måndag IIII

hej hopp
slutade precis men idag hade det för en gångsskull inte gjort nått om ja hade fått jobbat längre än vanligt, tiden har gått fort och barnen har varit underbara. aa eller inte underbara, men så himla bra! gött det!

idag har jag lånat en bok på bibblan, nu ska ja nämligen koppla av lite framåt kvällskvisten. har haft svårt att somna de senaste nätterna så nu kommer det förhoppningsvis bli bättre! :)

idag börjar nya säsongen av One Tree Hill också, ska bli kul. nu när det inte är något 90210 på måndagar så äre gött att ha något annat att kolla på!

spanade in mitt pandoraarmband igår, alltså verkligen kollade på det! det har blivit så himla slitet! är det meningen? eller är det jag som inte skött det? eller äre dålig kvalle? lite lite grinig blir ja. fast det är inte så farligt. än. det ser bara rätt gammalt ut. men det kanske inte gör nått? om man skulle säga att man är missnöjd skulle dom ju bara säga nått i stil med "du har väl inte haft det på dig heeela tiden sen du fått det va?" för det är inte meningen att man ska kunna ..... eller "nej du ska ju faktiskt ta av dig det när du duschar". jaha, och hur ska ja veta det? strunt samma, vi får väl se om det blir så fult att ja måste klaga, eller om det kanske till&med blir snyggt..

känner trotts detta stora problem att det har varit en väldigt bra start på veckan och nu är ja redo som tusan för vad som komma skall. dvs: mamma, Mikael, Jossan och Mathilda :D
hare gut, kraaaam

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0