jordin sparks

haj haj !
efter ännu en dag utav jobb sitter jag här vid datorn.
jobbade 8.30-16, alldeles lagomt :)
och tyvärr så tog ja en vända på bergvik (idag igen) och fick med mig ett par skor hem. har inte sagt nått till mamma&tänker inte göra det heller :) det blev ettt par skor med klack från skopunkten. dom ser mkt finare ut i verkligheten måste ja lägga till :P
har precis städat mitt rum och snart kommer lisa&hämtar mig. hon ville ha sällskap ner på stan/stadsracet.
börjar 8 imorgonbitti på maxi så det blir inte sent för min del inte. men imorgon blire utgång och banana joe's på bowlingen ;)
hejdå


arbetsloooos

ja, det skulle man väl kunna säga att jag är ..
idag har jag däremot jobbar på lindex vid bergvik. mamma behövde hjälp och ja ska troligtvis med imorogn också, och jag klagar ju inte. denna vecka har ja inte gjort sådär jätte mycket, jag har inte jobbat nått (eftersom ja inte har nått jobb ..) men tiden har gått så fort ändå. men jag har somsagt fått lite saker gjorda !
fixade biljetter till göteborg, 500 kr för mig och rikard, tur&retur, bra eller bra? nej nu måste ja åka till jenny&städa, rille kommer ju och hämtar mig om ett tag och då är det bäst att ja är hemma :P
hejdå

jag säger bara HA HA HAAAA

har ni sett något fulare?



lille plutt

morrn morrn
klockan är 8.30 och ja har varit uppe sen 7 ..
mamma är i göteborg och mikael börjar alltid så tidigt, så jag fick vara "barnvakt" och lämna mathilda på skolan. Direkt efter det skjutsade ja jossan&en kompis. nu är ja alltså hemma igen och ska snart ta mig lite frulle.
måste leta jobb också .. universitetet har inte ringt så ja gör ju inget nu .. jobbar på lörda, inte mer. så nu måste ja fixa något att göra.

igår va ja&lisa på stan. Vi gick lite på stan&sen åt vi på paus. Jag köpte en tröja, som ja inte har provat än kom ja på. Sen köpte mamma med lite från lindex på bergvik, eftersom hon får rabatt så blev det billigare för mig också, men det slutade med att ja fick allt eftersom ja va barnvakt igår. det blev en sjal, en ny foundation och ett par "sko-stövlar".
nu ska ja äta frukost, skriver nog mer sen

KAU

hej hej
dom har inte ringt .. jag har jobbat .. nu ska ja till rille
heeeej då

migrän

i lördags, efter att jag jobbat fick ja migrän - tog tabletter - det försvann. Igår efter att jag jobbat fick jag migrän - tog tabletter och treo - det försvann inte .. Det gick liksom inte att tänka att man inte skulle tänka på det, de var det enda ja tänkte på, när ja skulle sova alltså. Det är så mkt med universitetet som gör mig stressad tror ja + att ja inte dricker som man borde. Idag kommer jag ha mobil&vattenflaska i högsta hugg på jobbet. jag jobbar 10-19.30 och på eftermiddagen ringer troligtvis Universitetet. Jag vet inte riktigt hur ja ska smyga med samtalet eftersom vi inte får ha mobilen på jobbet, såklart, men ja struntar i det, ja får gå&ställa mig bakom massa varor eller nått.
På ett sätt hoppas ja att dom inte ringder förän imorgon, för då vet ja att ja inte kan ha missat samtalet, men på ett sättt vill ja ju såklart veta hur det blir! åh det är så jobbigt ..
nu ska ja dricka lite vatten&göra mig iordning lite lätt. hejdå

kräftooor

mm :D
för det först så var ridturen hur kul som helst !
och för det andra så var kräftskivan också toppen ! den är inte slut, men ja valde att avvika eftersom jag jobbar imorgon. Jag börjar 10.30 och slutar 19.30 ..
nu ska ja lägga mig .. hejhdå

jävlar ..

.. vad det regna igår. jag åkte till maxi för att köpa turkisk peppar. det var nääästan så ja ångrade mig när ja skulle in i bilen igen och ja sprang i världens jävla pöl. det blev typ en tsunami i mina skor ..

idag vaknade ja kl 10 av att klockan ringde. satte på tvn och låg&morna mig. nu sitter ja i köket med datorn och kollar på hotell. hittade tågbiljetter för mindre än 400, för två personer. hur bra som helst juuuu. men hotellet som var perfa igår fanns inte idag, det fanns alltså inga mer dubbelrum. det va synd, men vi har hittat ett annat som går lika bra :)

haha vet ni va ja ska göra idag då, förutom att äta en jävla massa kräftor? haha jag ska rida. jag fråga jossan om inte ja kunde få följa med henne till stallet en gång så kunde vi ha en varsin häst, joo sa hon, imorgon eller?
jaa .. så vid 13 ungefär kommer mormor&skjutsar oss till karaby där vi ska rida på varsin islandshäst :p

juste, kräftskivan idag kommer bli så lyckad tror ja, mellan gårdarna ( haha lät som ja bodde i bullerbyn ) står tre stora partytält, eftersom vädret är .. sådär. mm ja längtar så till ikväll :D
hejdå

nu äre natta..

jao, ja tänkte att ja skulle fixa lite bilder till mitt kollage som ja ska göra men min dator krånglar lite så ja stänger nog av den, ska bara kolla lite :p det får nog bli några sidor i min bok istället.
jao .. natti natti

städa städa varje freda och så ..

.. varje juuul, det tycker jag är kuuuul.

hej hej !
idag har jag lagat mig en brunch, städat hos jenny, fikat hos jenny, suttit vid datorn och .. jaa kollat på tv typ.
imorgon är dagen med stort D. kräftkalas ! jag älskar verkligen kräftor, och jag har sagt till mamma att köpa extra många denhär gången. Idag vare jag som skulle stå för maten helt plötsligt, och jag tror bestämt att jag väljer kinamat :D
har hittat en till jacka ja skulle kunna tänka mig, dock ingen varm utan mer en höstjacka. hoppas det blir göteborg så ja kan få mätta mitt shoppingberoende ! 
nu ska ja kolla va ja ska äta, adios 

momento på 10 av 20 kanaler?

morrn morrn !
klockan är 12.24 och Rachel Ray har precis slutat :p
förut åt jag en (för en gångsskull) mättande frukost. två limpor med stekt ägg, alltså två äggmackor.
jag gillar egentligen inte det, men ja blev så sugen på det så .. jag smockade glatt i mig dom ändå.
idag har ja ju somsagt lite att göra, haha det lät som ja va jätte upptagen vilket jag inte alls är. men ja måste få det gjort idag iaf ! efter allt är fixat och trixat ska ja nog åka ner på stan eller nått, ja känner att ja måste komma ut lite. hoppas lisa är ledig.

föresten, varför är det inget bra på tvn för. alltid mellan typ .. 9 och 13 så är det bara massa usla B-serier eller Tv-shop. 10 olika tv-shopar på 10 olika kanaler. på dom 15 andra kanalerna, dom det inte är en dålig serie eller tv-shop på, är det typ "momento" vafan är det då? "okej jag har ett ord, du har bokstäverna T.I.G och ett E. nu är det du som ska leta fram ordet som alltså är ett farligt djur .. hmm.. aa kom igen nu, ja slänger in en klocka" ÅH

igår blev det OTH till 00:30 och det måste vara den bästa gråt-serien någonsin?
nejdå men ärligt ja grinar alltid.
nu ska ja läsa lite bloggar, adios

katrin schulman

måste bara kompiera en sak från katrin schulmans blogg innan ja stänger ner, haha hon verkar vara hel sär !
hahahahahahaha

Kom just hem. Festen var otroligt lyckad. Alla som skulle komma kom. DJ:n rev av störtsköna låtar. Alkoholen räckte bra. Personalen på Village var underbara att jobba med. Vår personal var strålande. Ja! Jag känner mig nöjd. Jag märker att jag svamlar och det är för att jag är så jävla trött. Så jävla jävla trött. Jag har varit trevlig i 12 cm stiletos i sju timmar. Jag har till och med varit trevlig mot en dåre som kom fram och sa att han älskar mig och att det är meningen att vi ska vara tillsamans. Till och med honom. Jag har inte druckit. Därför har jag ont i mina fötter. Det är liksom baksidan lite gann. Jag har inte ätit. Det finns liksom inte en chans att jag kan äta när jag jag jobbar på ett event. Too much stress in the stomach.

Därför känner jag nu att jag kan äta bajs. Om det bara serveras snyggt på ett vitt stort fat med lite garnityr. Men eftersom jag inte har nåt bajs till hand fick det bli det som kom först. Det var gamla torkade makaroner (fullkorn). Så nu har jag ätit upp dessa. Med min hand. Och nu ska jag decka i min säng. För imorgon har vi ett event från 09.00. Och då är det läge för mig att vara sminkad. Stylad. OCH TEVLIG!


vinterjacka

haj haj
idag har ja jobbat mellan 8 och 18. det var kaos i kassan ett tag och jag blev mer&mer otålig ..
men det är bara att hålla minen. nån gång har ja lust att bara skrika på nån höhö
imorgon är jag ledig och då ska ja minsann göra lite ärenden på stan och jaa .. fixa lite saker.
just nu kollar ja på Big Shots och letar efter en vinterjacka. har bara kollat stadium och ja hittade en som var helt okej på en gång. den fanns i svart, grått och rött. tråkig som jag så kommer ja iaf införskaffa mig en svart, kanske en mörkgrön/mörkblå.

igår läste ja ut Matilde, den var bra, meeen inte lika bra som Jenny S. Inom en snar framtid kommer ja börja läsa min andra nya bok, mig äger ingen. men det blir inte ikväll, för ikväll blire OTH. när ja kom hem idag hade sandra levererat den ;) ja som va&knacka på på vägen hem idag hehe (sandra läs: för igår glömde jag också ;)
nu ska ja ta mig något att snaska på, haj haj


jackor från Everest, 1299kr

hittad

yes, precis när ja satte på mobilen efter natten så fick ja ett sms av sandra där det stog att det va hon som hade boxen ;D Jag tänkte faktisk att det skulle vara hon eller amanda av nån anledning men .. aa nu ären ju hittad iaf :)
klockan är 08:22 och jag börjar alltså kl 10.
juste föresten, mamma hade pratat med någon som kan lite om universitetet, säkert nån som går där, och den hade iaf sagt att ja hade kunnat tagit dendär andra linjen ( den som ja inte ville ) och sedan bara bytt över till den som jag är reserv på. känns förjävligt ärligt talat .. Nu kommer ja få vänta i några veckor på att någon ska hoppa av liksom. det är verkligen inte ens säkert att dom tar in några reserver. blää för det här !

10-15 plockar ja djurmat och 16-19.30 är ja på häsa&skänhet, adios

efterlyses !

MIN OTH-BOX.

Minnet har änn en gång svikit mig och jag har inte en aning om vart den kan vara. det är iaf säsong 3 och jag TROR att jag har lånat ut den till någon, men vem?

söndag

hej hej
gårdagen var väldigt lyckad, många dringar på bowlingen och toppen sällskap !
idag har ja typ inte gjort nått .. lagat lite mat och sådär.
imorgon jobbar ja 10-18.30
hejdå

brööööööl

morsning korsning
idag har ja städat mitt rum ordentligt pga. morgondagen.
juste igår då. jo vi va nere vid gästhamnen vid 18 för att se rille. sen åkte vi (jag, lisa&lotta) till coop för att köpa räkor och vitlöksbröd. hemma hos lisa bröt kräftkalaset ut haha. det syndes att lotta inte hade gjort dedär allt för många gånger. jag&lisa visade en gång, sen blev vi så uppslukade i maten att det helt plötsligt va slut .. vid 10 va vi nere vid hamnen igen för att se Knekta Kungar. efter det tog ja följe med mamma&mikael och vi gick hem. jag både kom hem och somnade innan jossan kom hem, det är bra det !
ikväll blire party på riktigt haha, nu ska ja städa det sista sen börja göra mig iordning lite smått.
adios

Lay all your love on me

hola bandola !
idag ska ja hinna städa hos jenny, städa toan här nere + duschen och hämta mathilda .. innan 16.
känns lite stressigt eftersom ja inte vet när ja kan åka till jenny .. men det löser sig !
ikväll får vi väl se om det blir utgång eller inte, måste prata med lisafisa. ska ner en sväng till gästhamnen och kolla på rille iaf :p
på söndag kommer det nårga och kollar på vårat hus, några som funderar på att bygga ett likadant någonstans och vill kolla hur det ser ut, så nu har vi fått olika uppgifter/områden som ska vara städade till söndan. jag har mitt rum och toan nere. nej nu ska ja städa mitt rum tills jenny hör av sig, så kan ja iaf pricka av en sak från "listan" ..
haj haj


11 timmar senare ..

japp, för 11 timmar sen så skrev ja det förra inlägget.
idag har ja hunnit med att jobba två pass och hunnit hälsa på hos mormor.
när ja åkte till maxi imorse hade jag regnbyxor, regnjacka och en keps :P
jag kan tänka mig att det inte såg helt klokt ut !
på "lunchen" ja hade mellan passen åkte ja hem till mormor för att slippa ge mig ut i regnrusket ordentligt.
nu är ja hemma och har precis slängt i mig en hamburgare.
nu ska ja duscha av mig sen åker ja till rille :)
hej

m-m-m


1. Skor Cloé 2.Klänning Topshop 3.Väska marc Jacobs 4. väska Topshop 5.Skor UGG 6.Kofta Topshop 7.Klocka Tritoni 8.Väska Cloé 9.Väska Cloé 10. Klänning Cloé 11. Clutch Forever 21, 12. Klocka Tritoni

om ja kunde gå ordentligt i klackar och om ja verkligen skulle använda dom, och/eller om ja va riktigt rik .. (eller hade några tusen till övers) då skulle ja köpa domhär skorna från Fendi för £415 ! så snygga !!

cykel

morrn morrn ! :P
vaknade halv 7 imorse eftesom han skulle hämta mig lite innan 7. nu är jag hemma och har precis tagit mig lite att äta. Jag börjar 10.30-14.30. sen åkte ja hem i någon timme och börjar igen kl 16-19.30. brukar ju inte ha så lån "rast" men det är två olika pass för två olika personer, därför blev det som det blev .. :p
dagarna hos pappa har varit bra. jag, william&thea byggde lite på kojan, spelade tv-spel och bakade .. typ :P
måste ju grattulera lisa också som klarade teorin igår :D inte för att hon läser min blogg .. men ändå :)

det är så träligt att jobba när min cykel har punka.. antingen får ja låna jossans cykel, åka bil eller gå. buss tar aaaaaaaalldeles för lång tid så det är inte ett alternativ. bil åker ja bara om ja åker tidigt och åker med rikard.
men idag när ja slutar ska ja köpa en slang till min bajk så ja kan använda den. men som tur är så kan ja låna jossans så länge :) man kan säga att ja lånar tillbaka för alla gånger hon har lånat min.
jaja, hejdå

nätshoping

hej hej
vaknade hos rille vid 10, tog bussen hem efter nån timme.
hemma har ja ätit frukost, ätit mat och suttit vid min kära dator.
har kollat runt på 100 sidor med väskor, skor, kläder och en massa annat.
har iaf sparat bilder på några godingar som ja kan få drömma om :p
kl 16 börjar ja jobba, så nu ska ja göra mig iordning.
hejdå


w550i


Måste bara skrva att min fula mobil är så jävla bra !
den har hållt i mer än 2 år ! fast ja hoppas nästan att den dör snart, så ja kan få en som .. ser lite bätte ut :D






disturbia

hoj hoj
gårdagen var toppen ! jag åkte till lisa vid 7 och vi började förfesta lite.
runt 9? gick vi till bowlingen och drack goda drinkar och åt hur gott bröd som helst med vitlöksdipp haha. vi gick och kollade hur det var på mastis men vi va nog lite tidiga så vi gick vidare, till ankaret. men där va vi inte många sekunder. vi bestämde oss för att inte sitta och ha tråkigt eftersom kvällen varit så bra innan, så vi gick hem&såg på några avsnitt av vänner. efter ett tag ringde rikard och jag gick&mötte honom och så gick vi hem.
imorse vaknade vi vid 12-13 och mamma va ute&åkte så hon kom&hämtade mig efter ett tag. hemma har ja bara väntat på att klockan ska bli 20. jag har kollat på 4 avsnitt av "barnen på luna" och så blev det lite fab 5 och mtv. nu har klockan äntligen närmat sig 20 och det är bara 40 min kvar tills ja börjar. slutar 23.15 så det är inte så jobbigt, bara jobbig tid .. :p

ha det fint, hejpa

like a shooting star

blä ..
denna dagen har verkligen varit seg ..
vaknade hos rikard vid 10, åkte&levererade mat till min älskade sen åkte ja direkt till jenny där det blev en storstädning. Jossan ringde&va hungrig hon också så då åkte ja hem och slängde ihop en gourmetmiddag, not, hon åt en sak, som ja funderat på vad det heter ett tag nu men inte kommer ihåg eller vet vad det heter, men det åt hon iaf, själv slängde ja ihop en pannkakssmet och gjorde mig några plättar. när mathilda kom hem gjorde vi n .. chokladbollar som blev mycket goda. somvanligt vid kvällsmat-tid äre lite dåligt med idéer så idag vare ja som gjorde kvällsmat. det blev spagetti och köttförssås. inte en vanlig utan en med ycket gott i och den blev inte fy skam den inte. nu när ja snart skrivit klart fick ja en känsla av att ja inte gjort annat än varit en kokerska? jag blir nog en bra fru !
nej nu ska ja gå&lägga mig framför tvn, ska nog kolla igenom OTH-boxen, blev lite sugen häromdan .. :p
hare fint, hejdå

I have a dream - amanda seyfried

.. föresten har dagen inte varit speciellt seg som ja börja inlägget med ..

ordet värdelös har tröttat ut mig ..

har precis mailat uniersitetet för jag fattar inte va ja ska göra så nu hoppas ja på ett bra svar !
tänkte åka till jenny&städa här om ett tag, sen ska ja ringa pappa&höra om han kan komma&hämta mig, känner att ja behöver andas lite lantluft.
hejdå

fan ..

.. .. jag skulle inte ha tagit något förgivet .. jag var första reserv på utbildningen men kom inte in ändå ..
va fan ska ja göra nudå? baaaaaaaaaaajs
bra dag ..


 

"Till många utbildningar antas fler sökande än det finns plaster. Det kan innebära att inga reserver antas trots att

antagna har lämnat återbud."


gottis

hej hej
idag gick det fort att jobba, det var ju inga fel det inte.
jag&rille åkte till McD och slängde i oss lite pommes, gött de.
nu är vi hemma hos honom och ska snart köpa lite godis, rikard vet inte om det än men :p
är så himla sugen på munkar .. men det får nog bli något annat .. :p
hoho hejhej

mamma mia

efter gårdagens jobbpass mellan 11 och 19.30 hoppade ja in i duschen det första jag gjorde och åkte sedan på bio med jossan :p det blev mamma mia, äntligen. dock hade ja fööör höga förväntningar men den var verkligen bra ! håller på att ladda hem typ alla låtar :p
denna veckan är jag ledig, från maxi iaf. mamma sa att dom behövde hjälp ute på bergvik så ja kanske är där någon dag? och alldeles snart ska ja till maxi eftersom ja tog ett av angelicas pass eftersom hon skulle göra något annat ..
hejdå



Lina

igår sa vi hejdå till Lina ..
jag trode inte att det skulle vara så jobbigt som det faktiskt va ..
alla grät, nästan värre än någonsin där ett tag. men ändå så får man ju tänka på att roligt man gjort tillsammans och va roligt Lina kommer få! men det var och är jobbigt ! sitter faktiskt och gråter en bra sknätt just nu faktiskt .. jag tänker på hur det skulle vara om de va ja som åkte, och ja vet att ja hade nog knappt klarat av det .. fyfan alltså. Du har alltid (under den lilla tiden jag har kännt dig) varit en stark person som alltid står för vad du gör och jag tror verkligen inte att vi hört det sista av dig. det är ju trots allt du som är dendär jävla bruden som man hatar för att hon är så snygg ;)
ha det så bra lina, och bara så du vet så tänker vi hälsa på dig !! kraaaaam och snyfft



Hade tyvärr ingen annan på datorn ;)



åh fy va jobbigt det är ändå .. men nu ska ja iaf berätta lite om min dag .. jag började kl 9 och slutade 19.30 .. jobbigt med andra ord. hade bara en bur med varor så mellan 14 och 19:30 städade jag HELA hälsa&skönhets avdelningen, utan luftkonditionering dessutom ! det va så jävla jobbigt, men ja kan ju inte bara stå sådär upp&ner i flera timmar så .. men efter att ja slutat, äntligen, så mötte ja upp resten av familjen på kinaresturangen där vi sattt ett bra ta&njöt :p
imorgon jobbar ja 11-19:30 så ja ska nog ta en tidig kväll ikväll .. hare fint,
hejdå

ojojoj

vad tiden går fort.
igår åkte ja till pappa runt 2-3, kollade på house of wax på kvällen, och jäävul va läskig den va, ja satt på nålar hela filmen, slutet va lite konstigt dock.. idag åkte vi ner&bada vid 10, eller aa simskolan började då. vid halv 1 vare mat hos farmor och det satt inte fel det inte. kl 3 va ja inne i stan igen eftersom ja skulle jobba.
ikväll ska vi säga heldå till lina som flytar imorgon men innnan det ska ja hinna äta&åka till lisa.
hejdå

RSS 2.0