söndag

vid 4 blire kalas hos fam lagerberg och på kvällen kommer lotta och jocke hit, bra avslut på helgen!
hej

lördag

har storstädat hela lägenheten idag, legat i sängen och surfat och ätit, det är typ allt.
ska alldeles strax beställa lite pizzor, pappa och familjen kommer hit och kollar in lägenheten och umgås! senare kommer lisa hit och då blire party! hare fint!

fredagsmys

..inte än dock.
imorse hade ja bestämt "date" med mormor och morfar som är i Thailand. det finns en webkamera vid deras strand, och imorse kl 8 (14 thai tid) skulle dom stå i vattnet framför wabkameran och vinka. jag skulle sitta här och vinka tillbaka (även fast dom inte ser nått). det är live och man kan gå in och titta när som helst! men jag varnar känsliga tittare, som kan vara snödeprimerade. all sol och synen att se alla bada kan vara jobbig. meeen iallafall så krånglade kameran och jag missade dom. men dom hade stått och vinkat i 5 min sa dom :p

dagen är fullspeckad från och med kl 13.30 ungefär. så tills dess ska ja nu äta fukost, jag vaknade ganska nyss igen, efter att ha somnat om efter att ha "vinkat" till m&m (som ja inte gjorde). som sagt, mycket ska hinnas med idag, så det är lika bra att köra på! ha en bra avlutande dag på (jobb)veckan!



BLA BLA LBA

är trött, måste plugga ..

tisdag

kursstart och pyssel har dagen bestått av.
imorgon blire skola - barnvaktning - gympa
hörs imorgon igen, då kommer det kanske lite bilder från dagens pyssel

handla

att storhandla (mat) är ju så himla mycket mer än att bara handla.
när vagnen var så full att ja knappt kunde styra var det såklart någonting på andra sidan affären som jag hade glömt. typiskt. men nu är jag hemma och allt är på sin plats! nu ska ja städa lite och sen börja på mitt arbete som fortfarande inte är klart än :p
vid 2 hämtar jag barn! hejdå!

gratismakeup

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=140876
klickar ni på denna länk blir ni medlemmar på sidan där man kan samla poäng genom att värva medlemmar, utföra "uppdrag" och svara på frågor. när du kommer upp till ett visst antal poäng får du hemsickade presentkort som du kan använda i de flesta affärer. så klicka på länken och ge mig några poäng (genom att bli medlem) och börja spara du också!!


en sak bara ..

tänkte bara sticka in och berätta att jag har världens bästa pojkvän!


blomjävlar

dom bara dör ju
för mycket vatten, för lite vatten, en gång i veckan, en gång i månaden. hur ska man kunna ha koll!??!
Mamma + jag = döda blommor. kan sånt verkligen gå i arv?


how you spend your time

hajhaj
har varit uppe en halv 10 ungefär, skönt att få sova lite, även fast det inte känts som ja sovit alls. 14.40 ska ja vara på uni för opponering. har läst igenom arbetet ja ska opponera på och kollat igenom de andra. så jag är redo

sen äre helg!

en sak innan ja går bara. har flera gånger försökt lyssna på Melissa Horn, men det går inte. hur kan folk tycka att hon är bra? jag skulle också kunna göra hennes senaste skiva, utifrån det ja lyssnat på. usch
hej

rille

innan ni ser denna bilden, eller rättare sagt när ni läser den så måste ni veta en sak.
att vid den finfina pilen hörde jag hur det snattrade på tangentknapparna, togs en paus, man hörde hur rille tänkte. så jag skyndade mig att skriva det som står på raden nedanför.
och en sak till: ja vi brukar skrva till varanadra över msn, fast vi är i samma lägenhet. jag i sovrummet, han i vardagsrummet! tummen upp





lista

ont i huvudet ( för fjärde dagen i rad ) CHECK
trött CHECK
pluggat inför morgondagens opponering ..... NO CHECK
lagar tre matlådor CHECK
gått upp tidigt och haft hand om ett barn vs tre barn CHECK
längtat efter lönen CHECK CHECK CHECK

nej nu blire og mitt dagliga bad :p adios

crawl

hejhej
tidig morgon igen! känner att denhär veckan har gått föör mycket på rutin! vaknat tidigt, gjort något antingen halva dagen, eller som idag -hela. dagarna har avslutats med ett bad eller en dusch och slutligen har jag slumrat in tidigt efter lite ljudboks-time. ska bli skönt med helg!


träning

har alldeles själv satt ihop ett litet träningspass som är väldigt lätt att följa, rikard filmade och jag visade. enjoy


onsdag

dagen har gått fort. känns som jag har gjort allt men ändå ingenting. nu ska ja sova, trotts att ja just drack cola och åt lite choklad. hmm. nej nu blire sängen, känns som det kommer bli en lång dag imorgon.

puss och kram skumbanan
älskar min rille

Gavin DeGraw

hej och hå
klockan är 10.28 precis nu! har varit vaken sedan 06.30 eftersom ja skjutsade my love till jobbet. har kollat på tv i några timmar, tills ja tröttnade. antingen var det barnprogram, tv-shop eller "ordjakten". det är väl hur många som helst som är hemma om dagarna, antingen för att dom är sjuka eller ja, av någon annan anledning. varför finns det inget bra på tvn för?!?!

idag ska ja hämta E och H igen, och idag ska vi åka pulka! igår hämtade jag termobrallor hos mamma, och vid 2 idag när ja hämtar H åker vi hem och hämtar E och gör iordning lite fila/mellis/mellanmål/picknick!! jag tänkte oxlyckan först, men tänkte nu att naej? det blir nog "gropen". fast vi får se .. :p får höra med barnen vad dom tycker

det är härligt med snö, men jag har börjat längta så himla mycket efter sommaren! ligga på en brygga i skärgården, eller på en klippa i strömstad och bara lapa sol som aldrig förr! usch, man får inte tänka för mycket alltså, då blir man bara besviken.

idag opereras mathilda också, stackarn. hoppas verkligen det kommer gå bra! får åka förbi sen och kolla hur allt har gått, om dom kommer hem? hmm.

nej nu får det vara nog, ska lyssna på lite musik och städa lite
hejdå

no stress

sådär då.
ännu en dag avklarad. imorgon är det tisdag och då äre på't igen, tänkte till och med gå upp någolunda tidigt! men vi får väl se imorgon när jag står mellan att gå upp eller snooza :)
jaja hejdå

måndag

herre guuuuuuud
gårkvällen hos och med jocke och lotta va toppen! god mat, bra sälskap och en sådär bra film :p när jag och herr fröberg skulle ta oss hem däremot vid halv 12, då hände det grejer!
vi hade parkerat bilen vid jocke och lotta, på gården. och när vi kommer ut så startar inte bilen, men smarta som vi är kommer vi på att vi ska butta igång den! vi börgar butta och den går nästan igång, men rille måste bromsa eftersom baksidans gungställning va ivägen. jahapp!? jag går upp till lotta och jocke och ber om hjälp och alla 4 börjar putta upp bilen - tillbaka till där den stod från början. (vad som bör tilläggas är att när vi puttade bilen var det lite neråt, när det skulle upp blev det såklart uppför) hej och hå, glid och putt. jag och lotta ramlade om vart annat, rikard och jocke försökte hålla takten med "heeej - hååå", det gick sådär. men två meter kanske vi kom. MAX. efter att ha förstått att detta inte kommer att gå så fick vi tag på adde som hjälpte och och vi kom tillslut ut från parkeringen och ut på gatan. då börjas det puttas igen. men utan framgång. så vi bestämmer oss för att bli bogserade hem! meeeeen efter 10 meter så hoppas bilen igång och vi kunde äntligen åka hem! TACK TACK TACK för hjälpen! 01.30 kom vi hem och somnade faktiskt inte på en gång, vi va helt uppe i varv efter allt slit, eller iaf jag. sakta men säkert åkte ändå ögonlocken ner tillslut!
herre gud, eller hur!?
om mindre än en timme börjar jag jobba och jag har precis smällt i mig en god och stor frukost, så nu måste ja göra mig iordning. hare fint! och hoppas ni får en bra start på veckan!


helgen

gårdagen spenderades på kvällen "hos" sanna på kalas :) trevligt var det (!) men runt 11-12 (?) gick jag och mötte rille, vi stannade en snabbis på the pub innan vi gick hem och la oss. idag har vi inte gjort så mkt, jag har åkt på turné i staden, i jakt på pepparkaksdeg, och tillslut hittade jag, på handlarn! nu strax ska vi iväg till jocke och lotta och äta mat!
denna helgen har bjudit på mycket trevligheter och massa god mat av alla slag! förutom imorse när ja åt köttbullar i korvbröd, det va faktiskt inte så gott som det brukar ..
ha en fin söndagskväll!

nörd

har varit tvingad (?) att kolla grammisgalan på aftonbladet för att se Kenzas insatts :p nu måste jag göra mig iordning för att sedan åka till sanna och hennes syskons fest! så vi ses i dimman !?
heeeeeeej

nu

klockan är 12.15 ungefär, emmson är trött och osmart. tryckte just i mig tre glassar som är kalla, som ni kanske vet, så nu fryser jag och inom en snar framtid kommer jag väl antagligen få sockerkick som ja brukar och kommer inte kunna sova? hoppas inte!
ska tvätta bort sminket och ta på mig pyjamas och gotta ner mig under täcket med min ljudbok :p imorogn bitti kommer kicki och rolle och hämtar mig, vi ska på loppis. lunch äter vi hos mamma och kl 19 börjar jag kvällen och nattens festande! minsan! gjorde debut på systemet förut och fick såklart inte visa legg. typiskt. men som sagt, nu blire sängen!
hej

snygg tavla eller?


neeeej

tusan
jag skulle precis tända ett ljus, drog tändstickan mot sidan av asken och vipps den tänds OCH den går av på mitten och ena delen flyger ner på duken som ja precis fått av farmor, den som hon har gjort själv. som tur va började det ju inte brinna, men det blev en svart fläck :( fuuuuult

fredag

idag satte jag ingen klocka, och guuuuuud va gött det va att få sova ut! vaknade först vid 9 och va pigg, men tvingade mig själv att somna om igen, och vaknade 11.30 ungefär, gött som sagt!

idag får vi se vad som händer, funderar på att åka till kd med lisen, och ikväll äre iaf mat hos svärmor! men vi får se vad som händer innan! hej för nu

H&M

mitt drömyrke är nog shoppare. att ha obegränsat med pengar och bara bara bara shoppa, jämt!
nu kommre det nog aldrig hända att jag kommer "jobba" som det, eller ha obegränsat med pengar. så H&M passar mig alldeles perfa.
(allt är från H&M förutom väskan som är från Friis&Co)






dagen

dagen har gåt väldigt fort och väldigt bra, men nu känner ja mig så jävla tråkig och jävlig! jag vill fan ingenting! jag vill slå på någon och alldeles nyss tänkte ja till och med att gå ut och gå. jävla dag tänker ja nu bara för det, fast det inte vart en jävla dag. baaaaaaah
och detta beror inte på att jag har mens, så det så

frulle

morrn morrn
satte klockan på 9, gick upp nu en och en halv timme senare, härligt att få snooza utan att behöva gå upp för en gångsskull! ledig från skolan idag, ska städa lägenheten och vid 2 ska ja hämta barnen!
så .. vi hörs nog senare, adios

lov

för emmson! iaf ett litet, eller man kanske ska kalla det ledighet, ingen skola fram tills nästa fredag iaf! GÖTT!
har typ inget mer att säga

LONDON

4-8 MARS, CHECK!!!!!!!!!!!!!!!


finn ett fel!?


tisdag

skola idag, "tränat" och gjort upp inför morgondagens redovisning. åkte hem, lånade böcker på bibblan och nu är jag hemma och har precis lastat in den andra och sista plåten med bröd som ja slängt ihop! sen blire räkor och mackor, och nått mer troligtvis. matlådor på g också!

imorgon efter redovisningen äre lite ledigt igen, iaf tills nästa fredag :D
hare fint!

sökes

sökes: tips på snabba och lätta maträtter som passar bra som matlåda!

kolla http://dagensmatlada.blogspot.com/ (fanns dock inte så många) på lite ovanliga tips vettja, lite för kompli for meee men ..
HJÄLP MIG NU VETTJA!!



måndag

hejsan hoppsan!
va lång dagen blir när man går upp i ottan! är trött som en oxe och ska snart glida ner i ett bad, ska bara skicka in uppgiften som ska vara klar idag. imorgon är ja på uni igen ..

MALIN OCH HENRIK

sådärja, då va ännu en söndag slut..
just precis nu, ska ja sätta sidnummer på mitt arbete och se så allt är helt klart och redo för att skickas in imorgon. ska också lägga fram allt jag behöver till imorgon, vet inte riktigt vad ja ska göra .. dom kommer och tapetserar om vår hall imorgon och jag vill inte vara här och vara ivägen, så vi får se vart ja ska spendera dagen. kl 12-13 tänkte ja unna mig lite sushi trotts min dåliga ekonomi och kl 14 ska jag hämta ungar på skolan och jobba i några timmar. men mellan 8.30 och 12 är jag helt free så vi får väl se vad som händer.

nej om man skulle skala några räkor och sätta i sig? mums
fast först dessa små sidnummer till uppgiften.
ADIOS



QP-Crew på Liseberg (+lisa bakom kameran)

 

 


söndag?

klockan är 00.04 just NU, så det är alltså sönda, än en gång.
ska upp till dj.hallen för lite gympa med lisafisa 12.15 så jag borde lägga mig, för att orka upp imorgonbitti, men jag har fått fnatt! jag blev för nån timme sen helt städgalen, och det är ju bra, men kanske inte kl 12 på natten? det går bra iallafall och fint blir det! tänkte att ja skulle ta kort lite så ni får se hur vi har det här på oscarstjerne! eller så tittar ni förbi!? men men, nu ska ja tillbaka till städningen!

köpte föresten ljus på ikea när ja va där, gröna lite större värmeljus som luktar äpple, och köket luktar godare än någonsin! och då har dom bara legat i skåpet!! nu är dom däremot tända för fulla muggar, men dom luktar inte så mkt nu känner jag. kanske är vanlijljusen som har övertaget .. hmm. strunt samma

nej, nu tillbaka till städningen som sagt! HEJ

färdiiiig

moahah klaaaar

universitetet

det går framåt och det går bra, bättre än va ja trodde att det skulle gå. har dock en bra bit och en till bra bit som måste gå ihop på nått sätt, det är kruxet bara ..

en sak till bara: jag köpte ju en jacka igår. den ser ut ungefär som den på bilden. den är varm, inte allt för ful och den kostade alldeles lagomt! MEN när man går utanför dörren, eller om man har den i minusgrader (tror ja) så börjar den knarra, som en plastpåse nivet, som dom små på intersport, dom knarrar. eller som om man bläddrr i en tidning. vad tror ni, ska ja lämna tillbaka den eller ska ja hoppas på att knarret försvinner eller kanske tillochmed bara försöka ignorera knarret??? HJÄLP


det är inte jag på bilden, men det syns kanske ...


nu kör vi !!

nu äre plugg för hela slanten som gäller! har inte ens börjat lite på uppgiften som ska vara inne på måndag..

hej


trött på människor

jag vet inte hur ja ska skriva, men va trött jag är på vissa människor alltså, HERRE GUD! kolla bara här http://karinbylund.blogg.se/index.html . denna blogg va på blogg.se hemsidan och det stog kort om ett inlägg denna tjejen har skrivit, något i stil med :"åh nej, jag köpte ett par handskar på gina och larmet sitter kvar, VAD SKA JA GÖRA???" folk har svarat att hon ska bända upp det osv. VAD TÄNKER FOLK MED??? det är väl bara att gå dit och säga hur det är? vill man inte gå in i butiken för att personalen kanske tror att man stulit dom så är det väl bara att be en kompis gå in i butiken och hämta personal till ingången och visa att man har handskarna i väskan och gå in så dom får ta bort larme?? varför gör vissa människor livet så svårt för sig själva? ÅH

jag känner mig irriterad!

va i kd idag, fick med mig en jacka, en väst, ett par nya skor och en stor kasse från IKEA! gött vare! en sak till som ja är trött på är otrevlig personal. folk som jobbar i butik SKA vara trevliga, är man sur och grinig eller har munnen full med korv ska man inte vara någon annan stans än på lagret!

en massa andra störande folk jag blir irriterad på också. men det ska jag hålla inom mig, det säger iallafall chefen!

och slutligen, har jag världens bästa sambo och pojkvän! på riktigt! underbaaaar!
nu blire sängen, morgondagen bjuder på Plugg (90%), tvättning (5%) och sömn (5%), adjöken

fredag

hejsan svejsan där ute!
gårdagen bjöd på boda borg och jag, lisa och majja gick in för det med 100% !!
vi klarade 9 banor och vi va där mellan 11.15 och 16.45 ungefär, efter det avnjöt vi en underbar måltid på McD. Idag satte jag klockan på halv 10 eftersom majja och lisa kommer hit vid 11 och innan det ska ja ha hunnit duschat och städat för att vid 11 äta en riktig engelsk frulle! :)

Idag ska vi skjutsa majja till kd som åker vidare och hem till göteborg och kinna. jag och lisa stannar i karlstad och rensar IKEA! ikväll blir det mys med min älskling och resten utav helgen ägnas åt uppgiften som ska vara inne på måndag!
ha en bra fredag och en bra helg!


the garden collection

najs eller?




http://www.hmthegardencollection.com/


tisdag

hejhej
tänkte bara skriva en rad och säga att jag är tillbaka i khamn, redo för shopping..
först blire maxi och efter det hem och lasta ur varorna för att sedan åka ner till stan. så äre.
föresten så körde ja halft ner i ett dike förut hos pappsen, men han kom och drog upp mig :p och förresten så vare inte så farligt som det låter. det va bara en gubbe som gick mitt i vägen.
hejdå

måndag

idag har jag fått mina sista paket och alla har varit hur bra som helst! imorgon blir det köp av både jacka och väst tänkte jag mig, varför vänta liksom? höhö
på onsdag kommer Majjsan ända från kinna och då tänkte vi köra en best of kristinehamn med henne, därför har vi bokat in oss på boda borg ;) påfredag åker hon hem, och jag gör min första dag på uni efter den härliga ledigheten, sådär känns det. på måndag - om en vecka - ska uppsatsen vara inlämnad och jag har varken läst kurslitteraturen eller börjat på långa vägar. Men jag har ju klarat allt annat hittills så jag behöver inte känna mig stressad än!

tack alla ni som sagt grattis förresten!
jag känner mig faktiskt riktigt vuxen, nu när ja känner efter.
och en underbar pojkvän har jag också! :)

nu blire sängen kära vänner! natti
imorgon kommer ja hem igen

3 Januari 1990

då föddes en liten Emma, som nu - 20 år senare,
har nu vuxit till sig och blivit en Emmson. jaa så är det

 





1

Hej hej
gårkvällen spenderades ju som sagt hos lotta, mycket trevligt! vi bakade pepparkakor utan "formar" och åt glass till Mr and Mrs Smith.
Nu är jag vaken, pigg och mätt efter morgonens frulle - redo för JOBB! halv 2 ska ja vara på norrgården och en timme senare ramlar gästerna in, hejja Emmson!
vi hörs kanske sen? Hej


1 dag kvar

2

(morrn morrn!) HEJ! nu är det 2010 minsann!
gårdagen var trevlig men hemfärden kall som .. ja, skit!
idag ska ja till norrgården på uppdrag ;) nejdå men ja ska kolla läget lite inför morgondagen då ja ska hjälpa till att servera osv efter ett dop! ska bli kul faktiskt.
men nu blire snart lisa , sen norrgården som sagt och efter det lotta!
adios, hoppas ni får ett bra år!!


RSS 2.0