknar. vet inte riktigt varför ja inte gillar det för ja har haft det ett bra tag i några omgångar men det kan ha med att göra att ja inte fått rätt färg. tror ja. för täckande-mässigt är den bra. fast jag har den mest för att matta ner min foundation och för att jag har fått för mig att det håller längre med puder.

4. concealer från Nivea. den funkar helt okej och den är dryg.

5. Mascara från Lóreal, min favvo! den gör ögonfransarna långa och den är lätt att applicera. ibland använder ja också en mascara från Max factor, en ganska så ny med lila (?)borste med massa gummitaggar. just för att sära på fransarna mer.

6. Remover från Nivea. En specialare för ung hy. denna flaska har jag också fått som en test i någon påse för "länge sedan" men den har inte ens kommit till hälften. dryg med andra ord. jag brukar ta på den i två omgångar, pyttelite varje gång, för bästa resultat.

7. Tea Tree + Witch Hazel från boots. också en ansiktskräm. denna använder jag det första jag gör på morgonen, jag tvättar aldrig ansiktet på morgonen, bara noga på kvällen! och då åker denna på som är lite kall och som piggar upp. har för mig att den är bra mot finnar, men jag vet inte säkert.

sådärja! det är det jag använder och utsätter min hud för vardagligen. glömde dock att ta med min rouge som kommer från Isadora, en vanlig hederlig som håller i hundra år känns det som.
kul inlägg. inte. men aa så äre

har iallafall fått sjukt mycket bättre hy på senaste tiden så jag kör på!
nu blire pommes! adios

jag är så sjukt sugen ......

... på SUSHI!!! det vattnas i munnen. och bättre blir det inte för att jag sitter och kollar på massa smaskiga bilder på google heller. kanske om man skulle svänga upp till maxi och fixa? tar så lång tid att koka riset bara .. eller så sparar ja dom kronorna och äter sushi varje dag i london (som jag iof redan har lovat mig själv), för ja är inge hungrig .... bara sugen




fettisdagen

är det egentligen fet tisdagen eller fettis dagen? strunt samma
praktiken har gått bra, borde plugga men jag sitter såklart här och gör, ja vadå .. ingenting.
blaha blaha, äh hejdå

en liten låt

jag har gjort en låt, iaf nästan höhö
lyssna på den här

 


H&M

hejhej
första dagen på praktiken idag, igen. eller ja, jag är ju på samma ställe som förra gången! dagen gick snabbt och det har varit roligt! tills på måndag ska ja planera lite själv, så vi får se va ja ska kunna hitta på. nu ska ja däremot till maxi och hämta paket från H&M. adiooooos

I see you

gårdagen blev 100%, om inte mer. usch. håller på och tvättar, lagar mat och snart kommer lisa!!
ha en bra alla hjärtans dag!


avatar

igår va ja på bio med rille, jocke och lotta och vi såg avatar. bra film! idag blire party men innan dess städning. men inte nu.. hej

Audrey Kawasaki


















haha

vi prata i telefonen ..

lisa: ..men gud va är hennes problem
emma: aa och jag vet att ja va otrevlig men jag bryr mig inte
Lisa: ska du med till maxi
emma:aa okej
Lisa ....... (lång paus) skaru? okej ja kommer nudå


goodbye

hejhej!
hemma mellan skola och jobb
skulle eg. behöva vart på skolan eftersom vi hade en sak på schemat, som jag missat att skriva i min kalender, och har bokat in att vara barnvakt. men kan inte göra nått åt det nu, ska maila studievägledarna och fråga om ja kan komma och prata med dom eller om dom kan maila någon information. eftersom det va obligatoriskt så är det ju inte blaha utan faktiskt viktig information!
från en sak till en annan så har jag slängt in en sockerkaka i ugnen och nu ska ja snart äta lite mat innan ja börjar kl 14! och på måndag börjar praktiken igen. allt för nu
adios

2 Mars

wihuuu





jahaja

då äre onsdag igen då .. dags för gympa idag!
har eg. föreläsning idag men jag känner mig för sjuk för att gå dit. jag är inte så hängig men däremot väldigt hostig. det går ett tag mellan gångerna men när ja väl kommer igång, hjälp! sååå därför är ja inte på uni idag! ska verkligen inte göra nått idag, jag behöver vila!! ska däremot slänga soporna och så men det kan ja göra när ja ska på gympa :p men nu ska ja äta lite frulle. vi hörs nog.
adios

emmson rekommenderar


host host

dagarna springer iväg och min hosta blir bara värre.
snart kommer lisa, vi ska mysa lite. men det blir tidig kväll för emmson eftersom ja ska möta mamma på station 06.15 imorgonbitti!! ska följa med att inventera litte. kl 14 hämtar ja barn imorgon igen och vi kommer troligtvis spendera tid på badhuset. meeen vi får se. nu ska ja betala in två grejer också innan det glöms bort.

jag behöver vila!

pappa

japp nu åker ja till pappa!
hejdå

veckan

veckan hittills har varit stressad, och jag är fortfarande det. nu blev dendär meningen lite konstig också men strunt i det, nu förstår nog. är hemma en snabbis men ska iväg nu igen, jobba jobba joooobba. ikväll ska ja lägga mig 9!
hej

buss

vet inte om ja ska åka med bussen till bussen eller om ja ska ta bilen?
kommer nog behöva åka dirr till gympan = därför behöver ja bilen. men det kommer inte finnas parkering på station? ta bussen = jag  slipper hitta perkering men vet inte om stadsbussen gör att ja kommer i tid till andra bussen :p
hmm
måste göra mig iordning nu iaf

på riktigt

nu bor ja här på riktigt! nu har jag mitt namn på dörren och adressändringen är gjord :)

memory

hej igen
dagen börjar lida mot sitt slut, jag ska plugga lite nu och kl 22 blire finalen av paradise hotel, efter det sängen bums! skola imorgon och det gäller att vara redo!

sådär ja ..

.. nästa två timmar senare och jag är inte ett dugg klokare, snarare tvärtom.
blire grinig för att ja inte gjort nått och nu måste ja stressa. ska äta, klä på mig (som ja ännu inte gjort) få ordning på det som ska ner i väskan och sist men absolut inte minst så ska ja ju SKOTTA bilen, fyyy!! den är helt täkt med snö! så nu måste ja fixa med saker!
hejdå

tisdag

hejhej
känns osm jag har mycket att göra, men orkar inte riktigt göra något. tror ja börjar bli sjuk.. (fast det är inte bara därför ja inte orkar göra nåt, jag är lat också :p)

- diska (det är huuur mycket som helst)
- hitta fakta inför morgondagen (skola)
- läsa ut psyko-boken
- läsa alla andra 7 böcker som vi har denna kurs
- jobba
- hämta och läsa en annan bok som jag ska redovisa 10-15 sidor ur på torsdag

I ork not!
men nu ska ja iaf ta på mig lite kläder och sen läsa lite till, kl 14 äre jobb..
adios


RSS 2.0