Olivia's in the house.

Hej. Vi har lite tråkigt så jag har gjort en roliga-saker-att-göra-lista. Här kommer den.

- När Emmson vaknar på morgonen eller efter middagsvilan kan det stå någon liten överraskning intill sängen, en äggkopp med russin, lite frukt, en vacker bild som du klippt ut ur en tidning.

- Gör era sockor till handdockor, stoppa in handen i sockan, tryck in tån mellan fingrarna och tummen till ett gap och mopsa upp er mot varandra, du och Emmson, låtsas nafsa eller skälla.

- Lägg en planka eller strykbrädan med lut mot något så att det blir en backe för bilarna att rulla nerför. Lägg den stadigt så att den inte kan rutscha av och klämma Emmson

- Noppra bort några noppor på en ylletröja eller ta en liten ulltuss och låt denna lilla tuss dansa på ett lågt soffbord genom att blåsa den fram och tillbaka. Detta kan vara förbluffande kul för en liten Emmson!

- Lär dig några rim och ramsor. Skriv av dem och tejpa upp dem på dass, eller ta med dem på bussen så att du kan öva var gång du sitter där.

- Bjud in Emmson när du gör rutinsysslor – diska lite handdisk tillsammans, det finns bra målarförkläden med ärmar av galon för Emmson eller andra barn som kan användas då. 

Eller, gör som vi tänkte göra nu. Sno Rilles skateboard och ta några varv runt huset.
Keep in mind: Practice makes perfect.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0